Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 11:42 @Μηχανήματα
Δεν υπάρχει τρόπος να το βρεις, εκτός κι αν ρωτήσεις...
Πήγαινε στο θέμα: Πώς Μπορω να βρω E-Mail
Μήνυμα στις 21/9/2010 στις 16:28 @Μηχανήματα
Κι εγώ το Core Temp χρησιμοποιώ... Ανάλογα τον επεξεργαστή και το σύστημα ψύξης που έχεις. Τα bios σου δείχνουν την θερμοκρασία του επεξεργαστή πριν bootάρει οτιδήποτε, και δίνουν μια θερμοκρασία περίπου 10 βαθμούς κάτω από την πραγματική. Στο laptop έχω έναν Intel Core Duo T250 που μου δίνει Core1:52 και Core2: 52 με ανοιχτά τα Windows και το Chrome Και 65- 70 αν ανοίξω και το Sid Meier's Pirates Πήγαινε στο θέμα: Θερμοκρασια Λαπτοπ
Μήνυμα στις 18/9/2010 στις 23:21 @Sex
Κι εμένα φίλε Ronim για σχέση μου κάνουν αυτά που περιγράφεις. Το να είσαι σε σχέση δεν σημαίνει ότι πρέπει κάποιος απο τους δύο να πει "Γειά σου! Μ'αρέσεις! Θες να τα φτιάξουμε?".
Πήγαινε στο θέμα: Πως το βλέπετε????
Μήνυμα στις 18/9/2010 στις 23:06 @Sex
Με το χέρι στον κώλο υποθέτω οτι εννοεί πως τον χουφτώνει. Τώρα για το που μπορείς ή οχι να βάλεις τα χέρια σου, ή τι παραπέρα να κανεις, πιστεύω ότι δεν υπάρχει μια στάνταρ απάντηση. Όλα έχουν να κάνουν με τη στιγμή, την διάθεση και την εγκεφαλική χημεία. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παρατηρείς τη γλώσσα του σώματος της παρτενέρ σου. Μια στάση σώματος που απομακρύνεται από εσένα, ένα σπρώξιμο (ακόμα κι ελαφρύ), ή οποιαδήποτε άλλη κίνηση, δείχνουν ότι κάτι πάει στραβά. Τώρα για το πώς θα αντιδράσεις εσύ σε μια ποιο προκλητική κίνηση της κοπέλας, και πάλι έχει να κάνει με τα παραπάνω. Άρχισε σιγά σιγά να προχωράς, αλλα έχε το νου σου, στα σημάδια που δείχνουν ότι η παρτενερ σου σεν νιώθει άνετα. Και πάνω απ'όλα δεν χρειάζεται να βιάζεσαι γιατί μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που θέλεις να πετύχεις.
Πήγαινε στο θέμα: Φάση
Μήνυμα στις 17/9/2010 στις 00:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι, και οι γυναίκες βλέπουν πορνό. Μόνο που υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες.Οι ταινίες πορνό που είναι καθαρά αντρική υπόθεση έχουν γρήγορη δράση, κοντινά πλάνα,μέλη μέσα σε μέλη, και εστιάζουν στο σωματικό στοιχείο. Αντίθετα οι ταινίες πορνό που απευθύνονται στις γυναίκες, αφορούν περισσότερο καταστάσεις. Στήνουν ένα σκηνικό και μετά προχωρούν σε συγκεκριμένες σεξουαλικές φροντίδες(με κύριο πρωταγωνιστή το στοματικό σεξ). Στις γυναικείες υπάρχουν περισσότερο συζητήσεις και πλοκή όσο προχωράει η ιστορία, ενώ οι άντρες στολίζουν τις δικές τους με βογκητά και μουγκρητά του τύπου "ω, μωρό μου".Πήγαινε στο θέμα: πορνό
Μήνυμα στις 16/9/2010 στις 00:35 @Θ. Κλημεντίνη
