Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
H δολοφονία είναι η ακραία μορφή λογοκρισίας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Το καλοκαίρι δεν θα είμαστε μαζι.. :’(

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #102245 από Mitsaras97 στις 03 Ιουνίου 2012, 7:18πμ

Mitsaras97

Εικονίδιο
μέλος από: 9/3/2012
Παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά...το καλοκαίρι θα ήμαστε σε διαφορετικά μέρη..δεν θα ήμαστε μαζί όλο το καλοκαίρι..εγώ αλλού..αυτή αλλου! Δεν πρόκειτε να χωρίσουμε για το καλοκαίρι..αλλά πως θα αντέξω μακριά της ΤΟΣΟΟ ΚΑΙΡΟ?? Δεν γίνεται παιδία ειλικρινά πως θα αντέξω? :'( Σκέφτομαι πως τελειώνουν οι εξετάσεις και θα χωριστούμε! Τι να κάνωω?? Την υπομονή δεν θα την αντέξω... :'( Θα είναι ένα απο τα χειρότερα καλοκαίρια της ζωής μου επειδή θα την σκέφτομαι συνέχεια όλη την ώρα και θα είναι τελείως αλλού όπως και εγώ :( Και ξέρετε πως είναι τα καλοκαίρια..νέοι έρωτες και διάφορα τέτοια..φοβάμαι μην την χάσω το καλοκαίρι..πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! Το σκέφτομαι και σας το λέω κλαιω :'( Παρακαλάω να μην τελειώσουν οι εξετάσεις...παρακαλάω να είχαμε και άλλο σχολείο! Θέλω να είμαι μαζί της :'( Τι να κάνω????? :'// Δεν αντέχω άλλο! Όσο το σκέφτομαι τόσο χειρότερα γίνομαι...την αγαπαω <3
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102251 από Papagalosss στις 03 Ιουνίου 2012, 12:03μμ

Papagalosss

Εικονίδιο
μέλος από: 1/6/2012
Φιλε μου ποσο χρωνον εισαι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102257 από aswtos στις 03 Ιουνίου 2012, 1:20μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
απο οτι καταλαβαινω εισαι γυρω στα 15. σιγουρα θα ειναι μια δυσκολη περιοδος αλλα με το να κλαιγεσαι δεν αλλαζεις κατι. συζητησε το μαζι της να δεις πως το βλεπει και αυτη. μαζι μπορει να βρειτε μια λυση. δεν πιστευω πως θα πατε και οι δυο σας 3 μηνες διακοπες. πριν φυγετε αλλα και ενδιαμεσα μπορητε να προσπαθησετε ωστε να βρεθητε σε ενα κοινο σημειο. αν την αγαπας και σε αγαπαει θα το ξεπερασετε και θα βγειτε ακομη πιο δεμμενοι απο ολο αυτο! απλα οτι ευκαιριες μπορει να εχετε για να βλεποσαστε μην τις σπαταλατε με τιποτα! μπορητε να τα καταφερετε αν και θα ειναι δυσκολο αν εχετε συνηθισει να βλεποσαστε καθε μερα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123093 από mariathir9s στις 19 Σεπτεμβρίου 2013, 7:57μμ

mariathir9s

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/9/2013
ρε φιλε κοψε το μελοδραμα εφοσον θα μιλατε απο το κινητο η μεσω chat θα ειστε μια χαρα.Τωρα οσον αφορα το αν θα βρει αλλο αν ειναι τοσο σκυλα και χαρη θα σου κανει.Πιστεψε με σε αυτη την ηλικια ειναι ανωφελο να σκεφτεσε πως η αγαπη σας θα κρατησει για παντα.Ξερω εγω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login