Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Δεν έχει άλλες φλασιές για σένα σήμερα.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Προβλημα τακτοποιηση desktop.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #61731 από Doctoras στις 26 Μαΐου 2010, 12:04μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Λοιπον παιδια δεν ξερω για ποιο λογο τα αρχια στην επιφανια εργασιας μου εχουν μεγαλο κενο μεταξι τους.Επισεις οταν καποιο αρχιο εχει μεγαλο ονομα αντι να το γραφει σε σηντομογραφια κοβοντας το ονομα του το παρουσιαζει ολοκληρο.Μηπως ξερεται τι εχω πειραξει η τι εχει γινει γιατι ειναι εκνεβριστικο?Και τι μπορω να κανω για αν το φτειαξω?Ευχαριστω...
προφίλάλλα...˵quote˶
8
Μήνυμα #61733 από Σηπτικό Βόδι στις 26 Μαΐου 2010, 1:44μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010

Αποδεκτή απάντηση

Αυτό για το κενό, αν και δεν ξέρω πόσο "μεγάλο" είναι, αλλά μπορεί να μη τα είχες στοιχισμένα στο πλέγμα οπότε να τα έβαζες όσο κοντά θέλεις. Για να δεις αν το έχεις και να πράξεις αναλόγως κάνεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας, πας "Τακτοποίηση εικονιδίων κατά" και ξε-επιλέγεις το "Στοίχιση στο πλέγμα".

Το άλλο με το όνομα πάλι θα σε γελάσω, αν και νόμιζα ότι *μόνο* αν κάνεις _κλικ_ πάνω σε ένα αρχείο με μεγάλο όνομα στο εμφανίζει ολόκληρο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61790 από Doctoras στις 27 Μαΐου 2010, 5:17μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Δεν ηταν αυτο ειχα περασει ενα προγραμμα κατι που αλλαζει τα εικονιδια για περισσοτερο για εφε.Οταν το εκανα απεγκατασταση εφτιαξαν ολλα.Tune up utiles λεγεται κανει και πολλα αλλα.Αλλα μην τον κατεβασεται.Ευχαριστω παντος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login