Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 11:08 @Sex
Πρωτον θα πρεπει να την γνωριζεις την κοπελα ωστε να της πεις να βγειτε και αυτη η βολτα σας να εξελιχθει σε κατι παραπανω...αν με πιανεις.
Πήγαινε στο θέμα: Φάση
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 10:49 @Θ. Κλημεντίνη
Να της μιλας στο σχολειο και στα διαλλειμματα αρκετα χωρις ομως να γινεσαι κουραστικος και να πηγαινεις κατα προτιμηση με εναν φιλο σου.Να συμφωνησεις να βγειτε μια βολτα εξω ολη η ταξη ετσι οστε εκεινη να μην μπορει να αρνηθει.Αν καταλαβεις οτι σε κοιταει ασ πουμε πιο πολυ και εντονα η ενδιαφερεται πολυ για σενα και τελοσπαντων δειξει οτι της αρεσεις κανεις κινηση και της λες αυτο που νοιωθεις για κεινη.Σε μας τα κοριτσια αρεσει να κανουν τα αγορια την πρωτη κινηση και αυτο ειναι και το σωστο.Ελπιζω να βοηθησα!!!Αντε καλη επιτυχια!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει ... Πώς να τις το πω ;;;;
Μήνυμα στις 19/9/2013 στις 21:56 @Θ. Κλημεντίνη
Σας παρακαλω οχι ηλιθιες απαντησεις να σεβεστε τα προβληματα των αλλων.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να κανω σχεση SOS
Μήνυμα στις 19/9/2013 στις 21:47 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας φιλες και φιλοι του ftou.Πριν μπω στο θεμα που με καιει πρωτα να σας πω λιγα πραγματα για μενα.Ει μαι μαθητρια της τριτης γυμνασιου και δηλαδη δεκατεσσερα.Ειμαι μικρη...και το ξερω οτι θα ακουστει χαζο αλλα δεν ειχα ποτε σχεση και εχω αρχισει να φοβαμαι κομπλαρο ετσι και μου τα ζητησει καποιος ακομα και να λιωνω για κεινον δεν θα μπορεσω να πω το μεγαλο ναι.Φοβαμαι τις σχεσεις επειδη δεν ειχα ποτε πριν.Εαν δεν κανω κατι γρηγορα αργοτερα οταν θα μεγαλωσω θα εχω μεγαλυτερο προβλημα.Αρεσω σε ενα αγορι αλλα εμενα δεν μου αρεσει.Σκεφτομαι ομως να τα φτιαχω χαλαρα μαζι του για να δω πως δεν υπαρχει τιποτα να φοβαμαι και πως ιοταν ερθει καμια μεγαλη καψουρα να πω ναι.Δεν ξερω αν με καταλαβενετε.τι μου προτεινετε εσεις να κανω????=\ ΥΓ.Το ξερω οτι ειναι λιγο πουτανια να χρησιμοποιησω το παιδι αλλα αν αυτος το θελει ισως να του κανω καλο.Που ξερεις μπορει και να τον ερωτευτω.Δεν ειναι οτι δεν βλεπεται.Απλα δεν ειναι του γουστου μου. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να κανω σχεση SOS
Μήνυμα στις 19/9/2013 στις 20:07 @Θ. Κλημεντίνη
Εμενα σε εναν ανδρα με ενδιαφερει πολυ ο χαρακτηρας.Να εχει ωραιο χιουμορ χωρις να με προσβαλλει.Το εξοτερικο παιζει δευτερευοντα ρολο.
Πήγαινε στο θέμα: τι προτιματε σε εναν αντρα
Μήνυμα στις 19/9/2013 στις 19:57 @Κλάψιμο
ρε φιλε κοψε το μελοδραμα εφοσον θα μιλατε απο το κινητο η μεσω chat θα ειστε μια χαρα.Τωρα οσον αφορα το αν θα βρει αλλο αν ειναι τοσο σκυλα και χαρη θα σου κανει.Πιστεψε με σε αυτη την ηλικια ειναι ανωφελο να σκεφτεσε πως η αγαπη σας θα κρατησει για παντα.Ξερω εγω.
Πήγαινε στο θέμα: Το καλοκαίρι δεν θα είμαστε μαζι.. :(
Μήνυμα στις 18/9/2013 στις 17:45 @Sex
Πρωτον τι εννοεις ακριβως με το να κανετε φαση και δευτερον μηπως μιλας για καποια συγκεκριμενη?
Πήγαινε στο θέμα: Φάση
Μήνυμα στις 18/9/2013 στις 15:36 @Διασκέδαση
Γραψου κωπηλασια.Εγω σε ενα χρονο με κωπηλασια γυμνασα τα μπρατσα μου και με βοηθησε με την μεση μου.Θα φτιαξεις σωμα ετσι.Πιστεψε με βοηθαει πολυ.Θα κανεις παρεα και με αλλα παιδια ενω θα.μπορεις να παρεις μαζι σου και τις φιλες σου.Σκεψου το!!!
Πήγαινε στο θέμα: τι γυμναστικη να ξεκινησω?
Μήνυμα στις 18/9/2013 στις 15:29 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον φιλε μου εφοσον μιλατε με την κοπελα και γνωριζεστε απο το δημοτικο δεν θα ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα.Εχεις δυο επιλογες.Η να πας να της μιλησεις να της δειξεις αμεσως το ενδιαφερον σου και να της ζητησεις να τα φτιαξετε η να την προσεγκισεις πρωτα φιλικα ενω αν σε γουσταρει και της το παιξεις μια κρυο μια ζεστο θα τρελαθει.Πιστεψε με ειμαι κοριτσι και το στυλ φτυσιμο κανει τα κοριτσια να πεισμωνουμε και να σας θελουμε ακομη πιο πολυ.Θα βοηθουσε πολυ αν την εχεις φιλη στο fb.Παντως απο εκεινη μην περιμενεις και πολλες κινησεις.Γιατι δεν μου περιγραφεις λιγο τον χαρακτηρα της κοπελας για να μπορεσω να σε βοηθησω? φιλακια, Μαρια Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με κοπέλα
Μήνυμα στις 18/9/2013 στις 15:09 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον αν γνωριζεστε και μιλατε μεταξυ σας τοτε το μονο που εχεις να κανεις ειναι να του πιασεις την κουβεντα.Αν δεν γνωριζεστε καλα η λετε μονο ενα γεια τοτε ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.Εχετε κανεναν κοινο γνωστο?Παντως ενα ειναι σιγουρο.Καντον φιλο στο fb.Ετσι θα τον γνωρισεις καλυτερα και θα μπορειτε να μιλατε.Μην το παιξεις τρελα διαθεσιμη. Ελπιζω να βοηθησα. Πήγαινε στο θέμα: μου αρεσει πολυ |