Μήνυμα στις 21/2/2014 στις 21:25 @Μηχανήματα
Καλησπερα Χθες συναρμολογησα μονος μου το pc μου με παρα πολυ καλα πραγματα πανω ωστε να παιζω τα παιχνιδακια μου στην πενα..τεσπα!! Εχω πανω windows 64bit εβαλα μερικα παιχνιδια οπου με το ιδιο λειτουργηκο τα επαιζα και τωρα δεν ανοιγουν μου βγαζει αυτο το σφλαμα http://prntscr.com/2uh6hr εβαλα την τελευταια εκδοση των Οδηγων της γραφικων μηπως φταει αυτο αλλα παλι το ιδιο :( Αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι σφλαμα οτι η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με το λειτουργικο 32bit και 64bit Αλλα αυτα τα ιδια παιχνιδια απο το ιδιο αρχειο τα επαιζα σε 64μπιτ οποτε δν τιθετε θεμα λειτουργικου Παρακαλω αν ξερεις κανεις ασ βοηθησει εχω υπολογιστη και δν μπορω να τον χαρω :( Ευχαριστω εκ τον προτερον Πήγαινε στο θέμα: Βοηθειαααααααα με pc
Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 03:58 @Sex
καλησπερα, Εδω και καιρο εχω σχεση με μια παρθενα.. Εφτασα η στιγμη να γινει και πονουσε φρικτα οταν προσπαθουσα εστω και λιγο να μπω μεσα της!! Εκανα υπομονη και πολλες προσπαθειες για πολυ καιρο αλλα τπτ ο πονος πονος..ακομα και με δαχτυλο. Παιζει να εχει σκληρο παρθενικο υμενα;...αν ναι τι πρεπει να γινει;; Πήγαινε στο θέμα: Παρθενα
Μήνυμα στις 25/9/2013 στις 13:42 @Sex
καλησπερα..εκανε χθες περιτομη και θα ηθελα να σωρησω και να πω κατι διαβασε και το tutorial στο φορουμ εδω 1ον) ο γιατρος δν μου ειπε τπτ για ''βουτες του θηρθου'' σε χαμομιλι μπεταντιν και αλατι και καπως προβληματιστικα..ουτε για αλλαγη γαζας μου ειπε τπτ :(...μονο ενα χαπι για 8μερες και οτι τα ραματα θα φυγουν σε 20 μερες... 2ον) η ευαισθησια της βαλανου ποτε φευγει γτ δν εχω πονους και τα σχετικα το μονο που με ενοχλει ειναι αυτο οταν η βαλανος ακουμπαει στο εσωρουχο η γενικα... Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: περιτομη
Μήνυμα στις 18/5/2013 στις 02:41 @Sex
καλησπερααααα Λοιπον πρωτη φορα στην ζωη μου θα παω με Παρθενα... Και θελω συμβουλες να της συμπεριφερθω με τον καλυτερο τροπο Με τι να ξεκινησω;;; Πως να την κανω να μην πονεσει πολυ;; Πως να την κανω να νιωσει ανετα και να χαλαρωσει;;; Κατι που πρεπει να γνωριζω;; Οτιδηποτε ξερετε θα μου φανει χρησιμο Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη Φορα
Μήνυμα στις 7/4/2013 στις 19:39 @Sex
ταβιεται αν το κανω μονος μου παει πισω αλλα ποναει και το ανεβαζω δλδ ξανακαλυβω το κεφαλακι.. αυνανιζομαι κανονικα δν εχω θεμα... Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι :(
Μήνυμα στις 7/4/2013 στις 18:56 @Sex
γεια σας Ειμαι 15 χρονων και θα ηθελα να ρωτησω κατι με το γνωστο θεμα εχω ακουσει οτι οταν το πεος ειναι σε στυση θα πρεπει η βαλανος δλδ το κεφαλακι να ειναι απ εξω... Εγω οταν εχω στυση ειναι ακομα μεσα..δν αποκαληβεται ... εχω προβλημα;..τι μπορω να κανω; Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι :( |