Μήνυμα στις 14/8/2006 στις 16:39 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Πράγματι αυτή με το ξενοδοχείο(νομίζω το ALTER την έδειχνε και πρέπει να την έκοψε αφού όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι ήταν κλεμμένη) δεν ήταν και απ'τις καλύτερες δουλειές του. Όμως το "κατα Μάρκον Ευα...γέλιον" και το "Προσοχή Μαρκοπέδιο" ήταν αρκετά καλές δουλειές και θεωρώ ότι μέσω αυτών έγινε ευρύτερα γνωστός(τουλάχιστον σε εμάς τους νεότερους που δεν τον ξέραμε και τόσο).Βέβαια και στις δύο προαναφερθείσες σειρές προς το τέλος άρχισε λίγο να το κουράζει...Εντάξει ωραίο τις 5000 πρώτες φορές να ρίχνει τα βιβλία απ'τα ράφια ο Θεοχάρης(λέγοντας το αμίμητο "σκουλήκι...")αλλά το παρατράβηξε...Πήγαινε στο θέμα: Όχι άλλο Σεφερλή
Μήνυμα στις 26/7/2006 στις 15:39 @Κλάψιμο
Πράγματι δεν είναι αυτός(οι γριές) ο κύριος λόγος. Όμως λίγα λίγα μαζεύονται 1000+2 λόγοι για να μην βγεις έξω. Συνεχίζω να πιστεύω όμως πως τα παιδιά όχι μόνο παίζουν στις αλάνες(όπου και αν είναι αυτές γήπεδα,Λύκεια,Γυμνάσια,δρόμοι) αλλά συνεχίζουν να χτυπούν και να χαίρονται όπως και οι γονείς τους κάποτε...
Πήγαινε στο θέμα: Που πήγαν τα παιδιά απτις αλάνες?
Μήνυμα στις 23/7/2006 στις 00:26 @Μηχανήματα
Γειά σας!Έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση των Linux και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν γίνεται... Λοιπόν αρχικά προσπάθησα να εγκαταστήσω τα ubuntu, όμως μετά την επιλογή της γλώσσας, κατά την εγκατάσταση των βασικών πακέτων συνεχώς ανέφερε πως"δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση των βασικών πακέτων"και σταματούσε εκεί στο 60%(νομίζω...). Τα παράτησα λοιπόν και είπα να εγκαταστήσω το Mandrake 9.0 που μου'δωσε ένας φίλος μου(δεν είχε νεότερη έκδοση). Εκεί αφού τοποθετούσα το CD στο drive γινόταν μία διεργασία και καλά, και μου λέει το ανεκδιήγητο "No cdrom drive found"(!!!) και ύστερα ρωτούσε από μία λίστα με κάτι drivers(μάλλον)να επιλέξω ένα.ακόμα όμως και να επέλεγα με ρωτούσε για παραμέτρους που δεν είχα ιδέα... Τι να κάνω ρε παιδιά?Τι φταίει? Σημειωτεόν ότι τα cd τα έκαψα μόνος μου από iso Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με Linux(χοντρό...) |