Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το internet είναι ο διάολος και η Microsoft ο εξορκιστής του.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

Δεν περναω καλα πια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #102846 από Tasos96 στις 10 Ιουνίου 2012, 2:15πμ

Tasos96

μέλος από: 6/6/2012
Καλησπερα παιδια.Εχω το εξης προβλημα το οποιο θελω να θεσω προς ζητηση.Ειμαι 15 χρονων.Εβγαινα με μια συγκεκριμενη παρεα επι 3 χρονια, τρομερα παιδια παιρνουσαμε υπεροχα.Αγορια και κοριτσια μαζι.Πλεον η παρεα εχει ψιλοχαλασει και με οσους εχω μεινει δεν περναω καλα μαζι τους.Δεν διασκεδαζουμε πλεον οτι και να κανουμε.Επιπλεον διαπιστωνω πως δεν ταιριαζουμε σε πολλα πραγματα.Θα ηθελα να δοκιμασω να αλλαξω παραστασεις ομως παροτι ειμαι σχετικα κοινωνικο ατομο και ξερω κοσμο, ξερετε πως δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να αλλαξεις τους κολλητους σου φιλους μετα απο τοσα χρονια.Καθενας πλεον εχει τις δικες του παρεες.Τι μου προτεινετε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102847 από aswtos στις 10 Ιουνίου 2012, 2:45πμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
κοιτα λογικο ειναι μεγαλωνοντας και ειδικα σε αυτες τις ηλικιες που οι χαρακτηρες αλλαζουν να νιωθεις πως πλεον με καποιους ανθρωπους δεν ταιριαζεις. δεν χρειαζεται να ξεκοψεις τελειως με αυτα τα ατομα και να μην εχεις καμια επαφη εκτος αν νιωθεις πως πλεον με αυτα τα ατομα δεν μπορει να σε συνδεει τιποτα και δεν αντεχεις καμια επικοινωνια. διατηρησε τον κυκλο που εχεις ως τωρα αλλα να εισαι ανοιχτος και σε αλλα ατομα και αλλες παρεες. το σχολειο ειναι ιδανικο μερος για να γνωρισεις νεα ατομα. αν ταιριαξεις με καποιο αλλο ατομο περισσοτερο και γνωριστητε καλυτερα θα δεις που σιγα σιγα θα κανεις νεες παρεες. δεν χρειαζεται να ερθεις σε ριξη με την τωρινη σου παρεα. ολα θα βγουν απο μονα τους. μιλα και με αλλα ατομα, συμμαθητες σου που καθονται κονυα σου ή εχευε καποια κοινα και ολα θα πανε καλα! οπως οι κολλητοι σου βρηκαν τις παρεες τους ετσι θα τη βρεις και εσυ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login