Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τη γυναίκα μου πάνω απ' όλα. Όλες τις άλλες από κάτω.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Πρόβλημα σε οθόνη laptop!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75824 από Doctoras στις 22 Απριλίου 2011, 3:07μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Λοιπόν παιδιά εχω ένα sony vaio λαπτοπ στο οποιο η οθονη στο κατω μερος ειναι χαλσμενη και εχωντας μια λουρίδα απο γραμμη (σαν χαλασμενη τηλεοραση).Θελω να μετατοπισω την εικονα μερικα χιλιοστα πιο πανω.Ενοω να μικρινο την διασταση και να μην χρησιμοποιηται το χαλασμενο μερος.Εχει κανεις ιδεα πως να τι κανω αυτο γιατι εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι παρομοιο...Ευχαριστω εκ των προτέρων.
προφίλάλλα...˵quote˶
5
Μήνυμα #76026 από Jlee στις 26 Απριλίου 2011, 10:51μμ

Jlee

Εικονίδιο
μέλος από: 5/7/2010

Αποδεκτή απάντηση

Από όσο ξέρω η μόνη λύση είναι να έχει κουμπιά που ελέγχουν την οθόνη του laptop σου (όπως δηλαδή των τηλεοράσεων) αν και λίγο σπάνιο για laptop...Τώρα δεν γνωρίζω άμα υπάρχει κάποια άλλη λύση.

Παντός εμένα όταν το έκανε αυτό το δικό μου laptop μετά από 1 μήνα το πέταξα γιατί κάηκε η οθόνη, άρχισε με μια μικρή γραμμή και όσο πήγαινε γινόταν και πιο μεγάλη και έβγαζε και πιο πέρα και άλλες γραμμές μέχρι που κάηκε η οθόνη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76054 από Doctoras στις 27 Απριλίου 2011, 6:19μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Ευτυχως εδω κανα πενταρι μηνες ειναι σταθερη.Το βρηκα εβαλα αλλη αναλυση ηταν τοσο απλο και δεν κου ειχε κοψει....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login