Μήνυμα στις 28/3/2015 στις 18:57 @Θ. Κλημεντίνη
Το βασικο ειναι να μη ντρεπεσαι βεβαια. Απο κει και περα, σκεψου πως εισαι με εναν φιλο σου. Και μονο στην σκεψη, παιρνεις αυτοπεποιθηση και εισαι πιο χαλαρος. Λεγε μαλακιες αλλα με επιπεδο Αν ειναι να κανετε κατι, προσπαθησε να φαινεσαι φυσιολογικος και μετα που θα φιληθειτε θα εισαι κομπλε. Τωρα αν ντρεπεσαι με την κοπελα σου, πρεπει να το τσεκαρεις. Ισως και να της μιλησεις. Στην τελικη, απλα να εισαι ο εαυτος σου..αυτο εκτιμανε οι κοπελες φιλε!
Πήγαινε στο θέμα: πως να κανεις ενα κοριτσι να περναει καλα
Μήνυμα στις 10/3/2015 στις 17:22 @Μηχανήματα
Φιλαρακι σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση..Συνηθως εχω την φωτεινοτητα στο 25 εως 40, καθολου πολυ. Επισης κλεινω παντα εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω..Ας μην πολυλογουμε, πηρα τηλεφωνο και εστειλα το κινητο μου πισω στην Αθηνα να δουν ποιο ειναι το προβλημα αλλα ετσι οπως μου το ειπες τωρα φοβαμαι πως απλα να μην εχω προβλημα..Αλλα η αληθεια ειναι ρε φιλαρακι οτι ο φιλος μου εχει ακριβως το ιδιο κινητο αλλα παιζει παιχνιδια με φωτεινοτητα στο 100 και δεν του παει ετσι..Τελος παντων θα δειξει, ξανα ευχαριστω για την απαντηση σου
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με φορτιστη/μπαταρια
Μήνυμα στις 9/3/2015 στις 17:01 @Μηχανήματα
Μαγκες εχω παρει εδω και 1μιση βδομαδα το Lenovo Golden Warrior A8 αλλα για καποιο λογο απο κει που το πηρα γραφει πως λεγεται Lenovo A8 4G LTE FDD MTK6592 Android 4.4 Octa Core Mobile Phone lenovo A806 τελος παντων εχει μικρη σημασια αυτο το θεμα ειναι οτι πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια κι ας ειναι 8πυρηνο..ας πουμε ειμαι 90% και παιζω ενα παιχνιδι απτις 2μιση μεχρι τις 4μιση και παει 30%..ρε μαγκες ειπαμε οχι και ετσι..τελος παντων ρωτησα απο δω και απο κει και φταιει η ανοησια που εκανα η οποια ειναι η εξης: οταν το αγορασα δεν το αφησα να φορτισει για 15-16 ωρες αλλα μονο μεχρι να παει 100% δηλαδη για 2-3 ωρες..ενας φιλος μου εχει ακριβως το ιδιο κινητο και ειναι συνεχεια με φωτεινοτητα 100% και δεν πεφτει ετσι γρηγορα..Τι μπορω να κανω? Να επικοινωνησω με την εταιρεια? Υπαρχει περιπτωση να μου στειλουν δωρεαν καινουρια μπαταρια και να την φορτισω για 16 ωρες και να ειμαι κομπλε? Εχω εγγυηση
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με φορτιστη/μπαταρια
Μήνυμα στις 24/2/2015 στις 22:30 @Sex
Εχεις φυσιολογικο υψος, φυσιολογικο βαρος αλλα ετσι οπως σε καταλαβαινω εισαι πολυ ντροπαλος και επιφυλακτικος. Εισαι αντρας πια και οχι παιδακι, κανε κινησεις και μην φοβασαι την απορριψη..Δεν χανεις τιποτα και ετσι κι αλλιως, δεν εισαι ουτε ο πρωτος αλλα ουτε και ο τελευταιος. Μπορεις να προσεγγισεις μια κοπελα με απειρους τροπους. Τωρα οσον αφορα εμφανισιακα, θα μπορουσες να προσεξεις την εμφανιση σου με το να μην αφηνεις αχτεντιστα τα μαλλια σου, το πολυ να σου παρει ενα λεπτο το πρωι να τα φτιαξεις. Επισης, μην φορας φορμες συνεχεια καθως τα κοριτσια θα σε υποτιμησουν (ωω ναι το κανουν και αυτο..). Τωρα ισως το παω σε αλλο επιπεδο, αλλα θα μπορουσες να βγαινεις βολτες για καφε με την παρεα σου τα Σαββατα ετσι ωστε να βγαινεις στην πολη σου και να βλεπεις κοσμο, αυτο θα σε κανει να καταλαβεις καλυτερα και τα κοριτσια αλλα και το τι δεν σου αρεσει απο τον εαυτο σου...Να θυμασαι φιλε, αυτοπεποιθηση πανω απο ολα. Θεληση να υπαρχει!
Πήγαινε στο θέμα: ψαχνω κοπελα
Μήνυμα στις 24/2/2015 στις 22:26 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλαρακι σε ευχαριστω πολυ που απαντησες αν και τωρα πια δεν εχει καμια σημασια, η υποθεση δεν προχωρησε και ψυχραναν οι σχεσεις μας. Αλλα χαρηκα που εδωσες ενδιαφερον, και πραγματικα εχουν λογικη τα λογια σου. Βεβαιως θα χαρω να σε βοηθησω.
Πήγαινε στο θέμα: με θελει,την θελω αλλα..
Μήνυμα στις 23/2/2015 στις 20:07 @Διάφορα
Απ'οτι καταλαβαινω εισαι αρκετα μικρη, διεψευσε με αν κανω λαθος, οποτε το να μεινεις στο σπιτι του δεν θα ηταν και η καλυτερη ιδεα. Θα σας συνιστουσα να περασετε μια μερα μαζι, κανοντας πραγματα που γουσταρετε και οι δυο αλλα για να μην μπλεξεις και δημιουργηθει ολοκληρο θεμα με τιμωριες και επιβαρυνσεις μην πεις ψεματα στους γονεις σου..Απο κει και περα, μπορεις να σκεφτεις ενα πονηρο σχεδιο αλλα υπαρχει πιθανοτητα να μπλεξουν οι φιλες σου, εαν τις συμπεριελαβεις βεβαια..Οτι αγαπας
Πήγαινε στο θέμα: σχεδιο για να κοιμηθω στο αγορι μου
Μήνυμα στις 23/2/2015 στις 15:52 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλαρακι, εγω μαζι σου αλλα εχεις σκεφτει οτι εχετε μια διαφορα 3 χρονων? Τελειωνεις το σχολειο και αυτη μπαινει λυκειο..Υπαρχουν βεβαια κοπελες που ειναι ωριμες για την ηλικια της αλλα οι περισσοτερες βαζουν μυαλο και σκεφτονται καθαρα μετα τα 15, γιατι τοτε αρχιζουν να περνανε δυσκολα..Επισης, σχεση 1 χρονου λογικο να εχει προβληματα..Εκ πειρας, ενα ζευγαρι πριν κλεισει 1 χρονο χωρισε..Περασαν την γιορτη χωριστα και την επομενη μερα τα ξαναβρηκαν, και μεχρι αυτην την μερα ειναι μαζι! Επισης, μην νομιζεις οτι δεν νοιαζεται επειδη δεν σου εστειλε μηνυμα..Γαμα το facebook..δεν εκφραζεσαι απο εκει..πιασε την και μιλα της, δεν παει αλλο..Και μην ζηλευεις, σχεση ενος χρονου ειναι, αν δεν σε ηθελε θα σε ειχε παρατησει ηδη για να παει με αλλον, και οπως πολυ καλα ειπες και το καταλαβες και μονος σου, ανεβαζει φωτο με αλλα αγορια για να σε δοκιμασει, να δει ποσο την θελεις και ποσο καλα μπορεις να συγκρατησεις την ζηλια σου..Προσωπικα, θα σου ελεγα να της μιλησεις (απο κοντα εννοειται) και να λυσετε τις διαφορες σας καθως ειναι λογικο να εχετε προβληματα..Ειναι ο ανθρωπος σου, ο ανθρωπους που σκεφτεσαι μολις ξυπνας εδω και 1 χρονο
Πήγαινε στο θέμα: Συνεχεια χωριζουμε!!!!
Μήνυμα στις 11/2/2015 στις 15:11 @Κλάψιμο
Διεφθαρμενε, γουσταρα τρελα τα λογια σου εχεις απολυτο δικιο. Απλα ως Ελληνες εχουμε συνηθησει να λεμε "μισω την Γερμανια".. Στο θεμα της mariadim, εισαι υπερβολικα μικρη για να κατεβεις ξανα Ελλαδα και αν βρεις ετσι απλα δουλεια..Οπως ειπαν τα παιδια, η ανεργια ειναι τεραστια και μην νομιζεις οτι θα σε λυπηθουν μονο και μονο επειδη εισαι 15. Απλα εχεις χασει την ζωη που ζουσες 15 χρονια και ειναι λογικο να νιωθεις ασφυκτικα. Αν ζεις σε γερμανικο περιβαλλον, θα μαθεις την γλωσσα + σκεψου οτι δεν θα δεχεσαι πιεση. Επισης, σκεψου και τους γονεις σου..θελουν το καλο σου και λογικα μετακομισαν λογω οικονομικης καταστασης, θα κανεις μια καινουρια ζωη εκει μην ανησυχεις αν δεν αντεχεις, περιμενε να μεγαλωσεις, τουλαχιστον να βγαλεις λυκειο και εαν υπαρχει η δυνατοτητα, ξαναγυρνας στα μερη μας να σπουδασεις..Καλη συνεχεια Πήγαινε στο θέμα: metakomisi se alli polh
Μήνυμα στις 9/2/2015 στις 16:25 @Θ. Κλημεντίνη
Σκεψου γιατι σταματησε να γινεται κατι με τον Β..Ολο και κατι θα υπαρχει..Οι φιλες σου καλα σου λενε,βγες εξω, προσπα9ησε να περνας καλα και ολο και καποιον θα βρεις, δεν εξαρτιομαστε ποτε απο κανεναν και καμια! Εισαι ελευθερο πουλι
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον ξεπερασω
Μήνυμα στις 5/2/2015 στις 23:06 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Ειδικα στο χειλος οπου το δερμα ειναι πιο αγνο η τρυπα θα κλεισει γρηγορα μην σε ανησυχει..Ισως μεινει καποιο σημαδι αλλα θα σου φυγει σε συντομο χρονικο διαστημα οποτε δεν υπαρχει λογος να φοβασαι και..βουρ στον πατσαΠήγαινε στο θέμα: Piercing |