Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα παιδιά σπανίως τραβάνε το καζανάκι.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Προβλημα με Conn-x

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127718 από VictimOfMyStupi στις 30 Μαΐου 2014, 8:57πμ

VictimOfMyStupi

Εικονίδιο
μέλος από: 30/5/2014
Γεια σας!Εχει περιπου 6-7 μηνες που εχουμε βαλει Conn-x εδω.Απο την αρχη το Internet δεν ηταν σταθερο.Κανενα Disconnect στο LoL μια στα 15 game spikes οπου το ping εφτανε μεχρι και 11000(σοβαρα...).Τωρα προσφατα εδω και μισο μηνα καπου γινεται πολυ συχνοτερα..Μερικες φορες πρεπει να κανω ανανεωση τη σελιδα 3-4 φορες για να φορτωσει..Game δεν τολμαω να μπω...Disconnect απο το 2-3 λεπτο που κραταει το πρωτο 20" και μετα ενα καλο για 5 λεπτα και βαλε...Πηραμε τηλ στο 13888 και τουσ ειπαμε οτι εχουμε προβληματα με το Internet και οτι δεν ειναι σταθερο... Modem εχουμε αυτο που μας εδωσαν..Το ZTE H108NS Type Annex A. αν και δεν εχω ακουσει καλα λογια γι'αυτο...Λοιπον η κοπελα απο κει μας ειπε να παρακαμψουμε το splitter βαζοντας τη γραμμη κατευ8ειαν στη μπριζα του τηλεφωνου για 15 λεπτα και μετα θα επαιρνε τηλεφωνο..Το αφησα για 20+λεπτα και στο μεσοδιστημα δοκιμασα να μπω ενα Custom game.Τα για 10-15 λεπτα που ειμουν μεσα δεν ειχα φαει Disconnect αλλα τα spikes συχνοτατα καθε λεπτο η 2 εφτανε το ping τα 5-6 χιλιαδες...Δεν νομιζω να φταει η καλωδιωση του σπιτιου(αν και ειναι παλιο) γιατι παλιοτερα ειχαμε και Wind και Cyta και τα δυο δουλευαν καλα...(H Wind ειχε αυτο το προβλημα με τα Disconnect λιγο αλλα ΠΟΛΥ πιο σπανια).Λοιπον η τυπισσα δεν πηρε τηλεφωνο... αυτο ηταν χθες το βραδυ κατα τις 9-9:30 και τωρα 9 το πρωι ακομα να παρει...τι να κανω? καποιοσ με παραπανω γνωσεις ευχομαι να βρει την λυση! Ευχαριστω!η συνδεση ειναι 24αρα και οι ταχυτητεσ μου τωρα ειναι 3.5 Download και 0.8 upload...Τραγικο...Τους ειπαμε αν δεν το κανουνε μαλλον θα αλλαξουμε συνδεση γιατι θα το χρησιμοποιησω πολυ στη διαρκεια του καλοκαιριου...
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #127769 από Murrati στις 31 Μαΐου 2014, 12:18πμ

Murrati

Εικονίδιο
μέλος από: 23/5/2014

Αποδεκτή απάντηση

εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι πρεπει να εχουν καποιο προβλημα οι γραμμες ασε ειχα το ιδιο προβλημα και τους επερνα για κανα δυμηνο καθε μερα και δεν το εφτιαχναν οποτε σου συνιστω να κανεις το ιδιο περνε σειχνα τηλεφωνο η εξυπηρετηση χαλια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127770 από lenaki19 στις 31 Μαΐου 2014, 12:43πμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
μπορει να ειμαι κοπελα αλλα θα μιλησω αντικειμενικα. ειχα καποτε κατι μικροπροβληματακια με το conn-x. τους επερνα τηλ και απαντουσαν γυναικες. το αποτελεσμα?? τιποτα! μετα απο τις πολλες φορες πετυχα αντρα, ε μου ελυσε το προβλημα μου! αυτες οι τσουτσουνιτσες που εχουν εκει μεσα ειναι για τα μπαζα, αν οχι ολες, οι μισες σιγουρα, για να σου πουν να κανεις ενα απλο πραγμα στο φερνουν απο τη μια, στο φερνουν απο την αλλη και στο τελος αν ειναι και καμια χαζοβιολα θα τα βαλει και μαζι σου ενω δικη της ειναι η μαλακια που μπορει να κανει εκεινη τη στιγμη. οποτε προσπαθησε να παρεις πολλες φορες τηλ και να πετυχεις αντρα, το πολυ μεσα σε ενα 2λεπτο θα σου εχει λυσει το προβλημα σου ή τουλαχιστον θα σου πει με λιγα λογια τι συμβαινει επιτελους με το ιντερνετ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127771 από VictimOfMyStupi στις 31 Μαΐου 2014, 7:51πμ

VictimOfMyStupi

Εικονίδιο
μέλος από: 30/5/2014
Πηραμε 6 φορες τηλεφωνο...Η μια το ενα η μια το αλλο...lenaki19 εχεις ςσ ενα μεγαλο βαθμο δικιο...4 γυναικεσ μιλησαν..οι 3 σαν κοιμισμενες και δεν πηραν τηλεφωνο...Παιρνουμε ξανα μες τα νευρα και πετυχαινουμε τον αλλον λεει α ναι βλεπω εχετε πολλες αποσυνδεσεις..αφου του ειπα οτι το Internet δεν ειναι σταθερο...λεει θα βαλω τεχνικο να κοιταξει τη γραμμη..λεει η η γραμμη ειναι η το modem.Αντε να δουμε,αμα δεν κανουν τιποτα θα τα ακουσουν ασχημα :P.Θα δουμε :D αλλα ευχαριστω για τις απαντησεις!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127779 από Dieftharmenos στις 31 Μαΐου 2014, 1:56μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Έγραψε:(lenaki19@31 Μαΐου 2014)
τους επερνα τηλ και απαντουσαν γυναικες. το αποτελεσμα?? τιποτα! μετα απο τις πολλες φορες πετυχα αντρα, ε μου ελυσε το προβλημα μου! αυτες οι τσουτσουνιτσες που εχουν εκει μεσα ειναι για τα μπαζα

Μετα μιλατε για γυναικια αλληλεγγυη ...αισχος...

Εγω εδω πριν βαλω τα windows τα 8 κατι επαθε το pc μου και το εκανα format αλλα εβαλα λαθος εκδοση των windows.Πηρα τηλ το πλαισιο και ο τυπος μου ελεγε οτι χαζομαρα μπορεις να σκεφτεις.Φωναξα εναν γειτονα ΦΥΣΙΚΟ και μου το εστρωσε...

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login