Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τη γυναίκα μου πάνω απ' όλα. Όλες τις άλλες από κάτω.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πρόβλημα με Linux(χοντρό...)

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #35433 από Lycae στις 23 Ιουλίου 2006, 12:26πμ

Lycae

Εικονίδιο
μέλος από: 22/7/2006
Γειά σας!Έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση των Linux και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν γίνεται...

Λοιπόν αρχικά προσπάθησα να εγκαταστήσω τα ubuntu, όμως μετά την επιλογή της γλώσσας, κατά την εγκατάσταση των βασικών πακέτων συνεχώς ανέφερε πως"δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση των βασικών πακέτων"και σταματούσε εκεί στο 60%(νομίζω...).
Τα παράτησα λοιπόν και είπα να εγκαταστήσω το Mandrake 9.0 που μου'δωσε ένας φίλος μου(δεν είχε νεότερη έκδοση). Εκεί αφού τοποθετούσα το CD στο drive γινόταν μία διεργασία και καλά, και μου λέει το ανεκδιήγητο "No cdrom drive found"(!!!) και ύστερα ρωτούσε από μία λίστα με κάτι drivers(μάλλον)να επιλέξω ένα.ακόμα όμως και να επέλεγα με ρωτούσε για παραμέτρους που δεν είχα ιδέα...

Τι να κάνω ρε παιδιά?Τι φταίει?
Σημειωτεόν ότι τα cd τα έκαψα μόνος μου από iso
προφίλάλλα...
6
Μήνυμα #35434 από fotisman στις 23 Ιουλίου 2006, 12:39πμ

fotisman

Εικονίδιο
μέλος από: 12/5/2004

Αποδεκτή απάντηση

Το πιο πιθανό είναι να μην γράφτηκαν καλά τα cd η να μην κατέβηκαν καλά τα ISO. Ξαναδοκίμασε!

Τώρα για τη γλώσσα αν δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα να επιλέγεις Αγγλικά. Είναι καλύτερα απο πολλές απόψεις.

Επίσης για αρχή να σου προτείνω και το SuSe (10 version), είναι πολύ καλό για να ξεκινήσεις
:)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35439 από LeonHeart στις 23 Ιουλίου 2006, 2:21πμ

LeonHeart

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/5/2006
Lycae,
Κατά 90% φταίει το CD και κατά 10% φταίει το CD-Rom Drive. Πιθανότατα βρίσκεσαι μέσα στο 90%. Όσο για το γνήσιο CD που σου λέει ο akatonomastos δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο. Απλά γράψε τα CD σου σε χαμηλή (το πολύ 24x) ταχύτητα και δεν θα έχεις πρόβλημα. Αυτά από εμένα...........
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login