Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ζουγανέλης να ξεσκίζει το μουσικό σήμα του Mega Channel με μπουζούκι και μπαγλαμά.
Παρασκευή, 4 Απριλίου

διακοπές στην χαλκιδική

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126899 από limassolevie στις 02 Μαΐου 2014, 10:11μμ

limassolevie

Εικονίδιο
μέλος από: 2/5/2014
γεια σας από Κύπρο!

λέμε με μια φίλη να πάμε φέτος γύρω στις 11 Ιουλίου διακοπές για 3 μέρες στον νέο μαρμαρά χαλκιδικής.. είμαστε ανω των 30 και θέλουμε όμορφες παραλίες που να έχουν κόσμο αλλά όχι ασφυκτικά γεμάτες και το βράδυ μπαράκια και ταβερνάκια ....τι λέτε???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126902 από pi8hkos97 στις 02 Μαΐου 2014, 11:27μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Εγώ δεν ξέρω για τη Χαλκιδική τί παίζει, όμως μένω Χανιά και το καλοκαίρι είναι γαμάτα (το χειμώνα τραγικά, νέκρα τελείως αλλά το καλοκαίρι γεμίζουν με τουρίστες, ανοίγουν πολλά μπαράκια, γίνεται τζέρτζελο κ.λ.π.). Επίσης έχει ταβερνάκια μπόλικα, φοβερές παραλίες και πολλές ομορφιές. Θα στα πρότεινα ανεπιφύλλακτα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126911 από Dieftharmenos στις 03 Μαΐου 2014, 9:28πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Λοιπον...αν δεν θελετε πολυκοσμια παντε στο δευτερο ποδι...τωρα αν θελετε να τα σπασετε σας προτινω το μερος που παω και εγω τουλαχιστον 1 βδομαδα τα τελευταια 2 χρονια με την παρεα μου...Καλλιθεα Χαλκιδικης.Στην παραλια εχει αρκετο κοσμο και το βραδυ πολυ απλα γινεται χαμος...βεβαια ταβερνακια και τετοια δεν εχει ωραια πανω στην θαλασσα οπως τα φανταζεσαι αλλα ειναι μεσα στο χωριο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login