Μήνυμα στις 9/6/2012 στις 16:22 @Κλάψιμο
Καλησπερα φιλε , μπορεις να αγορασεις καποιο καλο Αποσμητικό/Αντιιδρωτικό και ετσι θα απαλλαγεις απο τον εντονο ιδρωτα κατα πολυ μεγαλο βαθμο !
Πήγαινε στο θέμα: Ιδρωνω πολυ!!!
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 17:46 @Sex
νωρις ειναι ακομα κατα την γνωμη μου περιμενε αλλον εναν χρονο και μετα !και αν σε αγαπαει κ αυτος θα σε περιμενει και τοτε θα εισαι 100% σιγουρη !
Πήγαινε στο θέμα: Πονάει η πρώτη φόρα ;
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 17:36 @Διασκέδαση
Dope boy το να φας κλωτσια στα χαμνα ειναι τοσο ευκολο οσο και να δωσεις στον αλλον κλωτσια εκει.Τωρα αν ο καθενας μας κλωτσουσε τον αλλον εκει κατω τοτε στο τελος θα ειχε μειωθει δραματικα η αυξηση του πληθυσμού :P να κ ενα βιντεο απο το Krav maga , φαινεται αρκετα εντυπωσιακο παντως και ας ειναι σε επιδειξη αυτο που βλεπουμε. Video Πήγαινε στο θέμα: Kick boxing
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 04:12 @Κλάψιμο
Φιλαρακι να ξερεις οποιος εχει μεγαλη μυτη , λενε οτι εχει και μεγαλη ξερεις τι.. να μια ωραια απαντηση σε ολους αυτους που θα σου την πουνε !
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με εμφανιση
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 04:03 @Κλάψιμο
Μακαρι φιλαρακο μου στην ζωη σου τα μοναδικα προβληματα που 8α εχεις να ειναι κατι τετοια ...
Πήγαινε στο θέμα: ολα σκατα μου πανε
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 03:58 @Sex
Εμενα παντως μια φιλη μου που την ειχε μετρησει στο στωμα της(κατα την διαρκεια) μου ειπε πως ειναι γυρο στα 17 ,χωρις πλακα :P
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε?
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 03:41 @Διασκέδαση
Κοιτα φιλε μου σιγουρα καθε πολεμικη τεχνη που μαθαινεις , δεν σε κανει κ απευθειας τσακ νορρις και ουτε σημαινει οτι γινεσαι κανενας μαομαο και θα τους δερνεις ολους.Απλα οταν καποιος σου επιτεθει ο οποιος δεν εχει ασχοληθει και εσυ γνωριζεις τα βασικα, πιστευω οτι μπορεις να ανταπεξελθεις καλυτερα.Παντως για μενα νομιζω οτι το kick box και το taekwondo(IFT) ειναι απο τα πιο effiency martial arts σε θεματα αυτοαμυνας.Αυτο που Krav Maga παντως πρωτη φορα το ακουω , τι φαση ειναι?
Πήγαινε στο θέμα: Kick boxing
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 02:20 @Διασκέδαση
Καλησπερα σας, ειμαι 21 χρονων και εχει εδω και κατι μηνες που εχω αρχισει kick boxing .Μου φαινεται αρκετα ενδιαφέρων σαν αθλημα και γενικα μου βγαζει ολα τα νευρα που εχω και ειναι αν μη τι αλλο ενας πολυ καλος τροπος να εκτονωνεσαι.Πριν αρχισω το αθλημα βαριομουνα αφανταστα και βλεπω τωρα οτι με εχει βοηθησει αρκετα! Υπαρχει κανενας αλλος εδω που ασχολειται με το αθλημα?Αν ναι ποσο καιρο κανετε?Επισης σε εσας τις γυναικες πως σας φαινεται ?
Πήγαινε στο θέμα: Kick boxing
Μήνυμα στις 5/6/2012 στις 18:23 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε διαβασε την υπογραφη μου και θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις..
Πήγαινε στο θέμα: χαλιεμαι ασχημα
Μήνυμα στις 5/6/2012 στις 18:09 @Θ. Κλημεντίνη
Καντου μαγια κοπελια , ψαξε το γκοογλε !
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον καλω να κολλησει μαζι μου |