Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο Ρακιντζής δημοφιλής.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

ποτα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #81286 από AggelosTuDromu στις 04 Ιουλίου 2011, 3:44μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
παιδια χθες στο ακυρο αραξα με την παρεα μου κ ηπιαμε 6 μπουκαλια κρασι...τα πινουμε και τα 6 και αρχησαμε ολοι να ξερναμε φυγαμε για τα σπιτια μας και εγω συνεχισα να ξερναω,πεινω λιγο νερο και μετα απο λιγο ξερναω και το νερο,την αλλη μερα οταν ξυπνησα (σημερα) πεινω λιγο μιλκο και το ξερναω και αυτο,μετα θυμηθηκα να πιω και τσαι αλλα το ξερασα κ αυτο....να μην τα πολυλογω οτι πεινω τωρα το ξερναω....εκανα ενα κρυο ντουζ πηρα 2 ντεπον...αλλα ακομα οτι πεινω το ξερναω και αυτος ο πονοκαιφαλος που δεν υποφερεται...γιατροι του φορουμ...πως θα γινω καλα? (:P)
προφίλάλλα...˵quote˶
8
Μήνυμα #81315 από Verus στις 04 Ιουλίου 2011, 8:55μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

Αρχικά, να πας στο φαρμακείο και να του πεις ότι θέλεις ένα αντιεμετικό. Αν το βγάλεις και αυτό, πήγαινε στο γιατρό να σου κάνει μια-δυο ενέσεις και θα 'ρθεις στα ίσα σου. Μην πάθεις και καμια αφυδάτωση απ'τον εμετό.
Φάε κάτι ελαφρύ (ρύζι, σούπα etc), μην τινάξεις το στομάχι σου στον αέρα.
Για τον πονοκέφαλο, υπομονή. Θα σου περάσει. Και άλλη φορά να μην πίνεις τόσο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81317 από Doctoras στις 04 Ιουλίου 2011, 9:05μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Γαμας το στομαχι σου και ακομα χειροτερο το συκωτι σου ετσι.
Κοιμησου και αυριο θα εισε καλυτερα.Και φαε κανα μηλο αντι για καφε η γαλα.Το κρασι οσο και ακυνδινο να φαινεται βαραει και πειραζι αν δεν πινεις με μετρο.Ενα δυο ποτυρακια θελει για να φτειαξει κεφαλι και να εχεις ευθιμια θελει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81334 από AggelosTuDromu στις 04 Ιουλίου 2011, 10:42μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
οκ...καπως την παλευω τωρα....αλλα καθε τρεις και λιγακι τωρα ειμαι στην τουαλετα (για ευνοητους λογους)
και μωλης προσεξα οτι εχασα το κινιτο μου για δευτερη φορα....ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login