Μήνυμα στις 20/1/2015 στις 00:40 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:GoPro Hero μακραν καλυτερη απο το πλαισιο εχω την GoPro Hero 4 Silver και επειδη απο ποιοτητα οι gopro μεταξυ τους ειναι ιδιες μπορω να σου πω ειναι η καλυτερη η αδιαβροχη θηκη που ειναι μεχρι τα 40μ ειναι τανκ δεν ανοιγει με τιποτα απο μονη της αντιθετα του πλαισιου ειναι ελατοματικες επεισης η gopro εχει περισοτερες επιλογιες οπως βαση για κρανος για ποδηλατο βεντουζα για αυτοκινητο τα πανταΠήγαινε στο θέμα: Αγορα action camera
Μήνυμα στις 10/1/2015 στις 00:12 @Sex
Ναι γιατι οχι αφου σου αρεσει και λιγο οταν γινει η φαση μπορεις και μεσα απο αυτην να δεις αν σου αρεσει ή οχι η κοπελα αλλα και η εμπειρια
Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα με καποια
Μήνυμα στις 11/12/2014 στις 16:23 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα μια χαρα ειναι να παρετε μαζι τραπουλα ή tichu ξερω γω μπορεις να περασεις αρκετες ωρες με την παρεα σου μετα παρε μουσικη κλασσικα ή βαλε και δες καμια ταινια σε κινητο, ταμπλετ κτλ. Μετα απο μαλακιες εμεις ειχαμε παρει μπυρες κρασια στα δωματια και μαζευομασταν παααρα πολλα παιδια σε ενα δωματιο καταλαβαινεις και γαμω φαση. Παντως ολο και κατι θα σκεφτητε με παρεα μια χαρα θα περασεις Πήγαινε στο θέμα: 5μερη σχολειο!!!!
Μήνυμα στις 25/11/2014 στις 22:35 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιταξτε πως εχει το θεμα βγηκα τωρα προσφατα με μια κοπελα και πηγαν ολα πολυ καλα πηγαμε να φαμε και τα λοιπα και της λεω θες να παμε πουθενα αλλου και λεει καπου πιο ησυχα το θεμα ειναι οτι νταξει φυγαμε απο το μαγαζι πηγαμε καπου πιο ησυχα αλλα δεν μπορεσα να την φιλησω παντα σκαλωνω αγρια σε αυτο το θεμα και ειπαμε να ξαναβγουμε πειτε πως μπορω να την φιλησω :/
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με το πρωτο φιλη
Μήνυμα στις 30/9/2014 στις 21:49 @Sex
Μονο με το χερι αλλα ηταν και πρωτη φορα που μου το εκαναν και ντραπηκα λιγο
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 12:58 @Sex
λοιπον βγηκα με ενα κοριτσι και μου την επαιξε αλλα εγω δεν εχυνα με τιποτα και ψιλοντραπηκα. Επειδη παιζει να ξαναγινει κατι τι να κανω εγω? Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια
Μήνυμα στις 15/9/2014 στις 23:44 @Διάφορα
εγω απο τσιγαρα εχω καταλιξει απο ετοιμα camel blue και απο καπνο drum original αλλα περνω μονο καπνο
Πήγαινε στο θέμα: american blend
Μήνυμα στις 15/9/2014 στις 23:32 @Διάφορα
ξερετε πια τσιγαρα ειναι american blend και ποιες οι τιμες τους? Πήγαινε στο θέμα: american blend
Μήνυμα στις 15/9/2014 στις 22:02 @Διάφορα
Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η τιμή για το camel το αφιλτρο;
Πήγαινε στο θέμα: Camel Αφιλτρο |