Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όλα τα κουτιά είναι ενδιαφέροντα. Μέχρι ν' ανοίξουν.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Σχετικά με σταδιο προς μακρι μαλι!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #80597 από Doctoras στις 26 Ιουνίου 2011, 12:31πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Παιδιά ο τιτλος τα λεει ολα θέλω να αφήσω μακριά μαλιά.Ειχα καποιο διαστημα που που τα ειχα ισα ισα να καλυβουν τα αυτια και μου αρεσαν.Μετα τα εκανα μοικανα extreme πολυ κοντα πλαγια (δερμα)και πανω σχεδον ακουρευτα.Μετα (δηλαδη τωρα)αφου μακριναν τα πλαγια τα ισιοσα και εκανα μοικανα απλη με χετη γωνια.Τωρα απεχουν αρκετα απο το μακρι μαλι αλλα θελω να ρωτησω κατι.Εγω παντα πριν αφησω μακρυ(καλα μην φανταστητε πολυ) μαλι ξυριζα το κεφαλι γλομπο και τα αφηνα να μεγαλωνουν με μια σχετικη ομοιομορφια.Τωρα τι να κανω να τα αφησω να μακρινουν πολυ και μετα να παω να τα σενιαρω ας ειμε καλοκαιριατικα σαν χαζο?Δεν θελω να τα κανω κοντα παλι διοτι θελω να τα μακρινω οσο πιο γρηγορα γινεται.Καμια συμβουλη απο εμπυρους για το πως θα τα χτενιζω τωρα μεχρι να μακρινουν διοτι δεν θελω να τα κουρεψω. Κατι να κανω για να διειχνουν οσο τον δυνατον πιο περιποιημενα αυτο το διαστημα....Α εχω πολα μαλια πικνα και οταν μεγαλωνουν ειναι ισια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #80630 από metal angel στις 26 Ιουνίου 2011, 6:22μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/3/2011
θα σου προτεινα να μην τα κουρεψεις οπως ανεφαιρες απο πανω..αφου λες οτι μεγαλωνουν ισα τοτε δν νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα οπως για παραδειγμα να μην σου στρωνουν κτλ.. αφου θελεις να τα μακρινεις αφησε τα να μακρυνουν λιγο και μετα τα προσαρμοζεις εσυ στο στυλ που θελεις..αν και νομιζω οτι τα παλαιοτερα στυλ π ειπες οτι ειχες οπως ισα ισα μεχρι τα αυτια και μοικανα ειναι οτι καλυτερο για τα αγορια και επισης αυτο που λεμε επιμελως ατιμελητο ειναι στην μοδα τωρα, οποτε δεν θα χρειαστει να κανεις κατι ιδιαιτερο αρκει να τα λουζεις συχνα για να μην φαινονται "λαδωμενα" κ να βρωμανε..αυτα απο μενα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login