Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 14:19 @Θ. Κλημεντίνη
ειναι στην ιδια ηλικια με εμενα δηλαδη 20 ετων!!!δν νομιζω οτι θα το δεχτη!!! Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω??
Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 02:14 @Θ. Κλημεντίνη
Λιγο βοηθειαααααα σας παρακαλωω!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω??
Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 15:43 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας!!εδς και κανα 2 βδομαδες εχω γνωρισει μια κοπελα!!!με την οποια μηλαμε καθημερηνα!!και μου αρεσει σαν κοπελα και σαν χαρακτηρας!!το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος αν της αρεσω και εγω!!!ενω με ολλες ειμαι αγκαλιτσεσ και φιλακια με αυτην τιποτα!!!τι μπορω να κανω ωστε να μην παρεξηγηθει και γινουμε ρεζιλη??
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω??
Μήνυμα στις 15/2/2013 στις 23:21 @Sex
Κοιτα η πρωην μου πηρε το χαπι τον απριλιο και ειχε την μεγαλη καθηστερηση μεσα ιουλιου.αναπρογραματιζεται ο κυκλος σου.τωρα συμφωνα με αυτα που μου ειπες πρωτηνω να επεισκεφτητε εναν γυναικολογω για να ειστε και ποιο σιγουροι.αν και αυτο μπωρη να οφειλεται λογω του ανχου σας.και σε αυτην την περιπτωση ενα τεστ εγκυμωσηνης μπωρη να βγει θετικο λογω ανχους.γιαυτο πρωτηνω γυναικολογω
Πήγαινε στο θέμα: ατυχημα
Μήνυμα στις 15/2/2013 στις 23:14 @Κλάψιμο
Εγω εχω μια αδερφη που ειναι 2 χρονια μικροτερη μου ειναι 17 και ενα μπομπιρα που ειναι 8.Λογω το οτι αυτο που σπουδαζω(εκπαιδευτηκος) μου επιτρεπει να εχω μια καλυτερη αποψη μιας τα ιδια πανω κατω ειχα και εγω.το θεμα ειναι καθαρα η κουβεντα μες τους δικους.επειδη ειναι ο μικροτερος τισ οικογενιας γινονται ολα τα χατιρια.π.χ εγω στα 16 γυρναγα σπιτι στις 11.30 η αδερφη μου στα 16 γυρναγε 01.00 το θεμα ειναι οτι ολοι οσοι ειναι τα μεγαλυτερα παιδεια τις οικογενειας τα τραβανε αυτα και ανοιγουν τον δρομο στα μικροτερα.Στην δικια σου περιπτωση αυτο που εχεισ να κανεις ειναι να συζιτισεις με τουσ δικους σου αλλα με επηχειριματα και να εχεις στοχο.να τους κανεις να το καταλαβουν.Ισως παρει λιγο χρωνο αλλα δεν πρεπει να τα παρατησεις.
Πήγαινε στο θέμα: δεν με υπολογιζουν κ ζηλευω
Μήνυμα στις 15/2/2013 στις 23:07 @Sex
Ειναι απο το χαπι η πρωην μου ειχε 3 βδομαδες καθηστερηση πηγαμε στον γηναικολογο και μας ειπε οτι ειναι απο το χαπι.και οτι επρεπε να διαβασω ποιο καλα τις οδηγιες οπου το αναφερει.
Πήγαινε στο θέμα: ατυχημα
Μήνυμα στις 13/2/2013 στις 17:15 @Θ. Κλημεντίνη
Βασικα δεν ειναι ''τσουλε'' θα δεις οτι οσο μεγαλωνει θα φοραει τακουνια και στις εξοδους της.Ειναι αυτο που λεμε οτι μεγαλωνουν και θελουν να γινουν ποιο πολυ γυναικες.Εσυ δεν πρεπει να ανυσηχεις.Αν εμπιστευεσαι την κοπελα σου μην ζηλευεις ουτε να στεναχωριεσαι.και ναι ειναι φυσιολογικο 12 ποντο 17 χρωνων.Οποτε χαζουλη να το σταματησεις δεν μπορεις αρα απολαυσετο και θα δεις θα σου αρεσει.
Πήγαινε στο θέμα: Τακουνια
Μήνυμα στις 13/2/2013 στις 17:08 @Sex
Λοιπον πηγαινε σε ενα φαρμακειο και παρε 2 τεστ εγκυμοσηνης το ενα να το κανει επειτοπου και το αλλο την αλλη μερα το πρωη.τα πρωηνα ουρα ειναι ποιο αποτελεσματικα για να βγει ποιο ακριβες το τεστ.1) Τα προφυλαχτικα μην τα ταλαιπωρητε 2)να ελενχεται ημερομινια ληξεως 3) και το οτι σπανε μπορει να οφειλετε στο οτι οταν τα φορας δν τα βαζεις σωστα ωστε να ξεχηλωνουν και να τρυπανε(συμβαινει σε ολους)
Πήγαινε στο θέμα: τι εγινε τελικά?
Μήνυμα στις 13/2/2013 στις 17:01 @Μηχανήματα
σας παρακαλω...επειγον Πήγαινε στο θέμα: επειγον κλειση απο τροχαια
Μήνυμα στις 13/2/2013 στις 00:28 @Μηχανήματα
Πααιδεια επεισης στο χρωμα του αυτοκινιτου αντι για μαυρο εχει γραψει γκρι
Πήγαινε στο θέμα: επειγον κλειση απο τροχαια |