Σελιδα Αστυνομιας.
Μήνυμα #97104 από XxXGreGXxX στις 30 Μαρτίου 2012, 5:54μμ
μέλος από: 14/7/2009 μηνύματα: 392 0 |
Καλησπερα. Σημερα στον υπολογιστη του πατέρα μου μπηκε μια σελιδα απο την αστυνομια οτι και καλα εχει μπλοκαρει το λογισμικο διοτι κατι ελεγε για παιδικες πορνογραφιες, σπαμ , τρομοκρατικες ενεργειες και κατι αλλα μουφες και απο κατω εχει και καλα να πληρωσουμε το προστιμο για κατι που με αλλα λογια μπαινεις φυλακη :P Κατι τετοιο οπως γνωριζετε αποκλειετε να εχω κανει εγω και ο πατερας μου το μονο που αληθευει ειναι οτι βλεπω πορνο (οχι με παιδια :P) Στο δικο μου υπολογιστη δν εχει ερθει κατι τετοιο γτ εχω πειρατικο λογισμικο ενω ο πατερας μου γνησιο. Το περιεργο ειναι οτι ζηταει να πληρωσουμε το προστιμο με μια καρτα Ukash. Θελω να πω οτι μου εμφανιζει το ip μου και την εταιρια που εχω. Υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιου ιδους ιος ή να εινα οντως αληθεια? Θελω να συμπληρωσω οτι δεν μπορω να κανω καμια αλλη κινηση στον υπολογιστη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #97106 από Aitherovamwn στις 30 Μαρτίου 2012, 6:00μμ
μέλος από: 5/11/2010 μηνύματα: 421 0 |
Αποδεκτή απάντησηΙος ειναι 100%..αν ο πατερας σου ηταν υποπτος για παιδικη πορνογραφια η τρομοκρατικες ενεργειες το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα ρχοταν προστιμο να πληρωσει αλλα θα μπαινε φιλακη φιλε μου..οποτε το πιο πιθανο να θελει 1 φορματ το pc αν δε μπορεις να κανεις κατι αλλο.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97116 από asap στις 30 Μαρτίου 2012, 7:44μμ
μέλος από: 12/2/2011 μηνύματα: 860 0 |
ιος ειναι... βγηκε η ιδια η διωξη και το ανακοινωσε γιατι πολλα ατομα εβαζαν τα 100 ευρω που ζηταει στον λογαριασμο για να ξεκλειδωσουν τον υπολογιστη τους..! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97119 από XxXGreGXxX στις 30 Μαρτίου 2012, 8:03μμ
μέλος από: 14/7/2009 μηνύματα: 392 0 |
Σας ευχαριστω μαγκες !!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |