Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μύκονος: Σόδομα με ανεμόμυλους.
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου

IP

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #49076 από White Angel στις 14 Μαΐου 2008, 1:34πμ

White Angel

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/5/2008
Πρόβλημα: Έφαγα ban από κάποιο site και ενώψ άλλαξα το ip με κάποιον τρόπο που διάβασα κάπου, δοκίμασα να ξαναγράψω σχόλιο και πάλι μου έβγαλε ban! Τι να κάνω;
Θα ήθελα να μου πει κάποιος επίσης, αν ξέρει, πως μπορείς να κάνεις απόκρυψη ip;

Ευχαριστώ!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49077 από Antre στις 14 Μαΐου 2008, 1:43πμ

Antre

μέλος από: 28/4/2007
Προφανώς είσαι σε κάποιο πάροχο με dynamic ip και κάνοντας reset (ή μέσω telnet) την άλλαξες. Αν όμως πρόσεξες μπορεί ναι μεν να άλλαξες ip αλλά δεν διαφέρει κατά πολύ από τη προηγούμενη... οπότε την ψιλιάστηκαν την δουλειά

Απόκρυψη ip ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις, αλλά μπορείς να είσαι πίσω από proxy και οπότε θα βλέπει άλλη ip. Βέβαια μπορεί ο άλλος να "δει" ότι είσαι πίσω από proxy και είτε να φας ban είτε να μην σε αφήνει καν να μπεις.

Σε κάθε περίπτωση νομίζω το σωστό είναι να μιλήσεις με τους admins και όχι να προσπαθήσεις να τους ξεγελάσεις. Πίστεψε με αν ο άλλος γνωρίζει κάποια πραγματάκια, δεν τον ξεγελάς... ειδικά αν δεν είσαι γνώστης.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49078 από White Angel στις 14 Μαΐου 2008, 2:31πμ

White Angel

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/5/2008
Βασικά έγινε μια μαλακία με μια βλαμενη που ζητησε το ip μου από ένα σαιτ και μετά έφαγα και ban, και τώρα που την άλλαξα πάντως διέφερε πολύ από την προηγούμενη...

Αυτό με το proxy που είπες...ξέρεις από που μπορώ να το ρυθμίσω;
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49086 από Bluejack στις 14 Μαΐου 2008, 8:49μμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
Αυτά τα προγράμματα που υπόσχονται αποκρύψεις IP είναι μαλακίες
Δεν υπάρχει πραγματική απόκρυψη ότι και να κάνεις
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50176 από HHDim στις 24 Ιουλίου 2008, 9:54μμ

HHDim

μέλος από: 24/7/2008
Χμμ. Σε πολλά sites (πχ iphpbb.com) δεν σε κανουν ban με βαση το IP σου. Για τον απλουστατο λογο, οτι ακομα και μηδενικες γνωσεις σχετικα με pc να εχεις, θα πας από ενα αλλο router/hotspot και θα ποσταρεις από κει. Συνηθως κανουν ban το account σου, αν εχεις, αλλα και με βαση τα cookies. Φυσικα μπορει αυτο να γινεται και σε συνδιασμο με IP.

Αρα, προτεινω να αλλαξεις IP, αλλα και να κανεις πληρη καθαρισμο προσωπικων δεδομενων (ολα, αντε ολα εκτος από ιστορικο) από IE και firefox...

Εγω ετσι με αφησε να μπω ξανα στο iphpbb, αφου μου τσεμπανάρανε το account πρωτα...
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login