Αρχικά, πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είσαι μόνη σου. Μπορεί να νιώθεις ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε υποστηρίξουν και να καταλάβουν τον πόνο σου. Επομένως, πάρε μια βαθιά ανάσα και πες στον εαυτό σου, "Θα τα βγάλω πέρα ακόμα και από αυτή τη δυσκολία." Βρες κάποιον που να σε ακούσει και μίλησε του. Αυτός μπορεί να είναι κάποιος συγγενής ή φίλος, κάποιος γνωστός, κάποιος άγνωστος στο Internet.Γενικά κάποιος που θα σε ακούσει. Ακόμη, μπορείς να βρεις κάτι να ασχοληθείς. Μπορεί να είναι κάποιο χόμπι, μπορείς να στραφείς στη θρησκεία( και αυτό δεν σημαίνει ότι θα πηγαίνεις στην εκκλησία, ή θα ασχοληθείς με το χριστιανισμό, αλλά αυτά ανήκουν σε άλλη συζήτηση).Τέλος να θυμάσαι να φροντίζεις το σώμα και τον εαυτό σου.Αυτή είναι μια περίοδος που δεν πρέπει να τα παρατήσεις όλα.Λέγε στον εαυτό σου ότι το αξίζεις ή αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ, ζήτα απο κάποιον άλλο να σου το λέει μέχρι να το πιστέψεις. Έτσι, όταν ξανανιώσεις έτοιμη να αντιμετωπίσεις τον κόσμο, θα έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.
Πήγαινε στο θέμα: tou to eipa! twra?
Μήνυμα στις 14/9/2010 στις 11:45 @Διάφορα
Αυτοί που δίνουν δεύτερη φορά πανελλαδικές, στα φροντιστήρια, έχουν μάθημα το πρωί, 9 με 12 ή 13, αν θυμαμαι καλά. Αν ρωτάς για το σχολείο, αν έχεις περάσει, δεν ξαναπατάς, αλλιώς κανονικά όπως πέρσι.
Πήγαινε στο θέμα: 2η φορα πανελλαδικες-ωρα?
Μήνυμα στις 14/9/2010 στις 11:40 @Sex
Έχω κάνει εγώ. Μάλλον τοπική αναισθησία θα κάνεις, και ο πόνος είναι καθαρά ψυχολογικός.Μετά πονάει όσο θα είσαι στο νοσοκομείο, αλλά οταν βγεις θα είσαι μια χαρά.ΣΙγουρα θα πάρεις αντιβίωση, θα είναι πρησμένο για καμια εβδομάδα περίπου, και μετά κόβεις τα ράμματα και είσαι μια χαρά. Όσο για το πότε θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, πιστεύω 2-3 μέρες αφού κόψεις τα ράμματα. Στην αρχή θα είναι λίγο δύσκολο να το συνηθίσεις, γιατί το θέαμα είναι ομολογουμένως κάπως τρομακτικό. Βέβαια το θετικό είναι ότι είναι καλύτερο και απο θέμα υγιεινής, και απο θέμα εμφάνισης μετά.
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή
Μήνυμα στις 13/9/2010 στις 16:17 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις! Αρχικά, να είσαι ευγενική με όλους, ακόμα και με αυτούς που εκ πρώτης όψεως σου τη σπάνε. Να είσαι ο εαυτός σου, και να μην προσπαθείς να γίνεις κάτι που οι άλλοι θα ήθελαν να είσαι. Φίλοι που δεν αποδέχονται αυτό που είσαι δεν είναι πραγματικά φίλοι σου. Να θυμάσαι ότι ένα χαμόγελο μπορεί να σε πάει πολύ μακριά! Όταν περπατάς στους διαδρόμους, μην είσαι σκυμμένη και μην κοιτάς το πάτωμα. Κράτησε ψηλά το κεφάλι σου, και κοίτα τους άλλους στα μάτια. Κάνε την πρώτη κίνηση, για παράδειγμα, ρώτα κάποιον για το πρόγραμμα, ή πια είναι η αίθουσα των υπολογιστών, ή που είναι η τουαλέτα. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να ξεκινήσεις μια συζήτηση.Πήγαινε στο θέμα: Δεν εχω φιλους |