Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Απόγευμα είναι η ώρα της μέρας που σκεφτόμαστε πώς χαραμίσαμε το πρωί.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

iPod

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #63949 από Seorge στις 18 Ιουλίου 2010, 8:26μμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
δεν εχει καμια καρτελα που να γραφει summary φιλε μου....   ¨:(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63950 από VeTeRaNoS στις 18 Ιουλίου 2010, 9:05μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Εκει που λεει divices απο κατω ειναι το i pod κανε ενα clik πανω του.Θα σου βγαλει να πατησεις continue.Πατα οτι σου λεει μεχρι να δεις την καρτελα summary και κατω δεξια το sycn.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64825 από lalala-97 στις 12 Αυγούστου 2010, 12:04πμ

lalala-97

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/8/2010
Πρέπει να συνδέσεις το καλώδιο με το ipod στο pc τότε θα λέει κάπου ipod και εκεί θα ανοίξει ένας φάκελος που λέγετε on the go... στην επιφάνεια εργασίας φτιάξε ένα φάκελο με τα τραγούδια που θες και μετά πιαστα όλα μαζί και πέρασε τα στον φάκελο...εμένα έτσι περάστηκαν...
Τώρα για να το φορτίσεις στην πρίζα μπορείς να πας στα mediamarkt και να πάρεις έναν φορτιστή όπου συνδέεις το καλώδιο που σου έδωσαν όταν το αγόρασεσ...!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66201 από akyritsis στις 13 Σεπτεμβρίου 2010, 11:34μμ

akyritsis

banned
μέλος από: 5/9/2010
Μου τη σπάνε πολύ τα mp3όφονα που δεν σε αφήνουν τα ρίξεις τα τραγούδια με ένα σκέτο drag and drop, μην και πας και τα αντιγράψεις σε κανένα φίλο σου.

Ου, αλήτες! Παιδεύετε τον κόσμο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66235 από panamas στις 14 Σεπτεμβρίου 2010, 10:43μμ

panamas

Εικονίδιο
μέλος από: 14/9/2010
Αν το καταφέρεις μια φορα μετα θα γινει παιχνιδακι κοιτα εδω:
YouTube Video

Έγραψε:(akyritsis@13 Σεπτεμβρίου 2010)
Μου τη σπάνε πολύ τα mp3όφονα που δεν σε αφήνουν τα ρίξεις τα τραγούδια με ένα σκέτο drag and drop, μην και πας και τα αντιγράψεις σε κανένα φίλο σου.

Ου, αλήτες! Παιδεύετε τον κόσμο!

Επέτρεψε με να διαφωνήσω μαζί σου, η Apple είναι μια εταιρεία με στυλ, πολιτική... Το iTunes είναι πανέμορφο πρόγραμμα με τεράστιες δυνατότητες που όταν το μάθεις δεν θα το αποχωριστείς ποτε!

Και μην ξεχνάς το θρυλικό "Think different" της Apple:

Here’s to the crazy ones. The misfits. The rebels. The troublemakers. The round pegs in the square holes. The ones who see things differently. They’re not fond of rules. And they have no respect for the status quo. You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them. About the only thing you can’t do is ignore them. Because they change things. They push the human race forward. And while some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

ΥΓ Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ένας 30αρης βαλμένος απο την Apple άλλα ένας έφηβος στην ηλικία σας που έχει βαρεθεί το ελληνικό μονοπώλιο της Microsoft!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login