Μήνυμα στις 8/10/2007 στις 23:07 @Sex
Mardap αυτά που έγραψα στην κοπέλα τα ξέρω από γυναικολόγο κ το αίμα δεν ειναι φυσιολογικό,είναι τραυματισμός.Επιπλέον αν ο παρθενικός υμένας ήταν δερμα χωρις τρυπούλα τότε η περίοδος πώς θα έβγαινε???Τέλος κανω κολύμβηση εδώ κ 16 χρόνια κ δεν ένιωσα κανέναν φοβερό ή πιο φοβερό πόνο από οσο φίλες μου που δεν γυμνάζονταν.
Πήγαινε στο θέμα: help i need somebody...
Μήνυμα στις 3/10/2007 στις 21:21 @Sex
Nikos04 χαλάρωσε δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα!Κανένα όμως!Τα 14 εκατοστά είναι μια χαρά!Όσο για το οτι γέρνει κ έχει μια κλίση προς τα κάτω έχω να σου πω πως έχω πάει κ με τα 2 είδη κ πάρα πολύ κάλα την έκαναν την δουλεία τους..πάρα πολύ καλά μάλιστα!
Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 3/10/2007 στις 21:07 @Sex
Γεια σου!Στο αυτοκίνητο ε..κάπως άβολο θα είναι αλλά περι ορέξεως..Εφόσον είσαι παρθένα σε συμβουλεύω να του το πεις(σε περίπτωση που δεν το χεις ηδη πει). Να μην φοβάσε, θα πονέσεις λιγο στην αρχή αλλά μετα θα μπεις στο νόημα.Επίσης δεδομένου οτι ο παρθενικός υμένας είναι επίσης τρύπα,αν αυτός που σου αρέσει δεν είναι εντέλως άσχετος και άγαρμπος τότε δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις αίμα.Άσε που αν κρίνω από τη δική μου πρώτη φορά κ πολλών άλλων κοριτσιών που κάνω παρέα,το αίμα-της-πρώτης-φοράς είναι πάρα πολύ σπάνιο(κ καθόλου φυσιολογικό)φαινόμενο. Πάντως το βασικό είναι να πάρετε προφυλάξείς(εννοείται!!!)κ εσύ να χεις στο μυαλό σου πως πας για να περάσεις παααρα πολύ καλά!!! Ελπίζω να σε βοήθησα! Άντε κ καλό βόλι!! Πήγαινε στο θέμα: help i need somebody...
Μήνυμα στις 1/10/2007 στις 02:39 @Θ. Κλημεντίνη
Η γνώμη μου είναι πως εφόσον σταμάτησε να σου τηλεφωνεί πριν 3 μήνες ακόμα δεν είναι αργά,το χρονικό διάστημα είναι μικρό.Δεν πιστεύω ούτε συμφωνώ πως έκανες βλακεία κ οτι σου αξίζει αυτό που γίνεται διότι τότε έτσι ένιωθες.Επίσης πιστέυω πως αν κάνεις το ίδιο που έκανες πριν με σκοπό αυτή τη φορά να εφαρμόσεις μετά την κίνηση Mat(όπως λεει ο Αntre)τότε βράσ'τα γιατί δεν θα προλάβεις καν! Η κοπέλα από οτι κατάλαβα σου έδειχνε οτι της άρεσες ρίχνωντας σου το μπαλάκι,εφόσον εσυ δεν έκανες τίποτα εκείνη λογικά θεώρησε πως εμμέσως της εριξες χυλόπιτα κ έτσι το κοψε. Αρα τωρα αρχίζεις να στέλνεις κανα μηνυμα,πέρνεις κανα τηλεφωνο,της ζητάς να βγήτε κ της την πέφτεις(εννοείται!!Δεν έχεις περιθώριο για μαγκές)εξηγώντας πως είσαι ντροπαλός(δεν βρήσκω άλλο λόγο που να δικαιολογεί το φτύσιμο)και γιαυτό δεν της έδειξες τι αισθανόσουν κ πως όταν είδες οτι την χάνεις κατάλαβες πως έκανες μαλακία. Αν κάνεις αυτά πιστεύω πως έχεις πιθανότητες. Πήγαινε στο θέμα: Πρέπει να τα φτιάξω μαζί της..πρέπει..
