Δυστυχισμένος
Μήνυμα #100339 από John15 στις 10 Μαΐου 2012, 11:10μμ
μέλος από: 14/3/2012 μηνύματα: 58 0 |
Είμαι άτομο ενεργητικό, χαρούμενο.. το τελευταίο δίμηνο έμεινα στο σχολείο.. ψάχνω για δουλειά, κάτι να ασχολούμαι και τίποτα.. σε αγγελίες από το ίνερνετ.. τίποτα και πάλι.. έχω φίλους, αλλά όχι καλούς φίλους.. Σπίτι μας έκοψαν το πετρέλαιο.. Λεφτά δεν υπάρχουν.. νιώθω πως ζω ένα υποκατάστατο ζωής..Μια δυστυχία έχω τελευταία μέσα μου.. και ένα ψεύτικο χαμόγελο πάνω μου.. απαισιοδοξία.. Τα γράφω αυτά με σκοπό να μου γράψετε κάτι.. ή κάτι που μπορώ να κάνω.. ή κάτι που να με κάνει χαρούμενο.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100349 από Dope Boy στις 10 Μαΐου 2012, 11:23μμ
μέλος από: 6/5/2012 μηνύματα: 129 0 |
σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε, το ίδιο πράγμα αισθάνομαι και εγώ που και που...! τα πράγματα που με βοηθάν να ξεφύγω από αυτές τις σκέψεις είναι η γυμναστική και η μουσική, δοκίμασε τα και ελπίζω να δεις διαφορά :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100543 από John15 στις 14 Μαΐου 2012, 1:56μμ
μέλος από: 14/3/2012 μηνύματα: 58 0 |
Το μόνου φίλε που κάνω καθημερινά είναι να κάθομαι στο pc και να ακούω μουσική.. ώωωρες ατέλειωτες! και να πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο :P.. Απλά θέλω να βρω κάτι που να με κάνει αν νιώσω σημαντικός |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100557 από zifeis στις 14 Μαΐου 2012, 8:07μμ
μέλος από: 19/3/2012 μηνύματα: 294 0 |
ρε εχεις γκομενα εφοσον εχεις γκομενα τι αλλο να θελεις απο τη ζωη σου απλα ξεκαθαρισε στον εαυτο σου τι θελεις θελεις να τελειωσεις το σχολειο? να δωσεις πανελληνιες και να περασεις σε μια σχολη? να δουλεψεις? το θεμα ειναι να δεις τι θες εσυ να κανεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100567 από Dope Boy στις 14 Μαΐου 2012, 9:24μμ
μέλος από: 6/5/2012 μηνύματα: 129 0 |
σωστός ο zifeis... ! φαντάσου εμένα , που αυτόν τον καιρό ούτε γκόμενα έχω...! ^^ όπως σου λέει ... θέσε στόχους , και προσπάθησε να τους καταφέρεις ...! σιγά σιγά βλέποντας διαφορά θα σου ανέβει η ψυχολογία. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
3
Μήνυμα #100614 από KalamitiJane στις 15 Μαΐου 2012, 8:31μμ
μέλος από: 5/2/2012 μηνύματα: 11 0 |
Αποδεκτή απάντησηεγω λεω να αραξεις , να το δεις πολυ χαλαρα σαν να εισαι ο δαλαη λαμα ενα πραγμα... να ερθεις πιο κοντα με την οικογενεια σου.οσον αφορα τους ''φιλους'' σου οποιος σε δυσκολευει να τον διωχνεις... Παλεψε το να πας στο σχολειο να περασεις να παρεις ενα απολητηριο και να περασεις σε καμια σχολη ετσι κοντα στα ενδιαφεροντα σου. Δεν ειναι κακο να διαβασεις λιγο να περασεις καπου και να παρεις ενα πτυχιο και να βρεις μια δουλεια. δωρεαν ειναι !!!! βαλε τα μισο σου χατζιλικι η οσα λευτα περνεις σε μιαν ακρη. Δεστα ολα χαλαρα και ζαμν φου, προσπαθησε να αποφευγεις ανχοτικες καταστασεις και στεναχωριες. να ξερεις πως οσα λιγοτερα ζηταμε απο την ζωη τοσο πιο καλητερα νιωθουμε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |