Ποτά
Μήνυμα #86993 από Anjel17 στις 09 Οκτωβρίου 2011, 11:51μμ
Για πείτε μου κανένα ωραίο ποτάκι για να πιούμε και εμείς οι άπειροι νέοι στα clubάκια..! Έχω δοκιμάσει Bacardi Cola (έτσι κ έτσι) Vodka λεμονάδα (ωραίο) Malibou Anana (πολύ ωραίο αλλά είναι για καλοκαίρι) Κάτι ωραίο τώρα για τον χειμώνα έχουμε? ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #86997 από lakis1 στις 10 Οκτωβρίου 2011, 12:01πμ
![]() μηνύματα: 296 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηvodka για χειμονα τελειες...whiski..οτι μαρκα θες .. κανα υποβρηχιο μπυρα με ουισκι αλλα γινεσαι πιτα xD |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #86999 από Σηπτικό Βόδι στις 10 Οκτωβρίου 2011, 12:07πμ
Έχεις πάρει 2 από τα χειρότερά μου ποτά: bacardi coca-cola δεν πίνεται με τίποτα, και το malibu ανανά είναι σκέτη μπίχλα. Βότκα λεμονάδα πάλι τα σπάει. Απ' τη μεριά μου, σου προτείνω μερικά αγαπημένα: Caipiroska (υπάρχει και σε φράουλα, αλλά εμένα μ' αρέσει η ξυνή με το λεμόνι), Gin Fizz (υπέροχο) Βότκα Redbull (ωραίο αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ επικίνδυνο) Καμικάζι (υπέροχο επίσης) Sex on the beach (το προτιμώ με όσο λιγότερο cranberry juice γίνεται) Electric Lemonade (και γαμώ) Firefly (σπάνια το 'χουν στα μενού, αλλά μπορείς να τους πεις πως να το φτιάξουν, είναι γαμάτο: vodka, χυμός γκρέιπφρουτ & γρεναδίνη) Godmother (vodka, amaretto) ...και Μοχίτο. Και τι να αποφύγεις: B-52 (αίσχος) Pina Colada (απαίσιο) ...και γενικότερα ό,τι έχει μέσα Bailey's. Προσωπικά το σιχαίνομαι. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87000 από Anjel17 στις 10 Οκτωβρίου 2011, 12:09πμ
Υποβρήχιο μπύρα με ουίσκι? Τι περίπου είναι ? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87001 από Anjel17 στις 10 Οκτωβρίου 2011, 12:15πμ
Το malibu προσωπικά μου άρεσε αρκετά.. Από αυτά που ανέφερες, ποιο σερβίρετε σε ποτήρι και ποιο σε ποτήρι τύπου ουίσκι? Γιατί προτιμώ τα ποτά σε μεγάλο ποτήρι!!! Μην πάνε τζάμπα τα 7-8 ευρώ! ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |