Μήνυμα στις 27/7/2014 στις 20:50 @Κλάψιμο
Βλακειες...οταν μπαινεισ στο INternet και διαβαζεις για νοσηματα βγαζεις οτι εχεισ 100+1 μλκιες που ουτε καν....Πανω στην εξαψη εγραψα και την μαλακια μου...anyway αυτο αγνοησε το :Ρ οσο για την καταθλιψη ισχυει...
Πήγαινε στο θέμα: χαμηλη αυτοεκτιμηση και κομπλεξ
Μήνυμα στις 27/7/2014 στις 12:34 @Κλάψιμο
Και εγω εχω...εεε ειχα! αυτο το προβλημα :Ρ Βασικα ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας...στην 3η γυμνασιου και ειδικα στην 2α δν μιλουσα με κοριτσια καθολου...γενικα ημουν ΠΟΛΥ αντικοινωνικος...μονο 2-3 κλειστους φιλους και αλλα 2 ατομα που ηταν στην παρεα...τωρα ουτε μιλαμε με αυτους γτ μονο για να με χρησιμοποιησουν ηθελαν και για οτι ειχα! Λοιπον στην 1η λυκειου ειπα να αλλαξω...Στην αρχη δν ηξερα κανεναν και αυτο με εκανε να νιωθω αβολα και να κανω νευρικεσ κινησεις...απο αγορια δν ηξερα ΚΑΝΕΝΑΝ και απο κοριτσια 3-4 που δεν μιλουσαμε...ξεκινησε η χρονια και τουσ πρωτους 2 μηνες δν γινοταν τπτ ημουν μονος..μετα απο αυτο αρχισα να χωνομαι στην ηδη υπαρχουσα παρεα την ταξης και να προσπαθω να τους κανω να με θελουν.Λοιπον μετα απο πολυ κοροιδεμα γιατι διαφερω ΠΟΛΥ απο τους συνηθισμενους καταφερα να ψιλοενταχθω αφου εκανα τοση υπομονη....Οσο πηγαινε καταπολεμουσα την ελλειψη αυτοπεποιθησης με θετικεσ σκεψεις και εμπειριες...Με τις εκδρομες και τα λοιπα δεθηκαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και ειπαμε πραγματα μεσα απο την ψυχη μας αφου 2 φιλοι μου ειχαν μεθυσει.Καταλαβαν πως εχω αγνες προθεσεις και απο τοτε εχω την καλυτερη παρεα που ειχα ποτε και τους καλυτερους φιλους που ειχα ποτε! Επισης τους 5-6 μηνες που εμεναν καθομουν με κοριτσια :). Εφτασα μεχρι και να ζητησω να βγουμε απο αυτην που ηθελα,εγω που ντρεπομουν να μιλησω...Δυστηχως λογω των περιστασεων δν μπορεσαμε :( Και να σου πω δν ειμαι εμφανισημος...καθε αλλο.Ειμαι 1,87 και 105 κιλα(αν και μου λενε πως φαινομαι για λιγο λιγοτερο) και οχι τοσο ωραιος :) Ολο αυτο στο ειπα για να καταλαβεις και να σε βοηθησει.Ξερεις τι πιστευω? Ολοι ειμαστε ισοι γενικα...ο αλλος ειναι ομορφος και bodybuilder και στο κεφαλι εχει αχυρα η δν ξερει πως να φερθει.Βρες τα ταλεντα σου και προωθησε τα...Στην περιπτωση μου ειναι η νοημοσυνη,η μνημη και οι γνωσεις.Και δν με νοιαζει αν ακουστω αλαζονας!Βλεπεις?Αυτο ειναι η αυτοπεποιθηση!Οπως ειπα στην αρχη το μυαλο σου ειναι τα παντα...ετσι ειναι πιο δυσκολο να βρεις κοπελα γιατι για να εντυπωσιασεις πρεπει να την κανεις να σε γνωρισει για να δει τι σπουδαιος εισαι!Να χερεσαι που εισαι διαφορετικος και να μην βλεπεις τον εαυτο σου σαν εκτρωμα!Φιλε και εγω δν εχω κανει σχεση και σκεφτομουν σαν εσενα.<<Πρεπει να γινει κατι φετος τοσα χρονια δν καντω τιποτα..πρεπει να αδυνατισω και να φαινομαι πιο ωραιοσ>> ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Εισαι αυτοςπου εισαι...να εχεις καλη υγειηνη και καλο μυαλο! Προσεχε φυσικα τον ευατο σου οσο μπορεις.Να μην σκεφτεσαι πρεπει να κανω κατι.Σκεψου <<φετος και απο δω και περα θα ειμαι ο εαυτος μου και αμα τυχει να γινει κατι καλοδεχουμενο!>>Τωρα παω 2α λυκειου και γω..μην νομιζεις το Stress 8ε καταβαλει μερικες φορες...αλλα μπορεις να το νικησεις.Και μην λες οτι δν προσπα8ω για να μην φαω χυλοπιτα η ξερω γω δν με νοιαζει.Αυτοσ ειναι ο ευκολος δρομος.Πρεπει να το παλεψεις και να λαμψεις επιτελους.Sorry για το βιβλιο χδ αλλα τι να κανουμε επρεπε! Ελπιζω να σε ικανοποιει ΅:) ΥΓ Επισης ειχα μετρια καταθλιψη(ακομα μενουν ψηγματα της) και αυτο που με τρομαζει περισσοτερο ειναι οτι δειχνς αρκετα σημαδια σχιζοφρενειας αν και μπορω να σε σιγουρεψω οτι ειμαι λογικος :) Πήγαινε στο θέμα: χαμηλη αυτοεκτιμηση και κομπλεξ
Μήνυμα στις 27/7/2014 στις 12:12 @Μηχανήματα
Βασικα συνδεσου με καλωδιο και αμα πρεπει να εισαι ασυρματα να εισαι οσο πιο κοντα στο modem γινεται...Επισης μετραει η αποσταση σου απο τον Server του παροχου (δλδ του κτηριου πχ Cyta Ote ktlp) Επισης εχω προσεξει στον πατερα μου που εχει Cyta το ping παιζει μεταξυ 85(σπανια)-125 το οποιο ειναι πολυ ειδικα για RTS οπως το LOL και για αλλα παιχνιδια οπου ο παραμικροσ χρονος αποκρισης μετραει...Με WIND την οποια παλι εχω σε γραφειο το ping ειναι 60-75 το οποιο ειναι σχετικα καλο.Το καλυτερο Ping το εχω στο σπιτι μου χωριο με ΟΤΕ (conn-x) αλλα η συγκεκριμενη γραμμη μας εχει προβλημματα....Anyway με οτε το ping ειναι 48-65 το οποιο για τα δεδομενα μας ειναι πολυ καλο! Πες μασ τι παροχο εχεις...και αν μπορεις πανε ΟΤΕ με 24αρι Conn-x η και αμα μπορεισ 50αρι VDSL θα ειναι ακομα καλυτερα...τωρα ως υστατη λυση μπορεις να παρεις τηλεφωνο και να τους πεις να αλλαξουν τον τροπο συνδεσης σου απο Interleaved se Fast Path.Με αυτον τον τροπο κατεβαινει δραματικα το ping σου αναλογως την συνδεση σου εως και 8-10 αλλα τα μειονεκτηματα ειναι οτι θα σοθ κατεβει επισης και η ταχυτητα κατα roughly 3MBp/s και η σταθεροτητα της συνδεσης μειωνεται ελαφρα...Παντως δν ειμαι σιγουρος οτι το κανουν εδω στην Ελλαδα ολες οι εταιριες... Αυτα απο ενα Platinum :P καλη τυχη!
Πήγαινε στο θέμα: Ping League Of Legends
Μήνυμα στις 31/5/2014 στις 07:51 @Μηχανήματα
Πηραμε 6 φορες τηλεφωνο...Η μια το ενα η μια το αλλο...lenaki19 εχεις ςσ ενα μεγαλο βαθμο δικιο...4 γυναικεσ μιλησαν..οι 3 σαν κοιμισμενες και δεν πηραν τηλεφωνο...Παιρνουμε ξανα μες τα νευρα και πετυχαινουμε τον αλλον λεει α ναι βλεπω εχετε πολλες αποσυνδεσεις..αφου του ειπα οτι το Internet δεν ειναι σταθερο...λεει θα βαλω τεχνικο να κοιταξει τη γραμμη..λεει η η γραμμη ειναι η το modem.Αντε να δουμε,αμα δεν κανουν τιποτα θα τα ακουσουν ασχημα :P.Θα δουμε :D αλλα ευχαριστω για τις απαντησεις!
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με Conn-x
Μήνυμα στις 30/5/2014 στις 08:57 @Μηχανήματα
Γεια σας!Εχει περιπου 6-7 μηνες που εχουμε βαλει Conn-x εδω.Απο την αρχη το Internet δεν ηταν σταθερο.Κανενα Disconnect στο LoL μια στα 15 game spikes οπου το ping εφτανε μεχρι και 11000(σοβαρα...).Τωρα προσφατα εδω και μισο μηνα καπου γινεται πολυ συχνοτερα..Μερικες φορες πρεπει να κανω ανανεωση τη σελιδα 3-4 φορες για να φορτωσει..Game δεν τολμαω να μπω...Disconnect απο το 2-3 λεπτο που κραταει το πρωτο 20" και μετα ενα καλο για 5 λεπτα και βαλε...Πηραμε τηλ στο 13888 και τουσ ειπαμε οτι εχουμε προβληματα με το Internet και οτι δεν ειναι σταθερο... Modem εχουμε αυτο που μας εδωσαν..Το ZTE H108NS Type Annex A. αν και δεν εχω ακουσει καλα λογια γι'αυτο...Λοιπον η κοπελα απο κει μας ειπε να παρακαμψουμε το splitter βαζοντας τη γραμμη κατευ8ειαν στη μπριζα του τηλεφωνου για 15 λεπτα και μετα θα επαιρνε τηλεφωνο..Το αφησα για 20+λεπτα και στο μεσοδιστημα δοκιμασα να μπω ενα Custom game.Τα για 10-15 λεπτα που ειμουν μεσα δεν ειχα φαει Disconnect αλλα τα spikes συχνοτατα καθε λεπτο η 2 εφτανε το ping τα 5-6 χιλιαδες...Δεν νομιζω να φταει η καλωδιωση του σπιτιου(αν και ειναι παλιο) γιατι παλιοτερα ειχαμε και Wind και Cyta και τα δυο δουλευαν καλα...(H Wind ειχε αυτο το προβλημα με τα Disconnect λιγο αλλα ΠΟΛΥ πιο σπανια).Λοιπον η τυπισσα δεν πηρε τηλεφωνο... αυτο ηταν χθες το βραδυ κατα τις 9-9:30 και τωρα 9 το πρωι ακομα να παρει...τι να κανω? καποιοσ με παραπανω γνωσεις ευχομαι να βρει την λυση! Ευχαριστω!η συνδεση ειναι 24αρα και οι ταχυτητεσ μου τωρα ειναι 3.5 Download και 0.8 upload...Τραγικο...Τους ειπαμε αν δεν το κανουνε μαλλον θα αλλαξουμε συνδεση γιατι θα το χρησιμοποιησω πολυ στη διαρκεια του καλοκαιριου...
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με Conn-x |