Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πνευματική ιδιοκτησία: Ένα λάθος επίθετο για ένα λάθος ουσιαστικό.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

About Dreams.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #72383 από Doctoras στις 13 Φεβρουαρίου 2011, 5:28μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Σας εχει συμβει να δειτε στο ονειροσας οτι κατι σας λενε η να ακουτε κατι το οποιο να το συλαβεται ως αστειο και να ξυπνησετε απο τα γελια?
Δεν ειναι τρελο που μετα οταν το θυμασαι απορεις γιατι γελαγες?
Και οχι τιποτα αλλο βγαινεις και βλακας οταν το περιγραφεις γιατι δεν ειναι καθολου αστειο.Και ομως μεσα στο ονειρο μοιαζει με ξεκαρδιστικο
επιτυχημενο ανεκδοτο.Πως το εξηγητε αυτο?Μηπως την ωρα του υπνου ο εγκεφαλος εκρινει ουσιες που ειναι μικρες σε διαρκεια αλλα σε κανουν να κελαιδας?

(Θα ηθελα να προσθεσετε και δικες σας αναλογες εμπυριες για να συζητησουμε ο τιτλος ειναι γενικος και αοριστος οπως ειδατε).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72384 από Verus στις 13 Φεβρουαρίου 2011, 5:40μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Εμένα μου 'χει τύχει κάτι παρόμοιο:
Μου 'χουν πει ότι γελούσα στον ύπνο μου (εγώ δεν κατάλαβα τίποτα, καθώς είμαι αναίσθητη και ξυπνάω δύσκολα). Κάποια λογική εξήγηση θα 'χει. Ας πούμε όταν βλέπεις εφιάλτη και κλωτσάς/κουνιέσαι καθώς κοιμάσαι... Κάτι ανάλογο τέλος πάντων. Το περίεργο είναι, ότι δεν θυμόμουν τι όνειρο έβλεπα για να καταλάβω τι έγινε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72395 από Ντανη στις 13 Φεβρουαρίου 2011, 10:26μμ

Ντανη

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/11/2009
εμενα μου εχει τυχει παρα πολλες φορες.. συνηθως δεν το καταλαβενω οτι γελαω αλλα μου εχει τυχει και να ξυπνησω απτα γελια μου..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login