Συγνώμη !!
Μήνυμα #86535 από exm.... στις 29 Σεπτεμβρίου 2011, 3:36μμ
μέλος από: 14/9/2011 μηνύματα: 23 0 |
Λοιπον ηθελα να ρωτησω τον αντμιν...επειδη ειχα δει πριν λιγο καιρο..εναν χρηστη ο οποιος ειχε ρωτησει αν ο ατμιν παιρνει χρηματα η οχι..ο αντμιν απαντησε (και τι σε νοιαζει εσενα?) και αμεσως μετα εδωσε μπαν...επειδη εχω διαβασει τους ορους δεν θυμαμαι να αναφερθηκε πουθενα πως απαγορευονται οι ερωτησεις στους αντμιν..ο καθενας αν θελει απανταει (κατα την γνωμη μου) επισης...ειχα δει πως ειχε φαει μπαν και ενας αλλος χρηστης ο οποιος σχολιασε απλα κατι...(αναφεροταν στα χρηματα που ''ζητησε'' ο αντμιν να του δωσουν..μεσω του φορουμ βεβαια..ΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ) επισης..ξερω πως αν αυτο που εχω γραψει το δει ο αντμιν...κατα 98% θα φαω και εγω μπαν επειδη τα αναφερα...απλα θα ηθελα να εκφρασω την γνωμη μου και να πω..πως εγινε αδικα...(εκτος και αν ειχαν κανει κατι αλλο)...αλλα δν νμζ γτ απο κατω ελεγε τον λογο που το εκαναν..που εδωσαν το μπαν δλδ...και επισης κατι αλλο παιδια...ΤΟ ΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ..μην το λετε για να "τρεμουν" οι αλλοι....αυτα ειχα να πω και αληθεια ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας..και συγνωμη αν εθιξα καποιον!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #86540 από lagouditos στις 29 Σεπτεμβρίου 2011, 5:22μμ
μέλος από: 20/8/2011 μηνύματα: 186 0 |
Αποδεκτή απάντησηΝομίζω ότι το ban που του έδωσαν ήταν επειδή είχε fake profle. Ήταν γυναίκα και είχε αντρικό λογαριασμό.Δεν νομίζω ότι το ban που λένε, το λένε έτσι για απειλή. Βασικά το λένε και το εννοούν ότι θα σε banαρουν. Εμένα πάντως ομολογώ ότι μου ψιλοαρέσει όλη αυτή η φάση με τα ban και τις απειλές. Όταν πρωτομπήκα στο site έβλεπα τα ban να πεύτουν βροχή και αναρωτιόμουν... μα καλά τι γίνετε εδώ πέρα? Αλλά άμα κάτσεις και το καλοσκεφτείς έχει πολύ φάση. Είναι σαν να ζεις "επικύνδινα" κατά κάποιο τρόπο. Δεν είσαι πλέον στο φόρουμ μονο για να ρωτάς και να απαντάς πράγματα, κάνεις παράλληλα και έναν αγώνα δρόμου να αποφύγεις το ban που θα σου δώσουν. Αυτό είναι που κάνει το ftou να ξεχωρίζει απο τα άλλα φόρουμ. Έχει δράσει! Σχεδόν όλοι θα φάμε ban από εδώ, δεν τρέμει κανείς, ούτε θα στεναχωρηθεί και θα απορρήσει για πιο λόγο. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ελπίζω να σε κάλυψα, CHEERS!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #86543 από exm.... στις 29 Σεπτεμβρίου 2011, 6:07μμ
μέλος από: 14/9/2011 μηνύματα: 23 0 |
οκ δεν εχω μαθει ακομα πολλα...για το μπαν που εχει το φορουμ αλλα οκ..θενκς παντως :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #86548 από Webmaster στις 29 Σεπτεμβρίου 2011, 6:48μμ
Δε διάβασες καλά τους όρους χρήσης. Γιατί αν τους διάβαζες θα έβλεπες αυτό:
Επίσης διάβασε και εδώ: http://www.ftou.gr/support/support.asp?t=11 ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87422 από nikos22 στις 17 Οκτωβρίου 2011, 10:51πμ
μέλος από: 2/9/2010 μηνύματα: 1 0 |
αντμιν πολοι τον σκληο κανεις για χαλαωσ λιγο μη σε χαλαρωσω εγω δε φτανει που δε πατα κοσμος το τατ απετυχες στο τσατ το ξες? ε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |