Μήνυμα στις 15/9/2010 στις 19:05 @Διάφορα
Είχα την εντύπωση πως τα καρφάκια ήταν αρκετά πιο κοντά. Βέβαια, η τελευταία φορά που τα έκοψα έτσι ήταν στην 5η Δημοτικού, οπότε παίζει να έχει αλλάξει το στυλ που συνοδεύει την ονομασία... Πήγαινε στο θέμα: Karfakia (Mallia)
Μήνυμα στις 14/9/2010 στις 10:23 @Flame
Εγώ, από τον στενό μου κύκλο, έχω παρατηρήσει το εξής: Οι γυναίκες, όταν πρωτομαθαίνουν να οδηγούν, πάνε ποοοολύ αργά. Αφού όμως περάσει αυτό το πρώτο διάστημα, έχω δει πολλές γυναίκες που το γυρνάνε στο εντελώς ανάποδο, πολύ γρήγορη και επιθετική οδήγηση. Η ίδια μου η κοπέλα, την πέτυχα σε φάση να περνάει φανάρια που είχαν ανάψει 3-4 δευτερόλεπτα κόκκινο (όχι σε κεντρικούς δρόμους, προφανώς). Από εκεί και πέρα, η μάνα μου και μανάδες φίλων μου οδηγούν καλά. Έχω βέβαια πετύχει και γυναίκα στη Μεσογείων, στο ύψος της σχολής της αστυνομίας, στη μεσαία λωρίδα, σε μηχανάκι χωρίς κράνος, να μιλάει στο κινητό... Αλλά αυτό είναι η θεωρία της εξέλιξης στην πράξη. Πήγαινε στο θέμα: Γυναίκες οδηγοί
Μήνυμα στις 13/9/2010 στις 23:34 @Μηχανήματα
Μου τη σπάνε πολύ τα mp3όφονα που δεν σε αφήνουν τα ρίξεις τα τραγούδια με ένα σκέτο drag and drop, μην και πας και τα αντιγράψεις σε κανένα φίλο σου. Ου, αλήτες! Παιδεύετε τον κόσμο! Πήγαινε στο θέμα: iPod
Μήνυμα στις 13/9/2010 στις 23:25 @Μηχανήματα
Τώρα εσύ το πήγες στα πολύ προχωρημένα. Δεν χρειάζονται τόσο ακραία μέτρα. Μια Wpa2 προστασία να βάλει, με ένα δεκαψήφιο password που να μην είναι το τηλέφωνό της (θα εκπλαγείτε από το πόσοι βάζουν το τηλέφωνό τους), κι αντε τώρα κάποιος να κάνει brute force σε αυτό... Πήγαινε στο θέμα: Ασύρματο ίντερνετ
Μήνυμα στις 13/9/2010 στις 12:58 @Μηχανήματα
Βασικά όλα τα ασύρματα router έχουν DHCP (το server που δίνει αυτόματα ip διευθύνσεις σε όποιον υπολογιστή συνδέεται) ο οποίος και καταγράφει στο log όλους τους υπολογιστές που συνδέονται σε αυτόν. Αν έχεις το router σου κλειδωμένο με WEP, είναι σχετικά εύκολο να το σπάσει κάποιος και να μπαίνει σαν κύριος με τον κωδικό σου. Αν πιστεύεις πως μιλάω κινέζικα, φέρε κανένα φίλο σου να το τσεκάρει (αν μένεις σχετικά κοντά, προσφέρομαι κι εγώ ;) ) Πάντως, δεν αποκλείεται να είναι και πρόβλημα της τηλεφωνικής γραμμής. Πήγαινε στο θέμα: Ασύρματο ίντερνετ
Μήνυμα στις 12/9/2010 στις 15:23 @Μηχανήματα
Κατ' αρχάς, μεγάλο λάθος να ξεκινήσεις μια δουλειά πριν να έχετε δώσει τα χέρια σχετικά με μια συγκεκριμένη τιμή (δε λέμε για συμβόλαιο, καθώς είναι ακόμα ερασιτεχνικό το πράγμα). Γιατί μπορείς να του πεις 200 ευρώ (που είναι τιμή της ξεφτίλας) και ο τύπος να σου πει "Α, ο κουμπάρος μου θα μου το έκανε με 50, δεν πληρώνω". Οπότε όλη σου η δουλειά θα έχει πάει τζάμπα. Ο καλύτερος τρόπος να βγάλεις κόστος είναι να η βιομηχανική κατασκοπεία. Δηλαδή, βρες αγγελίες με ανθρώπους που φτιάχνουν site, και πάρε τους τηλέφωνο, σαν δήθεν πελάτης. Ρώτα τους τιμές και λεπτομέρειες, και αφού έχεις την πληροφορία και ξέρεις τι παίζει στην αγορά, μπορείς με άνεση να ορίσεις τη δική σου τιμή. Έτσι, για παράδειγμα, αν ο τύπος σου πει "200 ευρώ είναι πολλά", εσύ να του απαντήσεις "Για μια τέτοια σελίδα, όπου και να πας θα σου πάρουν 500". (προσοχή, να τηλεφωνήσεις σε ιδιώτες να ρωτήσεις για τιμές, όχι σε εταιρείες, που λογικό είναι να χρεώνουν παραπάνω, καθώς έχουν μεγάλα λειτουργικά έξοδα, νοίκια, κτήρια, υπαλλήλους κλπ) Πάντως, φίλε μου, αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς σοβαρά με την κατασκευή ιστοσελίδων, σου προτείνω να ασχοληθείς με τη Joomla. Είναι δυνατόν να κατασκευάσεις ολόκληρο site χωρίς να γράψεις ούτε μια γραμμή κώδικα, και υπάρχουν εκατοντάδες έτοιμα (και δωρεάν) templates, για να μην ξεκινάς από το μηδέν. Πήγαινε στο θέμα: Κατασκευή Ιστοσελίδας
Μήνυμα στις 5/9/2010 στις 14:41 @Κλάψιμο
Ένα είναι το τραγούδι γι' αυτές τις περιπτώσεις http://www.youtube.com/watch?v=cuH2E3QSxYo Πέραν απ' την πλάκα, όμως, τα Ήσυχα βράδια της Αρλέτας (http://www.youtube.com/watch?v=eTaU7IEGoyI) είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι γι' αυτό το σκοπό. Πήγαινε στο θέμα: Βοηθήστε με να της αφιερώσω ένα τραγούδι
Μήνυμα στις 5/9/2010 στις 13:30 @Ftou.gr admin
Αν το πάρουμε κυριολεκτικά, όλοι οι άντρες μαλάκες είμαστε, ελλείψει γυναικός. Οπότε, που το πρόβλημα? Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο WEBMASTER ΕΙΝΑΙ ΜΛΚ |