πατίνια - rollers
Μήνυμα #101137 από lne στις 21 Μαΐου 2012, 11:54πμ
![]() |
κάνει κανείς εδώ πατίνια; θέλω λίγα λόγια, λίγα πράγματα, να μου πει κάποιος :Ρ θέλω να ξεκινήσω να ασχολούμαι στα σοβαρά :Ρ λοιπόν , είμαι 16, κορίτσι, εμ 54 κιλά μάλλον καλά είναιιιιι; και, μήπως είναι λίγο αργά; από ύψος δεν ξέρω.. soooo.. έχει κανείς να πει κάτι ; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101171 από XalaraGr στις 21 Μαΐου 2012, 4:30μμ
![]() |
Λοιπον εγω αρχισα με εππαγελματικα πατινια που μου στειλε η θεια μου απο αμερικη και τωρα χωνω 2-3 πραγματα ! Απλα παρε προφυλαξεις επιγωνατιδες και τα λοιπα γιατι θα γαμηθεια αγρια ! Εγω αρχισα χωρις αυτα και στραμπουληξα χερι μελανιες παντου κ.τ.λ.π ! Γιαυτο αν εχεις την οικονομικη ευχερεια να παρεις ! Επισης βρες ενα μερος απομονομενο που καλο θα ταν να εχει καγκελα ωστε να στηριζεσαι και να περπατας και να μην εχει κοσμο ωστε να μην σε τρολλαρουν επειδη θα πεφτεις ολη την ωρα ! Θα δεις σε 2-3 βδομαδες θα προχωρας ανετα αν ασχοληθεις καλα :) Τα κιλα σου ειναι καλα και εγω τοσα ειμαι περιπου ! Για την ηλικια δεν το συζηταω ποτε δεν ειναι αργα για τιποτα ! Εγω αρχισα πριν κατι μηνες και ειμια 16 :) Μαθε να περπατας με τα πατινια και μετα ξαναανοιξε θεμα η πες μου το φασεβοοκ σου να σου στειλω βιντεακια για αρχαρια κολπα :) Αμα σε βοηθησα πατα μια αποδεκτη :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101179 από dark4 στις 21 Μαΐου 2012, 5:56μμ
Καλά τα λέει ο Γιώργος. Βασικά την πρώτη μέρα θα πέσεις κάπου 10 με 20 φορές, ανάλογα την ισοροπία σου, και μετά κάθε μέρα και λιγότερες. Και κάπου εκεί που άρχισες να μιλάς για το facebook, το ban άρχισε να τρίβει τα χέρια του και να χαμογελάει πονηρά.. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |