Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 05:30 @Μηχανήματα
Θεμα με την θερμοτητα.. ποσο καιρο εχεις το λαπτοπ ? ανοιξε το και καθαρισε τη σκονη εαν ξερεις .. αλλιως εαν δεν το κατεχεις πανε το σε κανενα ειδικο. λογικα με αυτο θα στρωσει. Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με τα παιχνιδια στο laptob
Μήνυμα στις 4/6/2012 στις 18:37 @Μηχανήματα
μια απορια φιλος απο οτι ειδα εχεις alienware. ποιο μοντελο και τι του εχεις περιπου φορεμένο (ελληνικο ή απο εξω) ?
Πήγαινε στο θέμα: Αγορά Ipad.
Μήνυμα στις 4/6/2012 στις 18:36 @Μηχανήματα
Οταν πατας το snapshot σου λεει 2 επιλογες .. Η μια εκ των 2 ειναι Gallery. Εαν το πατησεις θα σε παει εκει που ειναι ολα τα snapshot
Πήγαινε στο θέμα: Skype Snapshots
Μήνυμα στις 3/6/2012 στις 07:30 @Μηχανήματα
κανε repair το αρχειο.. αλλιως απεγκατασταση και εγκατασταση παλι Πήγαινε στο θέμα: LoL
Μήνυμα στις 2/6/2012 στις 04:22 @Μηχανήματα
mobile internet εχεις σκεφτει ? Δεν θυμαμαι ακριβως ποια κινητη εβγαλε με 25ευρω το μηνα περιπου ενα στικακι για απεριοριστο ιντερνετ. Πήγαινε στο θέμα: Internet για εξοχικο
Μήνυμα στις 1/6/2012 στις 00:07 @Μηχανήματα
το 16gb ειναι το καλυτερο κατα την αποψη μου. το 8αρι πεφτει καπως μικρο γιατι σκεψου η πραγματικη μνημη ειναι στα 6κατι
Πήγαινε στο θέμα: Αγορά Ipad.
Μήνυμα στις 31/5/2012 στις 04:30 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Ημουν χρηστης ipad 1-2 αλλα απο τοτε που ανακαληψα τα Asus transformer αλλαξε η ζωη μου :Pεπειδη ειμαι και χρηστης ipod touch 4gen ( iOS 5 jb το εχω) πιστευω αξιζει απειρα και ειδικα τωρα πια συμφερει και στη τιμη (το ειχα παρει στα 300 εγω το 16gb). εδω και 1 χρονο που το εχω αποδειχτηκε σκυλι. οσο για τα iphone 4/4s ... ειναι ενα ipod touch που απλα παιρνει μια καρτα σιμ και κανει 300 ευρω παραπανω. καμια αλλη διαφορα. Πήγαινε στο θέμα: Αγορά Ipad.
Μήνυμα στις 27/5/2012 στις 04:54 @Μηχανήματα
Προφιλ > φωτογραφιες > διπλα απο το ονομα αλμπουμ εχει ενα ανθρωπακι .. το επιλεγεις και πατας προσαρμογη και μετα φιλοι φιλων... το αλλο μετα το κανεις απο τις ρυθμισεις απορριτου στην κατηγορια των φωτο Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για φασεβοοκ
Μήνυμα στις 27/5/2012 στις 04:37 @Μηχανήματα
Απλα μην πατας το κοινοποιηση. και βαλε να μην φαινονται οι φιλοι σου .. μονο τοτε δεν δειχνει ποιον εκανες add Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση για Φεισμπουκ
Μήνυμα στις 25/5/2012 στις 22:16 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:ρυθμισεις > ρυθμισεις απορρήτου > "Πώς μπορείτε να συνδεθείτε "και μετα γυρνας το "Ποιοι μπορούν να σας αναζητήσουν με βάση τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου που δώσατε;" στο φιλοι. και ουσιαστικα ο αλλος για να σε βρει θα πρεπει να ξερει ολο το ονομα σου.. το να μην μπορει να σε βρει κανενας καθολου δεν γινεται τωρα πια Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση για Φεισμπουκ |