Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Συμπέρασμα είναι το μέρος όπου σταματάμε όταν κουραστούμε να σκεφτόμαστε.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Θερμοκρασια Λαπτοπ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #66445 από Seorge στις 20 Σεπτεμβρίου 2010, 2:05πμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
Παιδια ερωτηση..εχω δυο προγραμματα μετρησης θερμοκρασιας στο λαπτοπ μου .το ενα ειναι το everest 5.5o και το αλλο ειναι το sensorView pro 4..ποιο απο τα δυο ειναι πιο εγκυρα στη μετρηση της θερμοκρασιας του λαπτοπ μου?ΚΑΙ
ποσο εισαι τα νορμαλ ορια θερμοκρασιας σε CPU,CPU1,CPU2??
Eυχαριστω εκ των προτερων
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66451 από VeTeRaNoS στις 20 Σεπτεμβρίου 2010, 12:59μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Κατεμέ καλύτερα να κοιτάξεις από το bios την θερμοκρασία του επεξεργαστή.Αυτά τα προγράμματα συνήθως βγάζουν άλλα ντάλων.Από αυτά τα συγκεκριμένα που λες δεν ξέρω τίποτα γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει.

Για το άλλο που ρωτάς,η normal θερμοκρασία πιστεύω είναι από 40°C με 50°C.Σε full load μπορεί να φτάσει και τους 60°C.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66453 από Pelvic_Thrust στις 20 Σεπτεμβρίου 2010, 2:19μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Κατεβασε το CoreTemp. Το χρησιμοποιουνε overclockers και hardware reviewers επειδη θεωρειται ενα απο τα πιο αξιοπιστα προγραμματα μετρησης της θερμοκρασιας του επεξεργαστη.

Εχω 2 laptop τα οποια "πιανουν" σε Full Load τους 75-89 βαθμους ! Στους 90 βαθμου σβηνουν αυτοματως τα laptop μου για μην καουν απο υπερθερμανση. Οταν παιζω παιχνιδια τοτε υπερθερμενονται.

Οταν ειναι idle η θερμοκρασια ειναι ~50 βαθμους.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66486 από TheWiccan στις 21 Σεπτεμβρίου 2010, 4:28μμ

TheWiccan

Εικονίδιο
μέλος από: 12/9/2010
Κι εγώ το Core Temp χρησιμοποιώ... Ανάλογα τον επεξεργαστή και το σύστημα ψύξης που έχεις. Τα bios σου δείχνουν την θερμοκρασία του επεξεργαστή πριν bootάρει οτιδήποτε, και δίνουν μια θερμοκρασία περίπου 10 βαθμούς κάτω από την πραγματική.

Στο laptop έχω έναν Intel Core Duo T250 που μου δίνει Core1:52 και Core2: 52 με ανοιχτά τα Windows και το Chrome

Και 65- 70 αν ανοίξω και το Sid Meier's Pirates
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login