bar και ντυύσιμο...
Μήνυμα #112008 από funbi στις 01 Νοεμβρίου 2012, 6:00μμ
![]() |
Γεια σας παιδιά,έχω ρωτήσει και αγόρια της παρέας μου αλλά θα ήθελα και άλλες γνώμες!Ένα κορίτσι σε bar πώς θα θέλατε να είναι ντυμένο?Π.χ. φούστα με ψιλές μπότες,φουστάνι και γόβες,κολάν κ.λ.π.??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112009 από pantelis20 στις 01 Νοεμβρίου 2012, 6:36μμ
![]() |
Εξαρτάται το τι πηγαίνει στο σώμα και στο στυλ της κάθε μιας. Εγώ έχω τρέλα με τις γόβες αν και η ψηλή μπότα σε ψηλή κοπέλα με ωραίο σώμα μου αρέσει επίσης. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #112010 από aswtos στις 01 Νοεμβρίου 2012, 6:38μμ
Αποδεκτή απάντησητωρα αυτο ειναι σχετικο. δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος κανονας γιατι η κάθε κοπελα έχει διαφορετικό σώμα αλλά και διαφορετικό στυλ. το σημαντικό ειναι το ρούχο να το φοράς εσύ και όχι να σε φοράει αυτο και να είναι κάτι που εκφράζει την προσωπικότητά σου. το συμπέρασμα στο οποίο έχω καταλήξη έγω πάντως είναι πως μια κοπέλα ακόμη και αν δεν φοράει τιποτα το ιδιαιτερο από πλευράς ρουχων και μόνο με ενα ζευγάρι ψιλες γόβες μπορεί να αλλάξει όλη την την εικονα και να φαίνεται πολυ πιο εντυπωσιακή. τα ρουχα που θα φορέσεις πιστεύω πως σε μεγάλο βαθμό εξαρτόνται και από το στυλ του κλαμπ που θα πας (αλλίως ειναι ενα μεγαλο κλαμπ στο γκαζι και αλλιως το καφε-κλαμπ της γειτονιας σου) αλλα και την μερα πουα το επισκεφθείς. σίγουρα παρασκευή και σαββατο βράδυ σηκώνει να βάλεις και κατι πιο εντυπωσιακό ενώ αν προκειται για καθημερινη ακόμη και ενα σκουρόχρωμο τζιν μπορει να ειναι μια χαρα. για ένα σαββατοβραδο μια φούστα πανω από το γόνατο με κατι ταιριαστό από πανω νομίζω πως είναι ιδανικό. το κολαν μπορει να είναι εντυπωσιακό και να τραβαει τα αντρικα βλεμματα αλλα τουλαχιστον στα δικά μου μάτια μπορει να δειξει αρκετα δευτερο και φθηνό αν δεν συνδυαστει σωστα. και τέλος νομιζω πως πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του δερματος που αφήνεται εκτεθημενό δλδ αν η φουστα είναι πολυ κοντη από πανω δεν χρειαζεται να φορας πολυ βαθυ ντεκολτε ή ανοιχτη πλάτη και αντιστροφα. αυτα απο μενα. ελπιζω να μην ημουν πολυ συντηρητικος. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |