Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 04:18 @Διασκέδαση
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς παρακολούθούν και πόσουν ενδιαφέρουν οι Ολυμπιακοί. Αλλά εγώ πάντα χαίρομαι όταν το καλοκαίρι περιέχει ολυμπιάδα! Πώς τις βλέπετε τις συμμετοχές της Ελλάδα; Πόσα μετάλλια πιστεύετε ότι θα καταφέρει να κερδίσει η ελληνική αποστολή συνολικά; Εγώ νομίζω 4 με 6. Πήγαινε στο θέμα: Η Ελλάδα στους Ολυμπιακους
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 04:12 @Θ. Κλημεντίνη
ε, αμα νιώθεις έτσι νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνεις...
Πήγαινε στο θέμα: ποτε καταλαβαινεις οτι τελειωσε?
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 04:08 @Κλάψιμο
τίποτα! είναι ωραίες οι φακίδες!
Πήγαινε στο θέμα: Ήλιος & ελιές
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 02:57 @Διασκέδαση
Έγώ πάντως τον Αλόνσο βλέπω να νικάει. Βέβαια δεν ξέρω ο Φέτελ εννοείται πως έχει καλές πιθανότητες...Θα δείξει. Στο δελτίο εγώ βέβαια πόνταρα στη Φερράρι ;)
Πήγαινε στο θέμα: Grand Prix
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 22:56 @Θ. Κλημεντίνη
η γνώμη μου είναι πως πρέπει κανείς να είναι ειλικρινής. Αμα το ενδιαφέρον εξαρτάται από τα νάζια και τα παιχνιδάκια, τότε δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το άτομο, αλλά για το παιχνίδι, την αδρεναλίνη και στην τελική την ικανοποίηση του εγώ του. Πράγμα που δεν είναι κακό, αρκεί να ξέρουν και οι δύο πλευρές οτι πρόκειται για παιχνίδι.
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι κακο να ξερει οτι ενδιαφερεσαι?
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 21:49 @Μηχανήματα
ok, θα κοιτάξω κάποιες από αυτές, για κάποιες δεν έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά θα τα τσεκάρω όλα πάλι.
Πήγαινε στο θέμα: Στοιχημα στο κινητό
Μήνυμα στις 16/2/2012 στις 01:23 @Μηχανήματα
γεία χαρά! είδα οτι κάποιοι ασχολούνται με στοιχηματάκια, φαντάζομαι και ονλινε. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν να μου πείτε εύχρηστες σελίδες που μπορεί κανείς να παίζει από το κινητό. Λόγω δουλειάς, σχολής και άλλα τέτοια περνάω πολλές ώρες τη μέρα εκτος σπιτιού, με πολύ βαρεμάρα. Βασικά δεν είναι ανάγκη να ειναι app, αλλά να είναι ελαφρύ για να μην περιμένω δύο μέρες και ευχρηστο. αν έχεται κάτι υπ όψην μου λέτε! Πήγαινε στο θέμα: Στοιχημα στο κινητό |