Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Από τότε που κουράστηκα να γυρεύω έμαθα να βρίσκω. Από τότε που κάποιος άνεμος μου εναντιώθηκε ταξιδεύω με όλους τους ανέμους.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

παιδια μια μικρη βοηθεια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #74874 από zouzounakimou στις 02 Απριλίου 2011, 2:02μμ

zouzounakimou

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/3/2011
1. εχω 2μεγκαμπιπιεσ ιντερνετ και χρησιμοποιω το μοζιλα φαιερφοξ το 4.
μπενοντας σε διαφορα σαιτ κιριος στο φεισμπουκ κολαει παρα πολυ...πατοντας κατι μου βγαζει οτι δεν ανταποκρινετε για λιγα λεπτα και μετα σινερχετε...
1. μηπως ξερετε εναν καλητερο μπροσερ?
2. μην προτινετε τιποτα που να εχει εξοδα

και αλλη μια ερωτηση

πως διαγραφουμε καποιο θεμα απο το σαιτ αυτο?? γινετε:D

προφίλάλλα...
Μήνυμα #74876 από Doctoras στις 02 Απριλίου 2011, 2:31μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Οπερα η γοογλε χρομε....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #74877 από peterpan στις 02 Απριλίου 2011, 2:45μμ

peterpan

Εικονίδιο
μέλος από: 26/3/2011
1. ίσως το google chrome σου φανεί καλύτερο [http://www.google.com/chrome/intl/en/landing_chrome.html?hl=en&hl=en&brand=CHMA&utm_campaign=en_gr&utm_source=en_gr-ha-emea-bk&utm_medium=ha]

2. δεν γίνεται να διαγράψεις θέμα απο το ftou.gr
προφίλάλλα...
Μήνυμα #74878 από VeTeRaNoS στις 02 Απριλίου 2011, 3:46μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Ο Firefox δεν είναι και από τους πιο ελαφριούς browser κύριος αν έχεις φόρτωση του κόσμου τα addons, αλλα πιθανό να μην το δημιουργεί αυτός το πρόβλημα.Μπορεί να φταίει ο υπολογιστής σου ή η σύνδεση σου στο internet.Επίσης ένα άλλο που κάνουν πολλοί και αναρωτιούνται κιόλας μετά γιατί κολλάει, είναι που ανοίγουν ότι πρόγραμμα τους κατεβει στο μυαλό ταυτόχρονα πχ αν κατεβάζεις ταινίες, βλέπεις video στο youtube, έχεις άνοιξη το photoshop και θες να μπείς και στο facebook τι πιο φυσικό από το να κολλήσει;

Aπ' την άλλη αν σε όλα τα αλλα είσαι ok και κολλάει μονο εκεί μπορεί να φταίει και ο Firefox.Δοκίμασε να τον απεγκαταστήσεις και να τον εγκαταστήσεις αλλιώς κατέβασε Chrome ή Opera.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login