Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Στοιχημα στο κινητό

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #94776 από srivt στις 16 Φεβρουαρίου 2012, 1:23πμ

srivt

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/12/2011
γεία χαρά!
είδα οτι κάποιοι ασχολούνται με στοιχηματάκια, φαντάζομαι και ονλινε. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν να μου πείτε εύχρηστες σελίδες που μπορεί κανείς να παίζει από το κινητό. Λόγω δουλειάς, σχολής και άλλα τέτοια περνάω πολλές ώρες τη μέρα εκτος σπιτιού, με πολύ βαρεμάρα. Βασικά δεν είναι ανάγκη να ειναι app, αλλά να είναι ελαφρύ για να μην περιμένω δύο μέρες και ευχρηστο.
αν έχεται κάτι υπ όψην μου λέτε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94778 από J i N στις 16 Φεβρουαρίου 2012, 4:20πμ

J i N

μέλος από: 14/12/2010
Εγώ παίζω στον ΟΠΑΠ, αλλά τώρα τελευταία το "ψάχνω" για να ανοίξω λογαρισμό σε άλλη εταιρεία.
Οι μεγαλύτερες και γνωστότερες εταιρείες που υποστηρίζουν mobile στοιχηματισμό είναι:
Sportingbet
bwin
WilliamHill
betfair
bet365
betoto
Απ' όσους (σχετικούς με το άθλημα) που έχω ρωτήσει, μου είπαν ότι αυτές οι εταρείες είναι αξιόπιστες και ότι πληρώνουν κανονικά...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95081 από srivt στις 22 Φεβρουαρίου 2012, 9:49μμ

srivt

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/12/2011
ok, θα κοιτάξω κάποιες από αυτές, για κάποιες δεν έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά θα τα τσεκάρω όλα πάλι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95152 από moise στις 23 Φεβρουαρίου 2012, 10:23μμ

moise

Εικονίδιο
μέλος από: 23/2/2012
φιλε srivt, απόση εμπειρια έχω με στοιχημα, κύριως από την interwetten παίζω στο κινητο...δοκιμασα και άλλες,είναι καλες,αλλά πιο πολύ με βόλεψε της interwetten...τσεκαρε το, είναι πολύ ευχρηστο και δεν θα κανει ώρα να φορτωνει και τετοια!ελπίζω να βοηθησα...adios amigos!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login