format sos
Μήνυμα #100135 από kalakalatom@@to στις 08 Μαΐου 2012, 5:00μμ
![]() |
παιδια θελω να κανω format τον υπολογιστη μου αλλα δεν εχω τα windows σε cd απλα τα εχω κατεβασει και θα κανω κατευθειαν Install να κανω φορματ η να βαλω cd για σιγουρια ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100142 από Mitsaras97 στις 08 Μαΐου 2012, 6:49μμ
![]() |
Εάν τα έχεις κατεβάσει κ δν τα βάλεις σε DVD και να κάνεις boot από το DVD δεν θα μπορέσεις να κάνεις φορμάτ! Κάψε το iso που κατέβασες σε DVD και κάνε booτ αυτό! ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100151 από kalakalatom@@to στις 08 Μαΐου 2012, 7:45μμ
![]() |
το εκανα φορματ και χωρις dvd απλα δεν μπορω να παιξω τα παιχνιδια μαλλον πρεπει να τα κανω Install . Μετα πρεπει να αφισω ολα τα αρχεια στο windows.old η να τα μεταφερω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100155 από Mitsaras97 στις 08 Μαΐου 2012, 8:06μμ
![]() |
Πώς έκανες φορμάτ τον σκληρό δίσκο εφόσων έκανες την εγκατάσταση μέσα απο τα παλιά Windows? Φορματ σημαίνει όταν κάνεις την εγκατάσταση των Windows επιλέγεις για προχωρημένους και σε ρωτάει εκειπέρα σε ποιο σκληρό δίσκο θες να γίνει η εγκατάσταση...επιλέγεις τον σκληρό δίσκο που θες και μετά από κάτω πατάς διαμόρφωση ή αλλιως formaτ εάν είναι αγγλικά! εσύ μάλλον απλά ξαναπέρασες Windows μέσα στα Windows...έκανες δλδ αναβάθμιση! μέσα στον φάκελο Widnows.old έχει αρχεία απο τα προηγούμενα Windows! Ό,τι θες απο εκειπέρα το κρατάς...ότι δεν θες το διαγράφεις...δεν χρειάζονται! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100195 από KsexasaToOnomMm στις 09 Μαΐου 2012, 3:30πμ
![]() |
κοιτα τα παντα μπορεις να κανεις μητσο .. εδω ειχα κανει "φορματ" το σκληρο .. ομος τα παλια μου αρχεια υπηρχαν μεσα .. ειναι καθαρα 2-3 κολπακια.. αλλα ομολογω πως σκαλωσα με αυτα που λειε ο Καλα.. παντως γραψτα σε CD/DVD και κρατα και το CD-key τους ειδικα εαν εχεις νομιμα .. (καθε κωδικος ισχυει για 5 φορματ) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |