Αυξητική ορμόνη
Μήνυμα #115076 από nosnti στις 28 Δεκεμβρίου 2012, 3:09μμ
![]() ![]() μηνύματα: 74 ![]() |
Μικρός έκανα αυξητική ορμόνη για ιατρικούς λόγους, λόγο το ότι δεν είχε το σώμα μου ένα ένζυμο σε κανονική ποσότητα και δεν αναπτυσόμουν όσο έπρεπε. Αυτή είναι μια αμπούλα με φάρμακο σε ενέσημη μορφή. Την έκανα 8 χρόνια περίπου τώρα είμαι 18 και την έχω σταματήσει από τα 15. Έχει και ο αδελφός μου το ίδιο πρόβλημα και κάνει και αυτός. Εγώ γυμνάζομαι και εχω έναν όγκο μπορώ να πω... το θέμα είναι ότι ένας φίλος μου μιλάγαμε και μου ειπε πως γινεται να παρω αυτον τον ογκο σε τοσο λιγο καιρο που κανω γυμναστηρκη. 4 μήνες.. Σκέφτηκα πως μπορώ να πάρω λίγο από του αδερφού μου να κάνω λίγες φορές και εγώ ξανά τώρα για να με βοηθήσει στην ανάπτυξη των μυών.. λέτε να το κάνω ή μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα? να συμβουλευτώ γιατρό πρώτα? Ας μιλήσει κάποιος που ξέρει τι είναι αυτό άμα γίνεται. ευχαριστώ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #115079 από Gray στις 28 Δεκεμβρίου 2012, 4:25μμ
![]() |
κοιτα , εφοσον ειπες οτι εχεις μια καλη γραμμωση , γιατι θες παραπανω? να ξερεις παντα οτι , το too much δεν αρεσει τοσο .Μπορεις ανετα να συνεχισεις οπως εχει . Κατα τα αλλα , ναι θα ελεγα πως θα μπορουσες να συμβουλευτεις εναν Γιατρο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #115097 από nosnti στις 28 Δεκεμβρίου 2012, 10:30μμ
![]() ![]() μηνύματα: 74 ![]() |
ναι το ξέρω αλλά μου έχει κολλήσει να φουσκώσω ακόμα να πάρω πιο πολύ όγκο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |