Μήνυμα στις 17/8/2013 στις 01:48 @Sex
προσωπικά δεν με πειράζει εμένα πιστεύω πως εμείς τα κορίτσια δεν δίνουμε πολύ σημασία στο αν είσαι ξυρισμένος ή αξύριστος :) Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες έκει κάτω
Μήνυμα στις 17/8/2013 στις 01:45 @Sex
πολύ σπάνιο, πάρα πολύ σπάνιο
Πήγαινε στο θέμα: Μήπως είμαι έγκυος;
Μήνυμα στις 17/8/2013 στις 01:40 @Μηχανήματα
έχουμε ένα pc lenovo εδώ και 5-6 χρόνια και είναι λίγο αργό και κάνει πολύ θόρυβο τα ανεμιστηράκια κάνουν πολύ θόρυβο δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το λάπτοπ μου ας πούμε σκέφτηκα να πάρω νέα εξαρτήματα, και να τα αντικαταστήσω με παλιά πέρα από καινούριους ανεμiστήρες τι άλλο να πάρω; και γνωρίζετε πόσα θα μου στοιχήσουν; :) Πήγαινε στο θέμα: θέλω να φτιάξω λίγο το παλιό μου pc
Μήνυμα στις 17/8/2013 στις 01:34 @Διασκέδαση
το γυναικείο 212 VIP είναι πολύ ωραίο και της jeniffer lopez , το πολύχρωμο είναι, το luxe, λίγο βαρύ λατρεία μου dolce gabanna, light blue, πολύ ελαφρύ από αντρικά.. εμμ, ένα roberto cavalli, το black κλασσικά, η 1 million δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα :) Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημενα αρωματα
Μήνυμα στις 17/8/2013 στις 01:29 @Διασκέδαση
πήγαινε καλέ γυμναστήριο, βγήκαν κάτι zumba και τέτοια υπάρχουν γκρουπάκια εκτός αυτού, κάποια έχουν και μποξ και κάτι τέτοια πήγαινε να ρωτήσεις, δεν θα χάσεις Πήγαινε στο θέμα: τι γυμναστικη να ξεκινησω?
Μήνυμα στις 21/5/2012 στις 13:01 @Διασκέδαση
το 48 ή 41 ; παρθένος ήταν μια βλακεία και μισή scary movie 1, 2, 3 , 4 , 5 και δεν ξέρω πόσα άλλα έχουν βγει http://www.imdb.com/title/tt0306047/ ας πούμε Πήγαινε στο θέμα: Ταινίες σαν αυτές
Μήνυμα στις 21/5/2012 στις 12:07 @Flame
που είναι η Τσιγγανία; :Ρ δεν πάμε καλά. από Ρουμανία, κατά κει. Πήγαινε στο θέμα: Γύφτοι.
Μήνυμα στις 21/5/2012 στις 12:02 @Διασκέδαση
εε αυτό το κομμάτι είναι το πιο κλασσικό, όλοι το ξέρουν
Πήγαινε στο θέμα: ερωτικό dubstep
Μήνυμα στις 21/5/2012 στις 12:00 @Διασκέδαση
μαρέσει, είναι τρελό άθλημα
Πήγαινε στο θέμα: τι γνωμη σας για το skateboarding
Μήνυμα στις 21/5/2012 στις 11:57 @Flame
θα τα βγάλουμε πέρα, σιγά τι είχε πει ο Ελύτης;; Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις. φτάσαμε στην παρακμή, κάποτε θα γινόταν και αυτό θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το 0 τι να πω. Πήγαινε στο θέμα: Το μέλλον της Ελλάδας. |