ligi fantasia...
Σελ. 3
Μήνυμα #42459 από senza paura στις 02 Σεπτεμβρίου 2007, 10:24πμ
μέλος από: 21/5/2007 μηνύματα: 332 0 |
Εεε, ναι... Λοιπόν... Είμαι 16, με σοβαρό χαρακτήρα (έτσι μου λένε) και σίγουρα κλειστό χαρακτήρα... Το απαραίτητο αξεσουάρ δεν το σχολιάζω, άστο... Στυλ... Μακριά (όχι πολύ βέβαια) καστανόξανθα μαλλιά και γκρίζα μάτια, φοράω συνεχώς jeans... Δεν μοιάζω πολύ με εργασιομανή, δεν συμφωνείς; Αρχιτεμπέλαρος, όχι όσο θα ήθελα λόγο κολυμβητηρίου και γυμναστηρίου, κι αν βάλεις και το σχολείο... Φραπόγαλο όχι (εννοώ χωρίς γάλα/ζάχαρη), μιλάω με την γκόμενα στο κινητό πάλι όχι, είμαστε συνέχεια μαζί... Ας σχολιάσω και 'γω, έχει ενδιαφέρον... Η υπογραφή σου δεν μου λέει και πολλά βέβαια... Λοιπόν... Είσαι 15-16, ακούς rock και ντύνεσαι μάλλον με βάση την αγαπημένη σου τραγουδίστρια... Σου αρέσουν τα video games, αλλά προτιμάς τις βόλτες με φίλους (διαίσθηση)... ΥΓ: Συγγνώμη που δεν έγραψα πολλά, αλλά χωρίς υπογραφή, δεν μπορώ να κάνω πολλά... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42558 από Dobermann στις 03 Σεπτεμβρίου 2007, 8:44μμ
μέλος από: 16/8/2007 μηνύματα: 16 0 |
Αναφορά: (Raspoutin@01 Σεπτεμβρίου 2007) Λοιπόν τώρα λεω που έπεσες μέσα.25αρα Οοο!Είμαι 19,ασυμβίβαστη μπααα απλά έχω κατανόηση,επιλεκτική ντάξει ναι,ευαίσθητη μπορεί :P,στο εύστροφη το πέτυχες!!αχαχα,τι δρόμο να χω βρεί ακόμα μικρό παιδάκι! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42571 από death στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 12:00πμ
μέλος από: 21/4/2007 μηνύματα: 289 0 |
senza paura εβαλα υπογραφη μονο κ μονο για να μπορεσεις να ολοκληρωσεις την προβλεψη. επειδη εισαι αρκετα μεσα θελω αν μπορεις να συνεχισεις..... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42574 από senza paura στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 1:02πμ
Ok... Συνεχίζω... Υπογραφή βλέπω Evanescence... Άρα πέφτω σχετικά μέσα... Το τραγούδι που επέλεξες μελαγχολικό από πλευράς στίχων... Είσαι μάλλον λίγο απαισιόδοξο άτομο ή καλύτερα σκέφτεσαι το χειρότερο αλλά κάνεις το καλύτερο (λίγο παράτολμη "πρόβλεψη")... Από τον τρόπο που γράφεις και από την ορθογραφία καταλαβαίνω πως είσαι θετικό μυαλό... Γράφεις ορθογραφημένα (καλή μαθήτρια), αλλά χωρίς τόνους (θετική σκέψη, εννοώ απλοποίηση)... Είσαι πεισματάρα (διαίσθηση)... Δεν αποφεύγεις τους καυγάδες... Πάντως δεν καταλαβαίνεις εύκολα τον χαρακτήρα των ανθρώπων αν κρίνω από την εκτίμησή σου για 'μενα! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42577 από death στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 1:24πμ
ωραια.... λοιπον ασ αρχισουμε.. οντως ακουω rock κ ειμαι 15. δεν εχω ουτε τη παραμικρη σχεση με τα video games (fail)!!! ειμαι συνεχεια με τους φιλους μου κ στο σπιτι ερχομαι μονο για να αλλαξω ρουχα κ να κοιμηθω. (α, κ οταν με κλεινουν μεσα τιμωρια οι γονεις μου) κανω συνεχεια του κεφαλιου μου αλλα δε θα με χαρακτηριζα ακπιβως πεισματαρα... εχω συνεχεια τις πιο αρνητικες σκεψεις στο μυαλο μου κατι το οποιο με κανει να πεφτω ψυχολογικα. εχω ευαιστητη ψυχολογια κ αποφευγω τους καυγαδες με κανενα αποτελεσμα. μονο η κιθαρα μου ξερει τι τραβαω το κοκομοιρο.... το στυλ μου δεν ειναι οπως ειπες σαν την αγαπημενη μου τραγουδηστρια που παρεπημτοντως ειναι η amy lee, ντυνομαι καπως καγκουρε κ αυτο μου εμεινε γιατι παλια ακουγα φανατικα r'n'b, τωρα ακουω κ τα δυο αλλα σαν την εμυ.. καμια. το ονομα σου μου εχει δωσει εντυπωση μεγαλου κυρου γι'αυτο επεσα εξω. παραπλανηθηκα... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42579 από death στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 1:31πμ
α ξεχασα να σου πω οτι οντως ειμαι θετικο μυαλο αλλο δεν ειμαι κ απο τις καλυτερες μαθητριες αν υποθεσεις οτι το απολυτηριο του γυμνασιου ειχε 17,6. δε βαριεσαι οτι μπορουμε κανουμε... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42580 από senza paura στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 1:32πμ
Δεν τα πήγα και πολύ καλά... Συγγνώμη που βγαίνω λίγο εκτός του κυρίως θέματος, αλλά όταν λες "το ονομα σου μου εχει δωσει εντυπωση μεγαλου κυρους κτλ" εννοείς το ψευδόνυμο; Αν ναι, είναι ιταλικά και σημαίνει "χωρίς φόβο"... Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο... Αν εννοείς το κανονικό μου όνομα, γιατί σου δίνει τέτοια εντύπωση; |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42582 από death στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 1:38πμ
το ψευδονυμο εννοω. το κανονικο σου ονομα δε το ξερω. τα πηγες πολυ καλυτερα απ'οτι περιμενα να με φανταστει καποιος απ'τη στιγμη που μπηκα σε αυτο το θεμα. εισαι ιταλος??? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42583 από senza paura στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 1:44πμ
Μισός Ιταλός... Από τον πατέρα μου... Παρεπιπτόντως με λένε Alberto... ΥΓ: Παρασυρθήκαμε και "βγήκαμε" λίγο εκτός θέματος... |
προφίλάλλα... |