Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το ότι κανείς δε σε καταλαβαίνει δε σημαίνει ότι είσαι και καλλιτέχνης!
Τετάρτη, 9 Απριλίου

προβλημα με mail

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #67988 από em18ath στις 12 Νοεμβρίου 2010, 4:50μμ

em18ath

Εικονίδιο
μέλος από: 2/9/2010
Γεια σε ολους....
Τις τελευταιες μερες μπαινω στο mail μου και βλεπω να μου στελνονται κατι μηνυματα απο ασχετες σελιδες τυπου MasteringHoldem.com που λενε οτι εχω δημιουργησει λογαριασμο σε αυτες... Βλεπω το username μου κι εναν κωδικο απο κατω που δε μου λεει τπτ. Εγω ομως δεν θυμαμαι εχω επισκευτει καμια απ αυτες τις σελιδες για να ανοιξω λογαριασμο!!
Τι λετε να γινεται? Να μου κλεψαν τον κωδικο στο mail και φτιαχνουν accounts οπου βρουν?!?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67989 από GrandmasterL στις 12 Νοεμβρίου 2010, 6:02μμ

GrandmasterL

μέλος από: 22/4/2010
Οχι,απλα πρεπει να προσεχεις σε τι site γινεσαι μελος.Σε πολλα site,οι οροι χρησεις αναφερουν οτι τα στοιχεια που δηλωνεις "ενδεχεται να πωληθουν σε τριτους",δηλαδη να δινουν λιστες με email ανθρωπων σε διαφημιστικες εταιρειες επι πληρωμης.

Αλλα ποιος καθεται να διαβασει τους ορους χρησεις τωρα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67992 από Σηπτικό Βόδι στις 12 Νοεμβρίου 2010, 6:39μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Είναι πολύ σωστό αυτό που λέει ο ΓκραντΜάστερΛάμδαΑγγλικό, αλλά από την άλλη μπορεί να είναι κάποιο από αυτά τα χιλιάδες ηλίθια/παραπλανητικά μηνύματα που στέλνονται κάθε μέρα, τα οποία όχι μόνο δεν ισχύουν, αλλά θέλουν να σε προσεγγίσουν να πατήσεις πάνω στο link που σου δίνουν και να σε πάει σε κάποια ιστοσελίδα όχι τόσο φιλική προς τον χρήστη. Εν πάση περιπτώσει, πρόσεχε σε τι σελίδες (και φόρουμς) γίνεσαι μέλος, γιατί από εκεί οι μηχανές αναζήτησης παίρνουν τα στοιχεία που έχεις δηλώσει και αυτό το εκμεταλλεύονται διάφορα μαλακισμένα σάιτ για να σου πλασάρουν δήθεν εξακριβωμένες πληροφορίες. (Ότι δηλαδή κέρδισες 1.000.000 ελβετικά φράγκα, γράφοντας από κάτω το όνομα ή το nick που έχεις δηλώσει σε κάποια ιστοσελίδα ή φόρουμ).
Δε βάζω βέβαια και το χέρι μου στη φωτιά, αλλά εμένα μου έρχονται δεκάδες κάθε μέρα και οι επαφές που έχω στη block list είναι πολλές περισσότερες από τις κανονικές.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68016 από em18ath στις 13 Νοεμβρίου 2010, 6:13μμ

em18ath

Εικονίδιο
μέλος από: 2/9/2010
Ευχαριστω παιδια!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login