Μήνυμα στις 16/6/2011 στις 12:45 @Μηχανήματα
Τα bits του λογισμικού δεν παίζουν κανέναν ρόλο στα παιχνίδια, είτε είναι 32 ή 64 δεν έχει απολύτως κανέναν ρολό. Απλά άμα έχεις 32 bits windows, δεν πρόκειται ο υπολογιστής υπό φυσιολογικές συνθήκες να σου αναγνωρίσει πάνω από 3gb ram ενώ τα 64 μπορούν. Η συχνότητα του επεξεργαστή σου είναι χαμηλή σχετικά, επίσης η συγκεκριμένει κάρτα γραφικών που έχεις, έχει χαμηλή μνήμη (512 mb) ο τύπος τις μνήμης είναι επίσης παλιάς τεχνολογίας ddr2. Ακόμα και τα λίγο πιο παλιά παιχνίδια θα είναι λίγο δύσκολο να τα παίξεις με αυτό το λαπτοπ. Συμβουλή που σου δείνω!! Άμα θες να παίζεις παιχνίδια πάρε ένα ps2/ps3 ή ένα επιτραπέζιο υπολογιστή! Τα λαπτοπς κάνουν για δουλειά και όχι για παιχνίδια! Πήγαινε στο θέμα: computer-gaming
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 12:25 @Διασκέδαση
Με 1.000.000 ευρώ δεν παίρνεις βιλλα όπως ούτε αλυσίδα κλαμπ, πολλοί εδώ λέτε θα έπαιρνα το ένα και το άλλο αλλά δεν γνωρίζετε καν πόσο κάνουν αυτά που ζητάτε. Στο θέμα μας, εγώ θα έπαιρνα ένα σπιτάκι και ένα αυτοκίνητο και τα άλλα θα τα έβαζα στην άκρη. Πήγαινε στο θέμα: Αν κερδίζατε 1.000.000 ευρώ?
Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 09:16 @Μηχανήματα
Έμενα προσωπικά δεν μαρεσουν τα xperia αλλά δυστυχώς έχουν ένα καλό, λειτουργούν με android και σαφώς είναι πιο γρήγορα στα πάντα από τα symbian και τα blackbery κατά πολύ. Σαν κινητό είναι πολύ καλό αν και θα προτιμούσα το experia black. Αυτά από μένα :p Πήγαινε στο θέμα: x10 mini pro
Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 01:43 @Μηχανήματα
Δεν μπορείς να μετακινήσεις ένα σκληρό δίσκο από έναν υπολογιστή σε έναν άλλο έτσι απλά. Αν μου έλεγες και τι windows έχεις θα σε βοήθαγα περισσότερο. Λοιπόν θα τον βάλεις Master και ο δίσκος θα εκκινήσει κανονικά εφόσον είναι από άλλο pc. Αν έχεις είδει σκληρό μέσα στο pc το μοναδικό που μπορεί να σου προκύψει είναι να μην είναι 100% ίδια τα συστήματα στους σκληρούς, και να χρειαστεί να περάσεις τίποτα drivers για ότι καινούριο. Εκτός αν.....είναι διαφορετικό το chipset της motherboard, τότε χρειάζεται format ο σκληρός..και όπως είπα αν είναι ίδιο θα δουλέψει κανονικά... (μόνο driver θα χρειαστείς) απλά βάλτον σαν master και κανε boot. Πήγαινε στο θέμα: θερμοαγωγιμη παστά&CPU
Μήνυμα στις 7/5/2011 στις 10:50 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Χωρίς jumber δεν γίνετε να λειτουργήσει :p και καλό θα ήταν να μην τα αφερεις για κανέναν λόγω γιατί άμα το βάλεις σε καμιά λάθος θέσει και μετά δεν θυμασε και πιο ήταν μπορεί να κλείσεις διαφορά στην μητρική και να μην ξέρεις τι φταίει.Θα σου συνιστούσα να πήγαινες σε κατάστημα οπού κάνει service σε pc, ε τι στο καλό, λογικά και η γειτονιά σου θα έχει :p εκεί θα βρεις 100% και free Ελπίζω να βοήθησα! Πήγαινε στο θέμα: jumper help!!!
Μήνυμα στις 5/5/2011 στις 15:06 @Μηχανήματα
Μήπως εννοείς το Test2BeBest?? Anyway καλύτερα κάτσε διάβασε για το ECDL και άσε τα test!! Από τα βιβλία μαθαίνεις πολύ καλύτερα από ότι με τα test..
Πήγαινε στο θέμα: test
Μήνυμα στις 5/5/2011 στις 13:08 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Το πρώτο πράγμα που θα σε συμβουλέψω να κανείς είναι το βασικό λάθος δύστυχος που κάνουμε όλοι μας και αν όχι όλοι οι περισσότεροι.Να είσαι ο εαυτό σου, να μην τα χάνεις όταν τις μιλάς δηλαδή να της μιλάς όπως σε μια φίλη σου (Όχι ακριβώς όπως σε μια φίλη σου(εννοώ την άνεση που έχεις με μια φίλη σου)!! Βάλε λίγο γλύκα λόγια μέσα ή κομπλιμέντα. Άμα ξεπεράσεις το ανγχος απέναντί τις τότε όλα καλά!! Τώρα για το πως θα τις το πεις ή που θα την πας είναι καθαρά δικό σου θέμα, τι σου βγει! Αν και θα σου πω τι έκανα εγώ πρόσφατα και έπιασε, τις έστειλα ενα μυνηματακι το βράδυ αφού πήγαμε σπίτια μας μετά από βραδινή έξοδο και τις είπα "θέλω να μιλισουμε, δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου" και μου απάντησε κάτι ανάλογο και όλα καλά!! Μην προσχεδιάζεις κάτι από πριν, δεν βγαίνει πάντα σε καλό :p και καλό θα ήταν ότι συμβουλή ακούσεις από τα παιδιά εδώ απλά να την ακούσεις, μην έχεις στο μυαλό σου όλα αυτά τα πράγματα που θα σου πουν γιατί όταν έρθει η ώρα να βγείτε και σκεφτεσε όλα αυτά που άκουσες εδώ μην ξέροντας το τι θα πρώτο πεις τότε θα κομπλάρεις θα ανγχοθεις και το έχασες το παιχνίδι. Just be your self!! Πήγαινε στο θέμα: Tn 8elwwww alla pwc na ths ta zhthsw?
Μήνυμα στις 4/5/2011 στις 01:11 @Μηχανήματα
Είναι ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος Pelvic_Thrust παραπάνω, απλά ο υπολογιστής σου, μόλις υπερθερμαίνετε ο επεξεργαστής, σβήνει από μονός του για να μην στον κάψει, αυτό πρέπει να γίνετε μονό όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι για πολύ ώρα, συνήθως τα παιχνίδια είναι αυτά που ξεσηκώνουν τον επεξεργαστή. Θα σε συμβούλευα άμα δεν έχεις θερμοαπαγωγικη πάστα να μην επιχειρήσεις να καθαρίσεις τον επεξεργαστή γιατί μετά θα υπάρχει πιθανότητα να ανοίγεις τον υπολογιστή και να σου κολαει την ώρα που φορτώνει τα bios (το είχα πάθει εγώ αυτό) Πήγαινε στο θέμα: Σβησιμο Η/Υ
Μήνυμα στις 4/5/2011 στις 00:59 @Διάφορα
Αυτό με την ram μου το έκανε γιατί όταν είχα βάλει extra ram δεν την είχα κουμπώσει καλά και μου έκανε θόρυβο, μετά την κούμπωσα σωστά και όλα καλά. Κοιτά με σιγουριά μπορώ να σου πω πως είναι ή ο σκληρός ή ram μιας και είναι τα μοναδικά πράγματα πάνω στον υπολογιστή που εν ώρα εργασίας ζορίζονται. Θα ήθελα να μου πεις άμα σου ήταν εύκολο τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου π.χ τι κάρτα γραφικών έχεις, τι επεξεργαστή, χωρητικότητα σκληρού δίσκου και πόση μνήμη ram έχεις. Πήγαινε στο θέμα: περίεργος θόρυβος apo to pc
Μήνυμα στις 2/5/2011 στις 14:10 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Αναβάθμισε τον broswer σου, με τον ΙΕ 8 δεν μπορείς να μπεις στο chat στο facebook, αρά λογικά το ίδιο θα είναι και με το MySpace.Πήγαινε στο θέμα: Myspace IM |