Δημιουργία Φόρουμ
Μήνυμα #87878 από peterpan στις 24 Οκτωβρίου 2011, 7:13μμ
![]() |
θα ήθελα να προτείνετε κάποια ιστοσελίδα που να μπορείς να φτιάξεις δωρεάν φόρουμ. Αλλά όχι σαν αυτή!την βρίσκω "παλαιολιθική". Κάτι λίγο πιο επαγγελματικό. Ευχαριστώ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87880 από tasos41997 στις 24 Οκτωβρίου 2011, 7:21μμ
![]() |
free και επαγελματικο δεν πανε μαζι... τσαμπα κοπως αν κανεις δωρεαν.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
10
Μήνυμα #87881 από Webmaster στις 24 Οκτωβρίου 2011, 7:24μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΗ φτηνότερη και πιο σωστή λύση για να έχεις φόρουμ έχει τα εξής έξοδα:120 ευρώ εργατικά και 200 το χρόνο για συντήρηση και hosting. Εργάζομαι σε εταιρεία που φτιάχνει websites και μπορώ να σε βοηθήσω ο ίδιος. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87885 από tasos41997 στις 24 Οκτωβρίου 2011, 8:30μμ
![]() |
Έσοδα;;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87888 από Webmaster στις 24 Οκτωβρίου 2011, 8:40μμ
![]() |
Αυτό εξαρτάται από το διαχειριστή, εμείς αναλαμβάνουμε μόνο το τεχνικό κομμάτι και όχι το marketing! Οι περισσότεροι προτιμούν να μην έχουν καθόλου έσοδα και να το έχουν απλά για το χόμπι τους. Άλλοι όμως που είναι οργανωμένοι, βάζουν google adsense ή κυνηγάνε μεγάλες διαφημίσεις και συνεργασίες και καταφέρνουν να βγάζουν πολύ καλά λεφτά. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87890 από tasos41997 στις 24 Οκτωβρίου 2011, 8:43μμ
![]() |
Με την Google Adnsense νομιζω τα εσοδα απο εκει ειναι μηδαμινα Π.χ νομιζω στο ftou απο εκει δεν θα βγαζετε πανω απο 5 ευρω το μηνα αν θημαμε καλα καθε click στην διαφημηση αντηστηχη στα 0,10 λεπτα;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87891 από Webmaster στις 24 Οκτωβρίου 2011, 8:47μμ
![]() |
Όχι, καμία σχέση. Από τα έσοδά του και από την υποδομή του, αν πωληθεί αυτή τη στιγμή το ftou.gr κοστίζει πάνω από 60.000 ευρώ. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87952 από Doctoras στις 25 Οκτωβρίου 2011, 10:44μμ
Και πως δεν το έχετε πουλήσει?Δεν μου πέφτει λόγος αλλά θα το θεωρούσα πολύ έξυπνο αν είχα τέτοιο ταλέντο να φτιάχνω site (γενικά δεν απευθύνομε συγκεκριμένα στο ftou) και όταν να φτάνουν σε ένα επιτυχημένο σημείο να το πουλάω.Γιατί δεν θα είναι πρόβλημα να φτιάξω άλλο ένα πολύ καλύτερο για την πάρτη μου. Ένταξη μπορεί το συγκεκριμένο να έχει συναισθηματική αξία γιατί από τι έχω καταλάβει έχει πέσει πολύ δουλειά πάνω του και το περισσότερο μέρος (ο κώδικας αν δεν κάνω λάθος) είναι φτιαγμένος από σένα σύμφωνα πάντα με όσα έχω καταλάβει από αυτά που έχετε πει στο παρελθόν.Βέβαια τώρα θα μου πείτε και που ξέρεις ότι δεν το έχω κάνει.Τότε εγώ πάω πάσο.Αλλιώς εάν δεν το έχετε κάνει τις σας εμπόδισε/ζει και δεν το κάνετε?Χίλια συγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση είναι απλή περιέργεια εάν θέλετε το ξεπερνάτε και δεν απαντάτε. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87965 από Webmaster στις 26 Οκτωβρίου 2011, 6:40πμ
![]() |
Δεν είναι off topic η ερώτηση. Όμως το ftou.gr δεν είναι μόνο το website ως κώδικας και περιεχόμενο (αυτό που κοστίζει περίπου 60000). Πίσω από το ftou.gr είναι μια ολόκληρη διδασκαλία και φιλοσοφία απίστευτου βάθους, προορισμένη για ΛΙΓΟΥΣ: Η Rohala Art. Αυτή η φιλοσοφία, είναι που κάνει αυτό το site μαγεμένο ή, όπως λες, επιτυχημένο. Άρα το ftou.gr έτσι όπως είναι τώρα δουλεύει καλά τόσο για τους επισκέπτες όσο και για μας: με την παρούσα διαχείριση, φιλοσοφία και διδασκαλία. Ο μόνος τρόπος να πουληθεί το website, είναι ο αγοραστής και νέος Webmaster να συνεχίσει την υπάρχουσα φιλοσοφία και αυτό θα γίνει μόνο αν διδαχτεί το σεμινάριο στη Rohala Art και κρίνω από τις εργασίες του ότι είναι ικανός. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |