Μήνυμα στις 24/3/2012 στις 22:25 @Διασκέδαση
Οπως σου είπανε δεν ειναι δυσκολο...σε μενα γινεται κατευθειαν βαζεις τους υποτιτλους στον ιδιο φακελο με την ταινια, και τελειωσε, αλλά τουλαχιστον σε μενα σημαντικο ειναι, να είναι ο τιτλος-το όνομα των υποτιτλων το ιδιο με τον τιτλο της ταινιας (του κανεις απλα rename) γιατι αλλιώς δεν τους αναγνωρίζει...
Πήγαινε στο θέμα: ταινίες
Μήνυμα στις 24/3/2012 στις 22:17 @Διασκέδαση
Εχω ψηθει τοσο πολυ φετος που ψηνω κανενα ταξιδακι να δω απο κοντα κανεναν αγωνα...Προσ το παρων η Μαλαισια μας πεφτει λιγο μακρια και ακριβα! Αυριο όπως το περιμενα η McLaren παλι τα καταφερε με του οδηγους της στις πρωτες θεσεις εκκινησης...Χαμιλτον στα 2.30 και Μπατον στα 3.00 διαλεγεις και παιρνεις! Τουλαχιστον αυτη τη φορα ειναι λιγο καλυτερη η ωρα προβολης...δεν θα ξυπνησουμε απτα χαραματα! Πήγαινε στο θέμα: φορμουλα 1
Μήνυμα στις 23/3/2012 στις 17:34 @Διασκέδαση
Είναι όντως νωρίς, λεω να παίξω στα προκριματικα το Σαββατο και στον αγωνα την Κυριακη....Η McLaren τα πηγε καλα,όχι όμως και ο Χαμιλτον τοσο....Τον Μπατον τον δινει στα 4.20, δεν τον εχουν και σε τοσο εκτιμηση αποτι φαινεται,και μαλλον πάλι τη McLaren θα στηριξω.... Εμπειρος πολυ με στοιχημα δεν είμαι,αλλά μεχρι στιγμης παίζοντας επιλεκτικα μου παει καλα, και απο την εταιρεια ειμαι ευχαριστημενος... Αντε να παει καλα!Νναι καλο το ΣΚ αυτο! Πήγαινε στο θέμα: φορμουλα 1
Μήνυμα στις 17/3/2012 στις 22:12 @Διάφορα
Φίλε κι εγω μονοζυγο σου προτείνω... Γενικα αποφυγε τα βάρη μεχρι καποια ηλικία...Και όπως σου λένε η διατροφή έιναι η μισή δουλειά...Πάντως όταν ήμουνα κι εγώ στην ηλικία οσυ και ήθελα να ανοίξουνε οι πλάτες αρχισα επιπλέον κολυμβητηριο και είδα πολύ γρήγορα αποτελέσματα...Τώρα βεβαια είναι και να σε ευχαριστεί μη το κάνεις με το ζόρι...
Πήγαινε στο θέμα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΣΤΗΘΟΣ
Μήνυμα στις 17/3/2012 στις 22:04 @Διασκέδαση
Aύριο κιολας! Και με τις δύο McLaren στην εκκίνηση... Couldn't be more perfect! Έχω ψηθεί τόσο πολύ που λέω να το παίξω για πρώτη φορά στοίχημα... Με φορμουλα 1 δεν είχα ασχοληθεί επι του θέματος ποτέ... στον οπαπ καμιά φορά μονο για την πλάκα... στην interwetten δίνει 2.10 νομίζω τον Χάμιλτον... αντε να δούμε! θα ξυπνήσει κανείς νωρίς να το δει???
Πήγαινε στο θέμα: φορμουλα 1
Μήνυμα στις 28/2/2012 στις 13:07 @Διασκέδαση
Βασικά σχεδόν όλες του Will Ferrel, Zoolander, Little Nicky με Αdam Sandler...Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω Zohan είναι ψιλοεγγύηση!
Πήγαινε στο θέμα: Μια κομμωδια για να κατουρηθω απανο μου
Μήνυμα στις 28/2/2012 στις 12:57 @Διάφορα
High tech κι εγω παρακολουθώ, αλλά έχασα κι εγω τα παιχνιδια,δεν είχα δει το ποστ σου...Κι εγώ στην interwetten παίζω κυρίως, έχει το αυριανό Παναθηναικό με Unics Kazan, δίνει τον παναθηναικο στα 1.65, και τον ολυμπιακό με Galatasaray στα 1.30...
Πήγαινε στο θέμα: Μπάσκετ - Ευρωλίγκα
Μήνυμα στις 23/2/2012 στις 22:54 @Διάφορα
Είχα λογαριασμό στην bet365, θα στην συνιστουσα σε σχέση με william hill... αλλά και στην bet365 είχα θεμα στην ανάληψη, ήθελα να τα βγάλω να τα παίξω αλλού, και μου κανανε μεγαλη καθυστερηση, εκνευριστηκα και έφυγα....το τελευταιο καιρό πάιζω στην interwetten, και μουχει βγει καλή, καλά ποσοστά και δεν έχω τα ίδια προβλήματα...
Πήγαινε στο θέμα: william hill ή bet 365
Μήνυμα στις 23/2/2012 στις 22:47 @Διάφορα
Αυτο που προσεξα εγώ, που έχω πολυ λιπαρά μαλλιά, είναι ότι όταν λούζομαι με κρύο νερό, μειώενται η λιπαρότητα...και επισης αμα χρησιμοποιώ πιστολακι, γιατι τα ξηραίνει κάπως...αυτή ειναι η πρακτική μου εμπειρια...όπως σουπανε μην αλλαάζεις συνέχεια,μόνο χειρότερα το κανεις....
Πήγαινε στο θέμα: Μαλλια
Μήνυμα στις 23/2/2012 στις 22:39 @Διασκέδαση
Hellraiser απιστευτο...απτα αγαπημενα μου..θυμαστε πως λεγότανε ένα θρίλερ, πρέπει ναχε βγει πριν 4-5 χρονια, με δύο δίδυμες αδερφες,μικρές,τις είχε και στο εξωφυλλο, και πρέπει ναταν κορεάτικο κατι τετοιο...όσοι το χανε δει μουχανε πει ότι δεν την πάλευαν, ίσως δεν ήταν και τόσο συνηθισμένοι, και γενικα είχα ακουσει τα καλυτερα...
Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου |