Σκληρος δισκος
Μήνυμα #71705 από XxXGreGXxX στις 01 Φεβρουαρίου 2011, 5:32μμ
![]() ![]() μηνύματα: 392 ![]() |
Μαγκες 8ελω τα φωτα σας. Απο την αρχη με τα winows xp εχω χωρισει τον σκληρο μου σε 2 μερη 200gb για το λογισμικο και τα αλλα 100gb για παιχνιδια κτλπ. εκανα φορματ στον 200 και τωρα δν μ εμφανιζει κα8ολου τον 100 τι να κανω ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71733 από M1k3y στις 01 Φεβρουαρίου 2011, 9:14μμ
![]() |
Αν έσβησες τα Windows XP μην περιμένεις να ξαναπαίξεις κανένα από αυτά, γιατί μαζί τους έσβησες την registry και ένα σωρό άλλα αρχεία που χρειάζονται για να παίξουν τα παιχνίδια. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71734 από iasio στις 01 Φεβρουαρίου 2011, 9:17μμ
![]() |
Για να τον εμφανίσεις δεν έχεις να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να πας στη διαχείριση συσκευών (Device Manager) και να κάνεις Assign Drive Letter (Αντιστοίχηση Γράμματος Δίσκου;) σε αυτόν που δεν έχει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71744 από XxXGreGXxX στις 01 Φεβρουαρίου 2011, 11:42μμ
παιδια δν εχω 2 σκληρους εχω εναν και τον εχω κοψει στα 2 και δν μου εμφανιζει το 2ο μισο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #71747 από iasio στις 02 Φεβρουαρίου 2011, 2:22πμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΔε μίλησα για δεύτερο σκληρό.Ακολούθα βήμα-βήμα τις οδηγίες που θα σου πω:
|
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71757 από Doctoras στις 02 Φεβρουαρίου 2011, 3:01μμ
Μπορει πιο απλα την ωρα που εκανες φορματ να διεγραψες και τα διυο διαμερισματα.Να εγκαδεστησες τα windows στον διακοσαρη και τα αλλα 100 να τα αναγνωριζει σαν μη κατεστημενο χωρο.Ακομα και να εισε σηγουρος τσεκαρετο γιατι μπορει αν το εκανες αθελα σου. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71793 από XxXGreGXxX στις 02 Φεβρουαρίου 2011, 4:56μμ
Να'σε καλα iasio κατι αλλο.σορρυ εαν σε εχω πρηξει. κατεβαζω πραγματα απο το μ τορρεντ πως το ρυθμιζω ωστε να απο 8ηκευονται αυτα που κατευαζω στον σκληρο που μολις εμφανισα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71794 από iasio στις 02 Φεβρουαρίου 2011, 5:14μμ
![]() |
Στα Preferences του μtorrent πηγαίνεις στην κατηγορία Directories (3ο αριστερά) και ρυθμίζεις εκεί να αποθηκεύει τα νέα και τα completed downloads στο φάκελο που θέλεις, μέσα στον "καινούριο" σκληρό. Πάτα τις 3 τελείες (...) δεξιά από το path που βγάζει τώρα και θα σου δώσει την επιλογή να διαλέξεις φάκελο. Διάλεξε ένα φάκελο μέσα στο σκληρό που μόλις εμφάνισες (αν δεν έχεις ήδη έτοιμο φάκελο φτιάξε έναν) και ρύθμισέ το να τα κατεβάζει εκεί. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |