Έξω με την κοπέλα μου - Βοήθεια
Σελ. 2
Μήνυμα #102136 από Papagalosss στις 02 Ιουνίου 2012, 10:32πμ
μέλος από: 1/6/2012 μηνύματα: 56 0 |
Κοιτα ειναι απλο ειναι 15 χρωνον ε? Αρα θα την παρεισ και 8α πατε σε καποια καφετερια η στα fridays.ειναι η καλυτερη προταση τωρα σε κλαμπ και τετοια δν πιγαινα και δν θα ξεκινισω και ο λογοσ ειναι οτι δν μπορεισ να μιλισεισ με τον αλλον οποτε δν αξιζει να πας εκει και να μιν μπορεις να τησ μιλισεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #102165 από Vasilis13 στις 02 Ιουνίου 2012, 5:00μμ
μέλος από: 31/5/2012 μηνύματα: 305 0 |
Αποδεκτή απάντηση
αγορινα μου δεν εχει πολλα...τα παν ολα...καφετερια και μετα καπου ωραια π.χ σε κανα παρκακι ...αλλα να μου πεις εκει στην πρωτευουσα που να πας ...να ναι καλα οι καταρρακτες που εχουμε εδω...τεσπ@ λοιπον μην την πας στο σινεμα μπορει να βαρεθει ειδικα αν η ταινια ειναι χαλια...προσεξε στο καφε να καθισετε κοντα ωστε να φαινεται οτι ειστε μαζι...παιζει μεγαλο ρολο.Φιλα την στο στομα καμια φορα ετσι πετακτα οχι για πολυ ωρα γιατι θα αισθανθει αβολα με κοσμο γυρω της.Προσεχε πως θα της φερθεις και για κανενα λογο μην την κανεις να θυμωσει(θυμωνουν και στο ακυρο χωρις λογο οποτε προσεχε) για κατι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #102266 από Pro Gamer στις 03 Ιουνίου 2012, 3:40μμ
μέλος από: 2/2/2012 μηνύματα: 121 0 |
Εγω θα τη πηγαινα για καφε στην αρχη και μετα καπου απομονομενα για φασωμα η κατι παρομοιο τωρα ρε φιλαρακο θεματα για συζητηση δεν εχω ιδεα βγαινουν αυφορμητα μην μου αγχωνεσε ολα καλα θα παν και στην καλυτερη ριχνεις και ενα πουτσο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #102363 από fasma στις 04 Ιουνίου 2012, 7:05μμ
μέλος από: 4/6/2012 μηνύματα: 21 0 |
Καταρχην αν ειναι κοπελα των κλαμπς τοτε μαλλον δεν εχεις πολλες επιλογες. Τωρα αν γουσταρει ομως και ηρεμια, ρομαντικα και τετοια , μπορειτε να πατε πρωτα για τον καφε που σου προτειναν πιο πανω και μετα καπου σε ενα παρκακι η καπου αλλου απομερα οπου θα εχεις αγορασει και θα εχεις τοποθετήσει ηδη εσυ ενα μπουκαλι κρασι και ενα κερακι και δυο ποτηρια , και ετσι θα κανεις κατι πολυ ρομαντικο ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |