Βοηθειαααααααα με pc
Μήνυμα #125549 από petros846 στις 21 Φεβρουαρίου 2014, 9:25μμ
μέλος από: 7/4/2013 μηνύματα: 6 0 |
Καλησπερα Χθες συναρμολογησα μονος μου το pc μου με παρα πολυ καλα πραγματα πανω ωστε να παιζω τα παιχνιδακια μου στην πενα..τεσπα!! Εχω πανω windows 64bit εβαλα μερικα παιχνιδια οπου με το ιδιο λειτουργηκο τα επαιζα και τωρα δεν ανοιγουν μου βγαζει αυτο το σφλαμα http://prntscr.com/2uh6hr εβαλα την τελευταια εκδοση των Οδηγων της γραφικων μηπως φταει αυτο αλλα παλι το ιδιο :( Αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι σφλαμα οτι η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με το λειτουργικο 32bit και 64bit Αλλα αυτα τα ιδια παιχνιδια απο το ιδιο αρχειο τα επαιζα σε 64μπιτ οποτε δν τιθετε θεμα λειτουργικου Παρακαλω αν ξερεις κανεις ασ βοηθησει εχω υπολογιστη και δν μπορω να τον χαρω :( Ευχαριστω εκ τον προτερον |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125822 από spyrosmet στις 09 Μαρτίου 2014, 11:14μμ
μέλος από: 9/3/2014 μηνύματα: 3 0 |
Το περιεχόμενο του μηνύματος σβήστηκε διότι αναφερόταν σε παράνομη δραστηριότητα (πειρατεία software) Αν κάτι από τα παραπάνω που ανέφερα δεν ισχύει, τότε ψάξε να εγκαταστήσεις το Microsoft Visual C++ Redistributable γιατί μάλλον λείπει ένα αρχείο από αυτό το πρόγραμμα και γι αυτό δεν μπορεί να δουλέψει το παιχνίδι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125975 από Darkwin στις 17 Μαρτίου 2014, 1:20πμ
μέλος από: 7/6/2011 μηνύματα: 786 0 |
Φαίνεται ότι έχεις κατεβάσει το παιχνίδι και αυτός είναι ο λόγος που δεν παίζει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125982 από Dieftharmenos στις 17 Μαρτίου 2014, 2:47μμ
μέλος από: 23/1/2014 μηνύματα: 936 0 |
εγω χρονια κατεβαζω παιχνιδια και ολα παιζουν... λοιπον φιλε 3 βηματα: Α)Επανακκινηση του υπολογιστη Β)Απεγκατασταση του παιχνιδιου Γ)Επανεγκατασταση ενω πριν εχεις κανει check με το antivirus για τυχον ιους Επισης μπορει τα παιχνιδια που ανοιγεις να θελουν αποκλειστηκα 64bit...Πανε στον πινακα ελεγχου--->Συστημα και θα σου ανοιξει ενα παραθυρο(http://i.imgur.com/PFvTSgz.png) για να σε ενημερωσει με τι τυπο τρεχουν τα windows |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125985 από Darkwin στις 17 Μαρτίου 2014, 4:33μμ
μέλος από: 7/6/2011 μηνύματα: 786 0 |
Λοιπόν, κάθε κατεβασμένο παιχνίδι έχει και κάποιο προγραμματισμένο πρόγραμμα έτσι ώστε να το αναγνωρίζει σαν ένα αυθεντικό παιχνίδι.(Crack). Σε κάποια παιχνίδια, το Crack αυτό δεν δουλεύει με αποτέλεσμα να πρέπει να βρεις άλλο Crack. (Υπάρχουν εκατοντάδες για κάθε παιχνίδι). |
προφίλάλλα...˵quote˶ |