Προβλημα με φορτιστη/μπαταρια
Μήνυμα #132739 από TheEye στις 09 Μαρτίου 2015, 5:01μμ
μέλος από: 4/2/2015 μηνύματα: 14 0 |
Μαγκες εχω παρει εδω και 1μιση βδομαδα το Lenovo Golden Warrior A8 αλλα για καποιο λογο απο κει που το πηρα γραφει πως λεγεται Lenovo A8 4G LTE FDD MTK6592 Android 4.4 Octa Core Mobile Phone lenovo A806 τελος παντων εχει μικρη σημασια αυτο το θεμα ειναι οτι πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια κι ας ειναι 8πυρηνο..ας πουμε ειμαι 90% και παιζω ενα παιχνιδι απτις 2μιση μεχρι τις 4μιση και παει 30%..ρε μαγκες ειπαμε οχι και ετσι..τελος παντων ρωτησα απο δω και απο κει και φταιει η ανοησια που εκανα η οποια ειναι η εξης: οταν το αγορασα δεν το αφησα να φορτισει για 15-16 ωρες αλλα μονο μεχρι να παει 100% δηλαδη για 2-3 ωρες..ενας φιλος μου εχει ακριβως το ιδιο κινητο και ειναι συνεχεια με φωτεινοτητα 100% και δεν πεφτει ετσι γρηγορα..Τι μπορω να κανω? Να επικοινωνησω με την εταιρεια? Υπαρχει περιπτωση να μου στειλουν δωρεαν καινουρια μπαταρια και να την φορτισω για 16 ωρες και να ειμαι κομπλε? Εχω εγγυηση |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #132741 από Dieftharmenos στις 09 Μαρτίου 2015, 6:05μμ
μέλος από: 23/1/2014 μηνύματα: 936 0 |
Αποδεκτή απάντησηΑυτο με τις 16ωρες ηταν για τα παλια κινητα...τωρα αυτο δεν ισχυει.Παντως ειναι αναλογα το παιχνιδι που παιζεις,την φωτεινοτητα και επισης αν εχεις και αλλες ανοιχτες εφαρμογες.Δεν νομιζω παντως η μπαταρια να ειναι ακριβηΥΓ.Συμφωνα με ερευνες το καλυτερο ειναι να φορτιζεις το κινητο μεχρι να παει στο 80% και μετα να το ξαναφορτιζεις οταν ειναι στο 20% η μπαταρια.Ετσι κραταει πιο πολυ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #132753 από TheEye στις 10 Μαρτίου 2015, 5:22μμ
μέλος από: 4/2/2015 μηνύματα: 14 0 |
Φιλαρακι σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση..Συνηθως εχω την φωτεινοτητα στο 25 εως 40, καθολου πολυ. Επισης κλεινω παντα εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω..Ας μην πολυλογουμε, πηρα τηλεφωνο και εστειλα το κινητο μου πισω στην Αθηνα να δουν ποιο ειναι το προβλημα αλλα ετσι οπως μου το ειπες τωρα φοβαμαι πως απλα να μην εχω προβλημα..Αλλα η αληθεια ειναι ρε φιλαρακι οτι ο φιλος μου εχει ακριβως το ιδιο κινητο αλλα παιζει παιχνιδια με φωτεινοτητα στο 100 και δεν του παει ετσι..Τελος παντων θα δειξει, ξανα ευχαριστω για την απαντηση σου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |