Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 13:09 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Επίσης θα μπορούσες να επανεγκαταστήσεις τους drivers του εκτυπωτή. Ετσι ακυρώνεται αυτόματα η λίστα εκτύπωσης.Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με εκτυπωτη.
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 13:06 @Μηχανήματα
Παντελή, το γνωρίζω το brute-force αλλά στην περίπτωση μου δεν λειτουργεί γιατί ο κωδικός μου από ότι θυμάμαι είναι τουλάχιστον 14 χαρακτήρων με αριθμούς και γράμματα πεζά και κεφαλαία. Οπότε για να τον βρει ένα πρόγραμμα με brute-force (σε ένα συμβατικό pc) χρειάζεται το λιγότερο κάτι χιλιάδες χρόνια :P Σ ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια!
Πήγαινε στο θέμα: Dictionary attack. Συνδυασμοί Κωδικών
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 12:57 @Μηχανήματα
Ο γνωστός σου λογικά θα πρέπει να μπήκε σε κάποια σελίδα ερωτικού περιεχομένου. Το να σου πει κάποιος ποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι αυτό, νομίζω είναι αδύνατον. Παρ όλα αυτά, στην καλύτερη περίπτωση, μπορείς να το απεγκαταστήσεις από τον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel) απ την προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Αν υπάρχει εκεί θα το καταλάβεις είτε από το εικονίδιο (χορεύτριες ή κάτι σχετικό) είτε από τον τίτλο του προγράμματος (ο οποίος λογικά θα είναι πάλι κάτι σχετικό με χορεύτριες κλπ). Αν δεν υπάρχει εκεί μέσα τότε θα πρέπει να ψάξεις χειροκίνητα το αρχείο (μάλλον θα είναι .exe) που "τρέχει". Η αναζήτηση θα γίνει αναγκαστικά χειροκίνητα (δηλαδή θα ψάξεις όλους τους φακέλους ένα προς ένα) εφόσον δεν ξέρεις το όνομα του αρχείου. Η τελευταία σου επιλογή είναι το System Restore όπου αν υπάρχει backup θα μπορέσεις να επαναφέρεις το σύστημα μερικές μέρες πριν, λίγο πριν την εγκατάσταση του προγράμματος. Πήγαινε στο θέμα: προγραμμα στον υπολογιστη
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 12:39 @Μηχανήματα
Επίσης να προσθέσω ότι αν ήταν κάτι που θα μπορούσα να το κάνω μόνος μου δεν θα είχα δημιουργήσει θέμα στο forum. Ομως οι 3.125 συνδυασμοί μου είναι λίγο δύσκολο να τους φτιάξω μόνος μου.
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 12:36 @Μηχανήματα
Οι συνδυασμοί είναι τουλάχιστον 256. Για το ένα αρχείο που θέλω να ανοίξω είναι 4 mini κωδικοί. Οπότε οι συνδυασμοί που προκύπτουν είναι 4^4= 256. Εχω και αρχεία όπου χρειάζομαι 5^5= 3.125 συνδυασμούς. "Φτιαξ'το μόνος σου" ε??
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 01:47 @Μηχανήματα
Παντελή σ ευχαριστώ αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω. Αυτό παίρνει έτοιμο το λεξικό. Αυτό που ψάχνω είναι πρόγραμμα για να μου φτιάξει το λεξικό.
Μήνυμα στις 21/8/2012 στις 22:27 @Μηχανήματα
Γεια. Εχω κάποια αρχεία rar τα οποία έχω κλειδώσει αλλά έχω ξεχάσει τον κωδικό. Το θέμα είναι ότι θυμάμαι από ποιους "mini κωδικούς" αποτελείται ο συγκεκριμένος κωδικός αλλά δεν θυμάμαι την σειρά. Για παράδειγμα ξέρω ότι ο κωδικός αποτελείται από τα εξης: "fgh" "353" "PiCk" και "nnH" αλλά δεν γνωρίζω πλέον την σειρά. Ετσι χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να μου φτιάχνει συνδυασμούς από λέξεις και νούμερα προκειμένου να φτιάξω ενα λεξικό για dictionary attack. Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο προγραμμά θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Dictionary attack. Συνδυασμοί Κωδικών
Μήνυμα στις 26/2/2011 στις 19:18 @Μηχανήματα
Εχω ένα Toshiba Satellite L300d-10b Εχω χωρίσει τον σκληρό σε δύο μέρη, σε 50gb για τα windows και σε 100gb για τα αρχεία μου. Το πρόβλημα είναι το εξής, στο δέυτερο partition όπου έχω τα αρχεία μου, σε ανύποπτο χρόνο κάθε φορά που αποθηκεύω ένα οποιοδήποτε αρχείο στον σκληρό τότε κολλάει όλο το συστημα. Εκείνη την ακούω ότι ο σκληρός κάνει μία επαναλαμβανόμενη κίνηση (λογικά αυτό που ακούγεται είναι κάποιο από τα κινούμενα μέρη του σκληρού) προκειμένου να μπορέσει να διαβάσει ή να γράψει το αρχείο. Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι έχει "χαλάσει" ένα συγκεκριμένο σημείο του δίσκου, και κάθε φορα που κάνει προσπέλαση σε αυτό, τότε δημιουργείται το πρόβλημα. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βρω το συγκεκριμένο σημείο και να το απομονώσω; Πήγαινε στο θέμα: Σκληρός Δίσκος, πρόβλημα!
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 17:14 @Μηχανήματα
Λοιπόν, το πρόβλημα είναι το εξής. Μέχρι τώρα έκανα ραδιοφωνική εκπομπή στο liste2myradio και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τις δυνατότητες που μου προσφέρει. Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορώ να φτιάξω την σελίδα του ακριβώς όπως θέλω εγώ. Ετσι αποφάσισα να κάνω μία σελίδα στο webs.com στην οποία θέλω να βάλω ένα player για να κάνω ραδιόφωνο. Δοκίμασα να βάλω τον κώδικα Html ενός windows media player στο οποίο έβαλα το ip και το port που μου δίνει το listen2myradio αλλά δεν λειτούργισε! Με λίγα λόγια θέλω να βάλω ένα player στην σελίδα μου στο οποίο να κάνω streaming από το winamp ή κάποιο άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω; Πήγαινε στο θέμα: Ραδιόφωνο
Μήνυμα στις 15/10/2010 στις 02:37 @Μηχανήματα
Γεια σου Allstar! Λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα το αρχείο που επηρεάζεται από τις ενημερώσεις είναι το dwm.exe! Κράτα το αυτό προς το παρόν. Για αρχή θα σου πρότεινα πριν κάνεις λήψη των ενημερώσεων των windows να επιλέξεις χειροκίνητα ποιες θέλεις να κατεβούν! Αυτό γίνεται με τον εξής τρόπο. Όταν θα σου ξαναπετάξει το κλασικό "μπαλονάκι"-μήνυμα για update κάτω δεξιά πάτα το και θα σου ανοίξει το παράθυρο των update. Εκεί λοιπόν θα δεις κάτω από το κίτρινο θαυμαστικό να γράφει "xx important updates are available". Πάτα εκεί πάνω και θα σε πάει στην λίστα με τις ενημερώσεις που πρόκειται να κατεβούν. Τώρα αρχίζει η κουραστική δουλειά! Πρέπει να επιλέγεις (απλά με μονό κλικ) την κάθε ενημέρωση ξεχωριστά και να βλέπεις πια ενημέρωση έχει κάποια σχέση με τα γραφικά. Το γράφει στα δεξιά του παραθύρου. Γενικά θα προσπερνάς και θα αφήνεις τσεκαρισμένες όσες λένε για θέματα ασφάλειας ή για άσχετα από αυτό που ψάχνεις εσύ! Επειδή δεν ξέρω ούτε τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου αλλά ούτε και το ποιες ενημερώσεις έχεις ήδη κάνει, δεν μπορώ να σου πω αμέσως ποια είναι αυτή που δημιουργεί το πρόβλημα. Όταν και αν βρεις αυτό που ψάχνεις απλά ξε- τσεκάρισε το! Κάνε το ίδιο και για το "xx optional updates are available". Τέλος κάνε κανονικά τα update! Η πρώτη λύση ήταν αυτή αν δεν θες να μπλέκεις με μάρκες και εξτρά προγράμματα. Στην συνέχεια, αν δεν επιλυθεί το πρόβλημα σου τότε πάμε στην λύση 2. Κάνε κλικ στην έναρξη, και στην αναζήτηση πάτα run (ή εκτέλεση) θα σου βγάλει ένα προγραμματάκι των windows (μπλε εικονίδιο), άνοιξέ το και πάτα dwm.exe και μετά ΟΚ. Λογικά τώρα θα πρέπει να επανέλθει η εμφάνιση στην φυσιολογική της κατάσταση. Αν δεν λειτουργήσει ούτε αυτό τότε πρέπει να μου πεις τον τύπο της κάρτας γραφικών για να κατεβάσεις τα πιο ενημερωμένα drivers γιατί μάλλον εκεί θα είναι το πρόβλημα!
Πήγαινε στο θέμα: Τα Windows,οι ενημερώσεις και τα κουφά |