Μήνυμα στις 3/5/2007 στις 00:49 @Sex
Κοίτα στην ιδέα και μόνο ότι θα έπρεπε να κάνω στοματικό έρωτα σ' ένα μ***ι γεμάτο τρίχες, νοιώθω κάπως. Στον άντρα είναι διαφορετικά, στην γυναίκα όμως είμαι της άποψης ότι όσο λιγότερες τόσο το καλύτερο. Άσε που το βρίσκω και αισθητικά καλύτερο! Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες...
Μήνυμα στις 3/5/2007 στις 00:46 @Sex
Τι να σου πω, δεν νομίζω να σε φτάσαμε ακόμη..! Καλά τι θέματα πάτε και ανοίγετε; Ρε Άρη δεν το κλειδώνεις καλύτερα; Πήγαινε στο θέμα: sas aresi na pezete to peos sas
Μήνυμα στις 31/3/2007 στις 16:53 @Μηχανήματα
για να μπεις στο blue-white πρέπει να πάς τετάρτη ή σάββατο. ανοιγουν οι εγγραφές τότε. κοίτα όμως να το κάνεις εγκαίρως γιατί δίνουν μόνο 300 θέσεις ανα άνοιγμα εγγραφών. τώρα για το greek-tracker θα σου έλεγα να το παρατήσεις. υπάρχουν άλλοι που δεν θέλουν προσκλήσεις και είναι και καλύτεροι... Πήγαινε στο θέμα: invites
Μήνυμα στις 31/3/2007 στις 13:09 @Μηχανήματα
Και ναι, έπειτα από μια πολλήωρη αναζήτηση στο internet βρήκα αυτό που τόσο καιρό ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έβρησκα, ένα καλό πρόγραμμα για να αντιγράφει κανείς dvd (με προστασία ή και χωρίς) στο Linux. Το πρόγραμμα είναι αρκετά γνωστό και αν και το τρέχω μέσω wine μπορώ να πω πως η δουλειά του είναι καλύτερη ακόμη και αν λειτουργούσε στο φυσικό του περιβάλλον (δυστυχώς windows). Μιλάω για το RipIt4Me, ίσως να το ξέρετε ίσως όχι. Αυτό το εργαλείο στην ουσία χρησιμοποιεί το DVD Decrypter για την αποδικοποίηση ταινιών (αφού πρώτα του περάσει πληροφορίες για το πως θα περάσει μια ταινία στο δίσκο) και για τη συμπίεση το DVD Shrink. Το προγράμμα αυτά μόνα τους δεν θα μπορούσαν να περάσουν προστασίες όπως αυτή η τερατώδης ArCooOS της Sony αλλά με το RipIt4Me όλα γίνονται παιχνίδι. Χτες μάλιστα αντέγραψα στο Ubuntu 6.10, το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα, τον Κώδικα Da Vinci το οποίο είχε τουλάχτιστον 4 είδη προστασιών. Οπότε αν είστε χρήστης Linux κοίτα εδώ ειδικά για χρήστες (K/X)Ubuntu εδώ ενώ όσοι ακόμα την παλεύετε με Windows εδώ Πήγαινε στο θέμα: Επιτέλους, αντιγραφή ταινιών σε Linux...
Μήνυμα στις 5/2/2007 στις 23:56 @Μηχανήματα
Windows vs Linux Σταθερότητα: 0 - 1 Ασφάλεια: 0 -1 Προστασία δεδομένων: 0 - 1 Ελάχιστες Απαιτήσεις: 0 - 1 Τι άλλα θες; Ρε Άρη βόηθα λίγο.... Πήγαινε στο θέμα: Των Vista Το Ποίημα Το Μικρό...
Μήνυμα στις 5/2/2007 στις 14:09 @Μηχανήματα
Για θύμησέ μου όμως, απο πιανού την τσέπη θα βγάλει τα δολάρια? Χρήστες σαν εσένα και εμένα του τα δίνουμε. Εγώ βέβαια έβαλα μυαλό και πλέον δεν του δίνω μια αλλά για φαντάσου πόσοι αλλοι με το σκεπτικό αυτό τον βοηθάνε..! Ένα είναι σίγουρο, τώρα με το "The Linux Foundation" θα τα βρει πολύ σκούρα. Πήγαινε στο θέμα: Των Vista Το Ποίημα Το Μικρό...
Μήνυμα στις 5/2/2007 στις 02:30 @Μηχανήματα
Των Vista Το Ποίημα Το Μικρό... Ολημερίς το δούλευαν, το βράδυ διαλυόταν. Ο server crashαρεν και τα αρχεία σβηνόταν. Και οι κατάρες πήγαιναν στην Microsoft αβέρτα, κι αναρωτιότανε ο Bill: "Τι λέτε ρε χαμένα;" Μπας κι ήταν η κακοτυχιά του Bill που 'χε στο αίμα; Η να 'ταν η βαρυχειμωνιά που έκοβε το ρεύμα; Ω έρμε έρμε Bill τι συμφορά σε ηύρε; Που 5 χρόνια δούλευες τα Vista για να βγάλεις; 6 δις για δαύτα έδωκες μα 6 @@ θα βρεις. Θεέ τι συμφορά, τα Vista πάρτα Φτυsta. Στο Bill δώσε τη δύναμη τη μοίρα αυτή ν' αντέξει. Και συ Πνεύμα Πανάγιο μυαλό δώσε του λίγο. Τον Tux εχθρό τον έκανε και καλό ποτέ δεν θα βρει. Στον κώδικα τον ανοιχτό ρίξε πλέον το καπέλο κι αποσύρσου από την αγορά που σ΄ έδιωξε μονάχη. Την ήττα τώρα δέξου τη και άσε πια τα Vista. Τον Tux σείρε βοήθησε και Linux πλέον βγάλε, μπας κι έρθει ο καιρός που η Microsoft θα λάμψει. Μια φιλική συνεισφορά του LeonHeart στα Ftou Ποιητικά... Πήγαινε στο θέμα: Των Vista Το Ποίημα Το Μικρό...
Μήνυμα στις 5/2/2007 στις 01:36 @Sex
Ρε παιδιά αφού βλέπετε ότι το πράγμα δεν τραβάει τι το κουράζετε άδικα; Ποιος ξέρει τι δραματικές εμπειρίες είχε και αυτή η δίχως στον ήλιο μοίρα ψυχούλα για να λέει αυτά που λέει; Δεν την αφήνετε ήσυχη στον πόνο της να τηρανιέται; Αν ποτέ καταλάβει αυτά που λέει ίσως κάποτε μας βοηθήσει και εμάς να την κατανοήσουμε. Η επιστήμη δεν μπορεί να κάνει τίποτα στην περίπτωσή της φίλης μας... Σηκώνει χέρια και πόδια ψηλά. Α! Το σχόλιο περί της εγκαφαλικής βλάβης πολύ πετυχημένο... Πήγαινε στο θέμα: Γιατί το βαράνε σε διάφορα σημεία
Μήνυμα στις 8/11/2006 στις 22:21 @Μηχανήματα
Τι να σας πω εγώ πάντως στο Ubuntu 6.10 (πλέον) που χρησιμοποιώ, ο firefox αλλά και ο opera δουλεύουν το ίδιο τέλεια. Πάντως μην πολυχρησιμοποιείς "γενικές" εκδόσεις που κυκλοφορούν απο τις εταιρίες (μιλώ για τα προγράμματα). Περίμενε η κάθε εταιρία (ανάπτυξη διανομών Linux) να βγάλει τη δική της έκδοση του software που θα είναι συμβατή σίγουρα και θα έχει και καλύτερο support. Πήγαινε στο θέμα: Browser
Μήνυμα στις 8/11/2006 στις 22:17 @Κλάψιμο
Αλήθεια έχετε σκεφτεί ποτέ τι είναι αυτό που μας οθεί στο να κάνουμε σχέσεις; Υπάρχει όντως ο έρωτας που όλοι λένε και όλοι θέλουν να ζήσουν έντωνα; Η όλα γίνονται για το sex και την σωματική ικανοποίηση του καθενός μας μόνο; Τι πιστεύετε; Πήγαινε στο θέμα: Σχέσεις.... |