Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Web 2.0, καλάθι της νοικοκυράς, Μολώχ της ασφάλτου, φιλανθρωπία εταιρειών. Ισοδύναμα ανύπαρκτα πράματα.
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

Σκληρός Δίσκος, πρόβλημα!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #73110 από antonispanou στις 26 Φεβρουαρίου 2011, 7:18μμ

antonispanou

μέλος από: 15/10/2010
Εχω ένα Toshiba Satellite L300d-10b

Εχω χωρίσει τον σκληρό σε δύο μέρη, σε 50gb για τα windows και σε 100gb για τα αρχεία μου.

Το πρόβλημα είναι το εξής, στο δέυτερο partition όπου έχω τα αρχεία μου, σε ανύποπτο χρόνο κάθε φορά που αποθηκεύω ένα οποιοδήποτε αρχείο στον σκληρό τότε κολλάει όλο το συστημα. Εκείνη την ακούω ότι ο σκληρός κάνει μία επαναλαμβανόμενη κίνηση (λογικά αυτό που ακούγεται είναι κάποιο από τα κινούμενα μέρη του σκληρού) προκειμένου να μπορέσει να διαβάσει ή να γράψει το αρχείο.

Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι έχει "χαλάσει" ένα συγκεκριμένο σημείο του δίσκου, και κάθε φορα που κάνει προσπέλαση σε αυτό, τότε δημιουργείται το πρόβλημα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βρω το συγκεκριμένο σημείο και να το απομονώσω;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73112 από VeTeRaNoS στις 26 Φεβρουαρίου 2011, 8:24μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Θαρρώ πως ο σκληρός σου είναι στα τελευταία του.Αν έχει όντως κάποιο πρόβλημα δεν υπάρχει περίπτωση να μπορείς να πειράξεις το δίσκο.Οποτε αν δεν έχει εγγύηση το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ένα backup και από εκεί και πέρα περιμένεις αν και πότε θα τα τινάξει για να τον αντικαταστήσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73123 από Nicolas στις 27 Φεβρουαρίου 2011, 2:53μμ

Nicolas

Εικονίδιο
μέλος από: 26/4/2007
Οχι, αυτο που ακους ειναι η κεφαλη αναγνωσης η οποια "χτυπαει"

ο δικος σου ειναι οντως στα τελευταια του.

επισης για καλυτερη αποδοση αγορασε δυο δισκους εναν για το συστημα σου και εναν για τα αρχεια σου και μην χωριζεις τον εναν δισκο στα δυο οπως καναμε παλια που το κοστος αγορας ηταν τεραστιο

Φιλικα,

Νικος
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login