Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 02:15 @Διασκέδαση
Καλησπερα παιδια.Εχω το εξης προβλημα το οποιο θελω να θεσω προς ζητηση.Ειμαι 15 χρονων.Εβγαινα με μια συγκεκριμενη παρεα επι 3 χρονια, τρομερα παιδια παιρνουσαμε υπεροχα.Αγορια και κοριτσια μαζι.Πλεον η παρεα εχει ψιλοχαλασει και με οσους εχω μεινει δεν περναω καλα μαζι τους.Δεν διασκεδαζουμε πλεον οτι και να κανουμε.Επιπλεον διαπιστωνω πως δεν ταιριαζουμε σε πολλα πραγματα.Θα ηθελα να δοκιμασω να αλλαξω παραστασεις ομως παροτι ειμαι σχετικα κοινωνικο ατομο και ξερω κοσμο, ξερετε πως δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να αλλαξεις τους κολλητους σου φιλους μετα απο τοσα χρονια.Καθενας πλεον εχει τις δικες του παρεες.Τι μου προτεινετε?
Πήγαινε στο θέμα: Δεν περναω καλα πια
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 00:44 @Διασκέδαση
Φιλαρακι σε καταλαβαινω γιατι νιωθω κι εγω πολλες φορες αμηχανα οταν ειμαι σε παρτυ.Οπως λενε ομως ολοι δεν θα πρεπει να φοβασαι.Δεν καμια τεχνη ο χορος σε ενα απλο παρτυ γενεθλιων.Χορευεις για να διασκεδασεις.Κανεις δεν προκειτε να σου πει τιποτα γιατι πολυ απλα ολοι το ιδιο αχρηστοι ειμαστε! :Ρ Περνα καλα οπου και να 'σαι.Μη σε νοιαζει ;)
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω να χορευω :$
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 05:29 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα παιδια!Ειμαι καινουργιος στο Φορουμ.Με λενε Τασο. Ειμαι 15 χρονων και εδω και μερικους μηνες ειμαι κολλημενος με μια κοπελα 1 χρονο μικροτερη μου.Ειναι πολυ γλυκια και πανεμορφη κοπελα.Εμενα σαν ανθρωπο δεν με λες και κανεναν "κουκλο" που λενε και τα κοριτσια αλλα οπως λενε και πολλοι φιλοι και φιλες δεν εχω καθολου ασχημη εμφανιση και εχω και ωραιο σωμα οποτε σιγουρα δεν περναω απαρατηρητος.Παρολα αυτα ολοι μου λενε πως εχω ελλειψη αυτοπεποιθησης λογω του οτι δεν εχω εμπειριες ακομα και οντως συγκριτικα με κολλητους μου φιλους ειμαι πολυ πισω στον τομεα κοριτσια.Στην συγκεκριμενη ας πουμε ενω ολοι μου λενε να μην κολωνω και να της πω στα ισα να βγουμε καμια μερα για καφε κι ετσι εγω δυσκολευομαι και ντρεπομαι παρα πολυ να το κανω.προσπαθω, ομως απλα δεν μου βγαινει.Με την κοπελια μιλαμε αλλα μονο μεσω ιντερνετ διοτι πηγαινει σε αλλο σχολειο.Θελω πολυ να κανω κατι μαζι της ομως δεν βρισκω το θαρρος να κανω την επομενη κινηση.Εχω φαει πολλες αποριψεις και φοβαμαι πως αν επιχειρησω κατι θα οδηγηθω σε ακομα μια αποτυχια.τι μου προτεινετε; Πήγαινε στο θέμα: Απλα δεν μου βγαινει |