Μήνυμα στις 18/9/2007 στις 20:54 @Κλάψιμο
Killer4ever μια χαρά παιδί μου φαίνεσαι κ μην ανησυχείς.Άσε που από το θέμα σου κ από αυτά που απαντάς εδώ,είδα κάτι έμφυτο σε σένα,κάτι πολύ αληθινό,κάτι τόσο αγνό,τόσο.. emo! Ναι,γίνε emo.Μπορείς κ εσυ! Πήγαινε στο θέμα: My world
Μήνυμα στις 18/9/2007 στις 20:33 @Κλάψιμο
Λοιπόν φιλί είναι απλά ένα ευχάριστο ζουμερό ορεκτικό,δε σε χορτένει!Το κυρίως πίατο είναι το θέμα..
Πήγαινε στο θέμα: how about kissing
Μήνυμα στις 8/9/2007 στις 15:17 @Sex
Συμφωνώ απόλυτα με τον Antre κ εκνευρίζομαι που κάπιοι γράφετε κ ξαναγράφετε οτι είναι ανωμαλία αυτό που θέλει να κάνει ο Τony.Εφόσον το έχει συζητήσει με την κοπέλα του κ εκείνη γουστάρει αποτελεί βίτσιο κ οχι ανωμαλία.Ζήσαν αυτοί καλά κ εμείς καλύτερα!Εσείς τι ζόρι τραβάτε?Κουμάντο θα κάνετε στο ξένο κρεβάτι? Ο Tony δε ρώτησε αν είναι σωστό να το κάνει αλλα πώς θα το κάνει,θέλει ιδέες οχι κήρυγμα. Υ.Γ.:Tony πες στην κοπέλα σου να ρωτήσει ή ρωτήστε μαζι τον γυναικολόγο της ή κάποιον αλλο γιατρό ή φαρμακοποιό που εμπιστεύεστε,κάτι θα σας προτείνουν. Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να της το κάνω όταν κοιμάται
Μήνυμα στις 3/9/2007 στις 22:10 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνώ με τον Mysticc,ίσως είναι ο,τι πιο έξυπνο μπορείς να κάνεις!Πες ακριβώς αυτά που νιώθεις κ αυτά που περιμένεις από αυτήν κ ζήτα κ από εκείνη να σου πει το ίδιο.Θα ξέρεις ετσι τι σου γίνεται κ που βρίσκεσαι.Μια ψυχή που 'ναι να βγει ας βγει!Αντε καλή επιτυχία :P Y.Γ.:Ξανθούλα νομίζω κάπου έχεις χάσει τη μπάλα!Σε τέτοιο βαθμό που αντι πια να προσπαθώ να σε καταλάβω, θα αρχίσω να γελάω..(λεω για την πρώτη απάντηση σου στο post) Πήγαινε στο θέμα: Έχω φάει κόλλημα με την καλύτερή μου φίλη
Μήνυμα στις 3/9/2007 στις 20:44 @Διασκέδαση
Αναφορά: (Raspoutin@01 Σεπτεμβρίου 2007) Λοιπόν τώρα λεω που έπεσες μέσα.25αρα Οοο!Είμαι 19,ασυμβίβαστη μπααα απλά έχω κατανόηση,επιλεκτική ντάξει ναι,ευαίσθητη μπορεί :P,στο εύστροφη το πέτυχες!!αχαχα,τι δρόμο να χω βρεί ακόμα μικρό παιδάκι! Πήγαινε στο θέμα: ligi fantasia...
Μήνυμα στις 29/8/2007 στις 23:15 @Διασκέδαση
Τώρα λογικά θα πρέπει να γράψω πως φαντάζομαι τον Arismas.Λοιπόν σύμφωνα πάντα με την υπογραφή δείχνεις να μην εμπιστεύεσαι πολύ τους ανθρώπους ή να μην τους εκτιμάς όσο θα ήθελες.Χμμ..είσαι ειλικρινής,τα πέρνεις εύκολα,ψάχνεσαι φιλοσοφικά,συνήθως είσαι ευγενικός,λίγο απαισιόδοξος. Αυτά. Πήγαινε στο θέμα: ligi fantasia... |